10

Анонимен

преди 9 месеца

хаха,сша потъва нямат пари

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ми те укрофашагите свършиха курса вече. Жалко за младите хора, отвлечени от опашките по магазините и улиците, изпратени принудително на фронта. Но... Всеки заслужава сътбата си. Да не са марширували с факлите, крещейки "Хайл", и разни нацистки лозунги. Да не са кръщавали улици и площади с имената на нацистки престъпници. Да не са правили тер. атентати срещу журналисти и мирни граждани.

8

Мечока Иван

преди 9 месеца

Аз нали си прибрах 19% от една гора.А вие сега си печатайте хартийки.

7

Роберто Кавали

преди 9 месеца

Всички наивни кавали на Запад си помислиха че Русия ще се разпадне.Санкции,ала бала обаче Путин ги изигра.Русия в момента има и пари и оръжие и магазините са пълни със стоки.Сега стана ясно че трябва мир и Кличко и Залужни станаха опозиция на Зеления кавал.Обаче Путин не иска вече мир а разпад и разгром на укрите.Капитулацията ще бъде подписана в Киев от Залужни съвсем скоро.

6

До 4

преди 9 месеца

Ами печатат ги. Ако не си разбрал САЩ си печатат колкото им трябват.

5

Следят "Путин&q

преди 9 месеца

Следящи ЛАвров в Скопие са засекли видое разговори с ДВОЙНИК на Владимир Владимиров/1952/ДВОЙНИЦИТЕ СЕ РАЗПОЗНАВАЛИ ОТЛичнО ПО МИКРОЧИПОВЕ В ТЕЛАТА ИМ И ПО ИНТОНАЦИЯ НА ГОВОРА>НАпомнят че сочения за НАЙ НАгъл масов убиец Владимир/"Путин" е подставен на власт в Кремлин ру от наркоман Борис Николаев с псевдоним"ЕЛЦИН".

4

Анонимен

преди 9 месеца

Тия пари да не ги печатат бе... ;)

3

Зилиенски

преди 9 месеца

Губим на всички фронтове, или ще подам оставка и мир, или армията ми ще бъде тотално разбита до 2 месеца, по-вероятно първото.

2

ДА СЕ ПРОВЕРИ

преди 9 месеца

СЛЕДЕНИЯ за НАЙ НАГЛИЯ МАСОВ УБИЕЦ В СВЕТА ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВ роден 1952 в СССР /с терористичен псевдоним "Путин" се следял като труп вече много месеци.. Следящи позлвали микро импланти и нано скенери с които е бил нарочно отровен преди началото на мръсния терор срещу СССР на територията на Украйна. Загинали са стотици хиляди наши братя и сестри ..

1

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна ще победи.