56

Говореше си сам

преди 6 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!

55

L.

преди 6 месеца

Естествено че изтребители ще го съпроводят, че някой евро-атлантик да не му хрумне глупава идея. Байдън го съпровождат сто сестри от старческия дом, десет лекари и патолог.

54

До 54

преди 6 месеца

Това е истината, а пък дали я приемате или не - ваша си работа! Или сте с Христос, или сте против Него. Средно положение няма. Щом Путин е приятел с враговете на Христос, ясно е на кого служат той и поддръжниците му.

53

Евроатлантичетата

преди 6 месеца

плакаха! И още плачат. Съзите им текат. Нали Русия трябваше да бъде изолирана.

52

Когато засвистят

преди 6 месеца

Сарматите! Ще пищите. Но ще е късно.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Сетихте се! Путин се върна, имаше днес в Москва среща с Президента на Иран, и как нашите слагачески телевизии не показаха топлото му посрещането в Абу Даби, прелитащите самолети с изпускащ цветен дим с цветовете на руското знаме. Ама не, нали сме зомбирани евроатлантици. Всички американски телевизии го показаха, ооо, май са путинисти. Жалки телевизионни ***.

50

Анонимен

преди 6 месеца

До оня дето го изтъркаа беше нумбер 60.(словом шейшет)Брадчед, кво значение де била най-големата джамия в Европа ? И кво кат отделните републики си имат свои закони ? Затва се наричат автономни (не автомобилни както си представяш). Даже може да се каже и че израелските държави са две - едната е израелска автономия в Русия. И въобще в Русия имат над 200 националности. Тебе до акъла въобще не може да ти стигне какво е това нещо. Едва ти стига да мразиш една-две.

49

Факт

преди 6 месеца

Изтребители те са 5 а не четири...

48

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 60. И какво искаше да кажеш ?

47

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 55. Че ако погледнеш Дземнуту Кълбо едва ли има особено много варианти или смяташ че е трябвало да мине през САЩ на път за ОАЕ че цивилизованата дръжава САЩ да му откаже че да се радуваш.

46

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 55. Щом е стигнАл начи е минАл. Какво значение има как ? Може пък пеш или на костенурки. Все тая. СтигнАл е където е требало и си е свършил работата а ти си бъркай в носа и си фантазирай фантасмагории.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Това е държава, това е държавник ..... те ще пребъдат , а ние ???

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Българин. Едва ли има на света човек който се интересува тебе кво те било кефило

43

Анонимен

преди 6 месеца

Никоя цивилизована държава, а и не само тя ще пропусне Путин с хвърчилата таралясници през своето въздушно пространство. Явно са прелетели през Иран за да отиде при чаршафите от ОАЕ.

42

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 51. Брадчед, да ти кажа че си неумен е слаба работа ... или по-скоро да ти кажа, че тия измислили мантрата как ще ни разправяте, че Путин или руснаците се любят с Исляма та ние като върли христиени да се обидим и да им обърнем гръб е толкова брутално просташка и безмозъчна че няма повеке накиде бе...Много сте комични.

41

много смел

преди 6 месеца

Защо не е спал поне една нощ при арабите? Страх го е да остави даже една нощ Кремъл без контрол.

40

Българин

преди 6 месеца

Мене ОАЕ и Саудитска Арабия не ме кефат, мене ме кефи европейската цивилизация, мене тия не ме кефат, какво ме интересува че Путин бил при некакви камилари.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Нема да се учудиме, ако Путин е приел исляма. Пръв приятел е на джихадисти и ислямиститете Иран, Турция и арабските монархии финасиращи тероризма.

38

нищо ново

преди 6 месеца

Двама карбоно мафиоти говорили как да експлоатират човечеството.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Нормално е германския президент да чака половин час на стълбите на изхода от самолета и да се пули тъповато половин час докато в Катар пратят някой да го посрещне, това е съвсем нормално, какво толкова, не германския президен е в изолация, а Путин е в изолация от целия свят, нормално е да чака и да се пули докато дойдат да го посрещнат.