34

до 36

преди 5 месеца

Стига бе, монтанския ром ли ?

33

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя не се ли отказа от Националния ни отбор по футбол ? На власт идват само Предатели !

32

Анонимен

преди 5 месеца

Стилиян Петров е много по-добра алтернатива, но не знам дали му се занимава.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Президента на БФС не ръководи футбола. Той само го представлява. ИК решава оперативно някой задачи, но и това не е управление. Нито президента нито ИК могат да се бъркат на клубовете в това какви цели да си поставят и как да ги изпълняват.БФС не е разпоредител с държавни средства. В общия случай по програми в министерствити, за младежки спорт примерно, помага на клубовете да си подготвяят кандидатурите и организира събития, например турнир и пр. Преките организатори са на заплата в БФС и с ценз

30

Анонимен

преди 5 месеца

Не го харесвам. Намирам го за арогантен и самонадеян.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Едно време армия от треньори обикаляха училищата да търсят таланти, обгржваха ги, екипи, зали, храна безплатно, за децата от провинцията имаше интернати, работеше се професионално и резултатите бяха налице.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Бербо, не е мини версията на Михайлов. Той ще е по-лошо и от него.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Бербатов просто не става. Той и за футболист не ставаше. Беше като женичка на терена.

26

ХИЧО

преди 5 месеца

Най-важната промяна трябва да е свързана с детско-юношесткия футбол,работата в школите,да се популяризира футбола в училищата,да се организират детски турнири и там да се търсят талантите от качествени специалисти и треньори.Трябва да се намери начин тези таланти да тренират безплатно и тук е мястото на държавата и общината.Бъдеще за българските деца,аман от мигранти във футбола.Порочна е сегашната практика в школите-родителя плаща и поръчва музиката,дори детето му да прилича повече на щангист

25

aa1820

преди 5 месеца

Във футбола има огромни пари - а футболистите цял живот с тичали след една топка - връзка не виждам никаква за претенциите, футболист да ръководи футбола, освен желанието да се гепат мнооого кинти.

24

аа1820

преди 5 месеца

Перукан втори номер и неговия "екип". Спомням си го като се отказа от националния отбор и си пазеше нежните крачета за клубния му отбор, където падаха много повече кинти....Безхарактерен, двуличен, самовлюбен, с огромни претенции благоевградски бек!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Бербо перука ли ще си слага вече?

22

Наивен

преди 5 месеца

От Европа нямат никакъв интерес у нас да се развива каквото и да било! Който и да стане президент, промяна няма да има! Бербатов също е с перука, може би по-модерна!?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Ето сценка:На Управителен съвет Бате венци го нахоква и в края на мача, съвещанието де, зализания обявява пред феновете, че няма да представлява повече българския футбол.Логично нали!

20

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва мениджър експерт, не бивш футболист, масово спортистите са неграмотни, спомням си изобщо не посещаваха училище по разбираеми причини, нищо няма да направи и Бербатов, същото ще е.

19

14

преди 5 месеца

По-долните коментари от Боби ли са писани или от някое леФскарче, дето го е страх Бербатов да не застане начело на БФС?

18

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам защо го плюят някои хора. Млад, интелигентен, доказал се като професионалист. За всеки случай ще е в пъти по-добре от Боби-то и дружинката му.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Този човек е с мафиотско мислене, беше си го написал сам на стената във фейса".Ицо, ние с тебе сме разбойниците" или нещо такова.Идва изумително невъзпитан и отвратителен човек, с майка *** и брат нарко разпространител.Баща изнасилвач.Боби беше класа, с възпитание и такт, посзнат в Уефа и Фигфа като джентълмен....Е, това е проклятие в България, територията на злото и мутрите.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Македончето изглежда като дрогирано. Сигурно е свършило парите и сега иска да седне на Дъжавната софра. Като батковците.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Бла Бла!Кандидатурата му може да се издигне само от ФК член на БФС. Или за иинтересуващите се по темата журналисти тази подробност е маловажна.За момента само медийно внимание и пр. ПР