325

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с новите модерни американски F-16 които преди много години България купи и се изръси няколко милиарда за 8 самолета? Доставиха ли ги вече?

324

Анонимен

преди 6 месеца

Maхаме СОС до три дни!!!

323

Анонимен

преди 6 месеца

Най-после, чуждите паметници вън от Майка България

322

хюго капет

преди 6 месеца

Споко, ще ги ремонтират и ще ги върнат. Трайчо може би си вярва, но Васко десара ще му набие чемберите

321

чист сатанизъм

преди 6 месеца

Чиста проба сатанизъм, както хомосексуализма. Не че хомосексуализма е сатанизъм, това е просто извращение, но сатанизъм е когато се провежда като глобална политика. А паметниците са само камъни, нищо повече, разрушавайки паметника нищо няма да навреди на Русия, нито ще помогне на България. Но за паметника стоят хиляди и милиони умрели, сатанистите водят войната си на съвсем друго ниво и никой не е наявно какви сили се изправят от там.

320

Анонимен

преди 6 месеца

т.ролче бягай в чистата и уредена МАсква, като толкова ти харесва

319

браво!

преди 6 месеца

На Искра Баева,да се обадите.Да гледа.

318

Анонимен

преди 6 месеца

Не вярвах, но простотията и невежеството май ще надделеят. Едно време е имало строители на България, сега сме във времето на рушителите. И няма кой да ги спре!

317

Анонимен

преди 6 месеца

България не е Украйна, българите не са руснаци. Братушки, но не руснаци. в България никой няма да провежда специална военна операция, направо с ракетите.

316

Анонимен

преди 6 месеца

Така се почна и в Украйна. С бутане на паметници и заличаване на историята. В момента Украйна е фалирала държава със стотици милиарди дългове и с намалено население и територия. И България това я чака.

315

Анонимен

преди 6 месеца

Никой няма да ходи в Русия. Ти ходи да миещ улици в ЕС. В България ще се работи за излизане от ЕС и НАТО и за разрушаването на тези съюзи. България излезе ли от НАТО и НАТО ще се разпадне. Сухопътен коридор на Русия до Сърбия и до Бондстийл означава моментален разпад на НАТО и ЕС. Военна съюзническа ос Сърбия-България-Русия от запад на изток - НАТО е свършено, и ЕС, моментално. Не виждам защо се оставяме някакви извратеняци хомосексуалисти да ни подритват и да ни третират като хора втора ръка, държава с хилядна история и култура, създала писменост и някакви содомити ще ни размахват пръст.

314

Анонимен

преди 6 месеца

България отново е на губещата страна.

313

Анонимен

преди 6 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да бегат свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

312

Анонимен

преди 6 месеца

Един от най "от най-скъпите градове в света - Москва: Ток, вода, парно, стълбища, чистота и жега макс възлизат на 100 лв. на месец - за всичко, през всеки месец в годината, дори най-студените!!! Яйца 0,15ст/бр. Хляб 40-90ст. Българско сирене произв. в Сърбия/Русия-макс.6лв/кг; Картофи 40ст; Дюнер огромен много вкусен с подарък кока кола или кавото си пожелаеш - 3,50лв; Еднократно билетче до всяка точка в мегаполиса 95ст, (метрото лети на всеки 2мин до 1:30ч. след полунощ), всеки втори билет в течение на час 50 ст. Бензин 1,10лв/лт.

311

Анонимен

преди 6 месеца

Москва е най-чистата и най-уредената европейска столица, западните столици изглеждат като мpьсно гето в сравнение с Москва. Улиците са невероятно чисти, асфалтът е уникален, гумите издават такъв специфичен звук, както когато сцеплението е перфектно. Всяка уличка се чисти машинно, дори и в неделя сутрин, нито една дупка в междублоково пространство! Кофите за бyклук имат напечатан график кога се чистят, обикновено на два дни. Всеки вход си има градинка с цветя в отлично състояние,детски площадки и игрище. В парка да не говорим.

310

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

309

Анонимен

преди 6 месеца

От един паркинг на негово място биха били доволни повече хора. Бутай.------------------------------------------------------------------------Такава хубава градина е имало там преди да вдигнат този "паметник", но какво ти разбира комунист от красота. Дай му само да издига бетонни грамади и да се прекланя пред господарите си

308

Спокойно!

преди 6 месеца

Каквото и да сложат на мястото на паметника, то ще бъде разрушено от руската армия!

307

Анонимен

преди 6 месеца

ф

306

Познай

преди 6 месеца

КСКВО ще изникне на мястото на ПСА:ЛидлКауфландБилаХотел Клуб на джендъритеКаквото и да е ще е повод за огромна радост и народно веселие.Най-големят проблем на България ще бъде решен!!!