11

Нане Вуте

преди 5 месеца

Всички дето ми слагате минуси явно сте абсолютни неграмотници щом не можете да схванете смисъла на написаното!

10

баш колю

преди 5 месеца

Идиотова и Ал Бънди Прецедента да се измитат на секундата, тези хора имат само една мисия, да пълнят главите на хората с лъжи и конспирации.. нещо в което рузнаците са най-добри (не бе ние няма да нападаме Украйна тука само едно ученийце си правим споко..) на руZнак вяра не трябва да се има!

9

Майора

преди 5 месеца

Жалко Йотова , нищо не ме учудва в тво коментар! И то , както и президента , защитавате руските интееси в България и явно за вас е по добре Путин и Русия да печелят от работата на "Лукойл"!

8

Сата НАТО

преди 5 месеца

Продажбата на Лукойл на Българската държава би било ход в полза на Просията. Сегашното положение доказано работи, гориво има и даже се изнася за Украйна. Добие ли България част от собствеността, опцията износ за Източния фронт ще бъде блокирана.

7

мдамм

преди 5 месеца

Имам човек, Пеефски ака Домусчиев - поставените лица, ще поставят Гинка, тя все пак има заделени едни 300 млн за тока, що да не си пазари една рафинерия от черния петък?

6

Hello P i g g y

преди 5 месеца

ям сомо с люспите

5

Вицепрезидентката е

преди 5 месеца

права . След месеци на стачки и блокиране на пътища смелостта ще възкреси петролозавода . Може да го продат на бизнесмени, които с акъла дето даваха да си работят . толкова и ще печелят и лев на литър ще смъкнат . Никой не иска половината произведена продукция да се изнася . На скрап ще е по добре . И 2 милярда да внесат от 2006 година .

4

Нане Вуте

преди 5 месеца

Стига сте изкривявали истината!! Въпросът на Йотова е защо кокорчо и правителството нямат смелост да кажат истината, а не Лукойл!!!!!!

3

Ром"с

преди 5 месеца

Лукойл казват,че не вижда смисъл да продължават да работят ,като им затварят всички кранчета за работаи от 1 януари още едно...а Асенчо лаже като старр българче-сиганиче))

2

Hello P i g g y

преди 5 месеца

А защо да не даваме БТРите на Украйна?!

1

Мдааа

преди 5 месеца

Тази очудената не знае на кой свят се намира горката.