95

Slu4aen

преди 15 години

EDIN *** PO-MALKO,EDIN XLQB POVE4E

94

тъпчо

преди 15 години

може да не са митове но знаеш ли от кого са предадени *** и знаеш ли че Левски е съден за убийството на 1 дете с личния подпис на руския консул а Ботев от негови четници за шепа стотинки срам напишете си истиската история ама не можете защото е срамна

93

гомнара

преди 15 години

Това са глупости срещу Волен, скълъпени в ЦРУ. Явно са решили да хвълят един турчин курбан за да се справят с Волен Сидеров. Същия номер беше скълъпен и магистрала тракия ако не бше този случай волен беше идолът койте щеше да разбие Кондолиза Райс , при посещението за потписване на договора за базати. Тракия стана няколко дни преди да дойде Конди. Съвпадение или помощ от ЦРУ.

92

преди 15 години

Последните винаги изопачават истината на оригиналните писания. Преработват ги както си щат,тълкуват ги както дяволът чете евангелието.

91

преди 15 години

Благодари се на Мохамед че с неговите превилегии си на Земята!щте разбереш много скоро от къде изгрява слънцето и 200 години да живееш пак щте умреш,нито България щте остане за тебе,нито роднините и нито богатството

90

преди 15 години

i si misliat che niakoi veche im viarva...............

89

преди 15 години

Оригиналът е верния,библията и евангелието.Другото са еретични .Изопачаване на истинската вяра.Милиони хора са заблудени.Измислят други имена на единствения,християнския бог.Който е един за целия свят.Еретиците не вярват в него.

88

baimile

преди 15 години

нали знаеш, че корана е копие на Библията, само че *** са я преразказали по техния си начин

87

преди 15 години

Tурското разузнаване - МИТ, иска на всяка цена да вкара ДПС-2 (Атака): Ако това е вярно някой подготвя Косово в много по страшен Вариант.

86

преди 15 години

Abe Levski bil edin obiknoven kradec,komunistite go izdignaha ta Bulgaria da ima geroi

85

преди 15 години

Това не е вярно Мохамед е последният пророк и повече няма да има такива,даже в Библията било писано че щте дойде ощте един обаче злодейте са променили книгата и то доста нещта в нея,та затова е пратена последната книга Корана и лично Бог се е зарекал да я опази!

84

Tisho

преди 15 години

Няма лошо,че момчето е в по-добрият свят.Интересно,как генералният секретар на МВР пътьом установи,че това е самоубийство.Не беше ли редно поне от кумова срама, да изчака експерти,следователи и други смешковци да се направят,че работят поне до утре и тогава да обяви една предизвестена смърт.Нали претендира,за професионализъм а това не е!

83

негодник

преди 15 години

смотаняко знаеш ли че Германия е построена от 2 млн гастарбайтери турци бе *** т-ъ-п как няма да слугуват като предадохте цялата държава от такива айдуци като теб

82

преди 15 години

Исус Христос не е Бог, а само Негов пратеник и пророк. Проучи въпроса това, което знаеш не е първоначалното християнство ! Как Исус Христос да е Бог щом се е хранил и е пил. Бог няма нужда от нищо...

81

koj

преди 15 години

Кой се самоубива току така. Днес двама самоубийци. Каква е тази държава. Явно приятелетите в САЩ нещо са ги зарязали та почнаха се самоубиват от мъка.

80

анонимен

преди 15 години

Ами като е толкова добър политик Доган защо ходят турците да слугуват в Европа. И ти като го харесваш толкова вземи , че отиди в харема му.....

79

преди 15 години

малллее колко сте зле.тук става въпрос за човешка смърт а те почнали като малките деца.моя бог е по добър от твоя.*** изказвания.определно причината за смъртта на този човек не е лична драма ами е свързана с дейността му.станало е нещо много сериозно и голямо за да вземе това решение.

78

преди 15 години

кво самоубийство бе ... Доган го е гръмнал

77

боклуци смотани

преди 15 години

и вие ще *** т-ъ-п-и които не си знаете потеклото и вие сте зган но се правите на велики да ми хапнете бубата

76

baimile

преди 15 години

ами Ахмед и Емел да вземат пример ... макар, че не ми се вярва да е самоубийство ...