109

Ром"с

преди 6 месеца

Русия побеждава ,но нашите медии още се ослушват..а то в САЩ започнаха да въртят опашки ,само Байден и Килбри се опъват и плашат конгреа,че Русия ще победи Украйна и след това ще тръгне да атакува НАТО ..добре че има още светли умове в йерархията на САЩ ЗА ДА СПРАТ ТОЗ ОБЕЗОМЯЛ И ИЗКУФЯЛ СТАРЕЦ.

108

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 112 Аз си мисля, че Зеленски ще бъде убит или ще изчезне безследно. Виновен е за смъртта на твърде много украинци и те ще си го очистят в размките на година две.

107

Анонимен

преди 6 месеца

ХА-ХАААА Че то по-големи нацисти от кремъските фашаги има ли.

106

Анонимен

преди 6 месеца

До Анализ в резюме 115 - Приключи, но щетите остават.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Излезе информация, че имало задействан процес, за нов американски гражданин, който ще бъде регистриран във Флорида ... украйнски гражданин. Явно злеенски се готви, да напусне потъващия кораб.

104

Анализ в резюме

преди 6 месеца

Интересът към войната приключи в рамките на 2 години, както ковида. Вече на почти на никой на задад не му е интересно, съответно кеша към Зе ще намалее драстично и най-вече наемниците ще намалеят. Русия ще си вземе каквото иска и ще започне алъш-вериша с ЕС, понеже победителите никой не ги съди.

103

123

преди 6 месеца

До До 84ЧОВЕЧЕ,НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ СА ТИ ФАКТИТЕ,МОЖЕ БИ ОТ НЯКОЕ СОРОСОИДНО СЪБРАНИЕ,НО РАЗБЕРИ ,ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НАРИЧАТ ЕВРОПА''ЕДНА ШЕГА''-ГЛЕДАЙ ИНТЕРВЮТО НА КАРБОВСКИ СЪС СКОТ РИТЪР ТА БЕЛКИМ МАЛКО ТИ ПРОСВТНЕ

102

Зозо

преди 6 месеца

...... Тя посочи, че 80% от световното население живее в страни, които не са въвели санкции срещу Русия..... Уааахахахааа, те в тези страни 80% не знаят къде е Русия :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

101

Анонимен

преди 6 месеца

До 3254362 "Тая кака с наглостта си ще бъде компания на Путин на подсъдимата скамейка ;)" --------------- малка подробност - победителите не ги съдят. Но за сметка на това, на еленски такъв процес ще му спретнат, че накрая на оленка и бутиковите гаш.тички ще вземат за да платят за куршумите по зелето.

100

3254362

преди 6 месеца

Тая кака с наглостта си ще бъде компания на Путин на подсъдимата скамейка ;)

99

Луди за връзване

преди 6 месеца

Е възможно най-краткия коментар на тезите на Русия относно Украйна, изречени чрез Мария Захарова. А освен материален в посока санкции и ограничения ефектът на тази гнусна война има и много дълбок морален отпечатък, който Русия дълго време няма да може да компенсира

98

Анонимен

преди 6 месеца

Руский мир: глад, студ, мизерия, агентура, ченгеджийство, следене и никаква свобода, но не на последно място китайски коли произвеждани в завод на рено.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Мария Захарова - както винаги - правилно се изразява: Завършването на конфликт в Украйна минава през орязване на някои територии там, ама не е казала че само с това ще се свърши ))) По същество, В.В.Путин формулира целите на СВО още с обявяването й на 22.02.2022 г., от които нито той, нито Медведев, нито някой друг в Русия се е отказал.... Не е зле интересуващите се от това да си ги преговорят, има записи в И-нет ))

96

Анонимен

преди 6 месеца

Международен съд за фашистка Украйна!

95

Анонимен

преди 6 месеца

А можеше, просот да е неутрална Украйна ...

94

мдаа

преди 6 месеца

Който не се учи от историята е така. Първото предложение на Русия е най-добро за отсрещната страна, след това става по-зле. Сега с орязани територии и над милион убити и ранени.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Мирът: Скопена РуZия с орязани територии, поделени между Китай и останалите съседни страни.

92

така е .

преди 6 месеца

има и репарации за геноцида в лнр и днр . 500 милярда в злато запор . Все пак е шайка майдановски зверове направили гражданска война и убили над 30 000 човека . Миналото минало . Мир идва . Лош . По добре от 200 убити всеки ден . Зелински дали е на власт , или не не е толкова важно . Щом се разбират с Тръмп .

91

До 84

преди 6 месеца

Я да погледнем фактите...... От това което си написъл, няма нито един факт! Всичко е руска пропаганда! Факт е че 2 години не могат да капитулират държава която е с 10 пъти по малка армия и с 4 пъти по-малко население! Факт е че Русия загуби европейския пазар а там са парите. Това не е като да продаваш на Китай и Индия на полувин цена!Факт е че вече не е фактор на Изток, виж какво стана с Нагорни Карабах. Една смешна държава като Азербайджан им мина като валяк, през сините каски и т. н....

90

Анонимен

преди 6 месеца

Ами на тези територии си живеят рускоговорящи и са били част от Русия няма как да стане