34

Анонимен

преди 5 месеца

Дълго време просперитетът на Стария свят се осигуряваше от евтините ресурси на страните от третия свят. Повечето страни от ЕС са финансово изтощени и не могат да се грижат дори за собствените си граждани. Политиката на санкции не доведе до резултати, контролът върху ресурсните региони беше загубен. Властите могат само да измислят нови начини за печелене на пари в рамките на европейското семейство, така че експертите очакват повишено напрежение на континента.

33

Поздрав от гладните

преди 5 месеца

Американците с ужас очакват появата на севернокорейските ракети KN-23 в Украйна, които притежават отлични бойни и летателни параметри.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Европа загуби не само войната, но и мира.

31

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Българските банкови служители и фуражките да се получат от Северна Корея , да продължават да дават кредити на най-бедните и хората с нулеви доходи . Фуражките ще ни довършат в затворите . Така че ако не умрем от глад техните приятелчета от полицията ще ни довършат в затворите .

30

НелченценцетУУУУУУУУ

преди 5 месеца

Плащаш 100 гривни и получаваш брилянтен научно-фантастично-драматично-мистерио-документален боливудски сценарий! Царицата на поръчковите пасквилчета изплиска цяла водоноска за лека нощ :) Напълно проверена достоверна от ФАРТ-чекерите информация разпространена от Агенция ЕЖК или в случая Е(дин)М(ъж)К(аза)... "Една сутрин се събуждаш и някой ти казва: "О, някой в този район е умрял от глад"... Местя го вляво и очаквам с искрено нетърпение следващия епизод на Стар Трек,пардон, Нелий'3 squib...

29

БИмба и Лола

преди 5 месеца

Нашите комунисти да не чакат , а да заминават за С. Корея да поработят малко.Хубава диета им е приготвил дебеланкото с дръпнатите очички.

28

Анонимен

преди 5 месеца

В България си е друго. Там всеки умиращ от глад пенсионер може да рови в евроатлантическите ни кофи за *** или да опита да открадне 300 гр. кашкавал (но напоследък започнаха да ги ловят)... Все пак сме в клуба на богатите! Северна Корея пък не е най-доброто място за наркодилъри, джендьри и корупция! ..А също и Световната банка няма офис там....

27

тук и там

преди 5 месеца

При Боко Тик Вун пък се палеха от `хубавия живот`...

26

БАНко

преди 5 месеца

ЗАТОВА ЛИ ОТ 10 МИЛИОНА СЕГА СА 26 , А СКАПАНАТА НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА !!!

25

Анонимен

преди 5 месеца

комунистическа свин щи на

24

БАНко

преди 5 месеца

НАПРЕД НАТООВЦЕ !!! ПИСАНИЯ ЗА МАЛКО УМНИ !!!

23

SS

преди 5 месеца

По склонен съм да повярвам ,че това е злонамерена пропаганда,отколкото истина.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Друго си е да избиеш +15к палестинци в Газа

21

Гражданин

преди 5 месеца

То и в България беше така преди 1989 година,другаритекомунисти бдяха много усърдно някой да не вземе да избяга от най-добрата форма на управление без репресии ,лагери и затвори.

20

Анонимен

преди 5 месеца

Ха, ми че то почти като у нас бе!

19

Анонимен

преди 5 месеца

Гледах клип как руснак се разхожда с влак по С.Корея,полицията следеше да не остави във влака нещо свързано със западната култура,като опаковка от кока кола,списание и т.н.Нещо познато и у нас преди време.Дано се опазят от измамната отрова ,ние не можахме.Затова пък имаме банани,които са пръскани с химия,която променят пола на попови лъжички.А влаковете на севернокорейците са супер и мн.чисти.Милиционерите бяха любезни и не тлъсти.

18

В Южна Корея

преди 5 месеца

Умират от самота или от преработване! Сърцата им не издържат! Падат като сухи плони. А във ФАЩ падат по улиците от свръхдози. По 200 хиляди на година има загинали от свръхдози.

17

Анонимен

преди 5 месеца

А в Украйна какво е ,същото абсолютно последното убийство беше завчера

16

Анонимен

преди 5 месеца

В Южна Корея умират от самота, побъркване от работа по 16 часа на ден. Мечтаният капитализъм :))

15

Анонимен

преди 5 месеца

днес чета Калифорния има дефицит от 65 милярда долара,, мисля си сега Бай Дън дали на те ще прати или на Окрайна