378

Анонимен

преди 5 месеца

Браво Радев! Горди сме с теб!

377

С благодорност

преди 5 месеца

Аз съм възпитан и сдържан човек, но като го видя този ми се вдига кръвното и започвам да псувам. Ако тук има някой доктор или който разбира от това, моля да ми обясни защо се случва това.

376

Идиот

преди 5 месеца

Могат да ги боядисат бели с червен кръст и да ги предоставят временно на Украйна да си извозват мъртвите и ранените от бойното поле, така хем ще им помагаме (да се правим на *** демократи) хем ще си ги вземем обратно когато войната приключи и ще си ги ползваме за каквото сметнем добре.

375

Радев ли!

преди 5 месеца

Поп Кръстьо е нищо край него. Той ще бъде порицаван завинаги в българската история.

374

Анонимен

преди 5 месеца

РадеФ е типиченТъпанар...

373

Анонимен

преди 5 месеца

Обаче нищо не се чу за протест на умнокрасивите по темата. Сигурно е тръгнал слух, че след преодоляване ветото ще ги пратят направо с личен състав за формиращия се 1-ви умнокрасив полк "Атлантическа звезда" Попълнен естествено с най- проверените от проверените и до смърт верни на каузата на либерална демокрация.

372

Анонимен

преди 5 месеца

Добре се бориш Радев, но пак ще те надвият. Тия 240 представители на великата Американска империя трябва да си заслужат заплатите

371

До Логиката

преди 5 месеца

До Логиката - "Т.е. искате СУСПЕНДИРАНЕ?" --- това е идеята за "промените в Конституцията" - да се орежат правомощията на Президента, защото Президент е Румен Радев, а той не слушка. После, като дойде друг президент, пак ще ги върнат (така каза асен василев на записа "ако нещо е незаконно, променяме закона, оправяме и после връщаме закона"). Втората причина е да се махнат някои пречки България да бъде директно управлявана отвън (чужди граждани във властта, заповедите от ЕС/НАТО стават върховни).

370

Логиката

преди 5 месеца

Ако разбирам "атлантиците" (така се наричат сами, нищо лично) - "властта прозитича от народа" по Конституция, но ако народът иска нещо различно от желанието на "началниците" (а над 70% са така), изпълняваме желанията на началниците и точка. Президентът (а и всички във властта) се заклеват "във всичките си действия да се ръководят от интересите на БЪЛГАРСКИЯ народ". Радев изпълнява КОНСТИТУЦИЯТА, като спира превръщането на държавата ни в донор на чужда и вие му скачате. Т.е. искате СУСПЕНДИРАНЕ?

369

тъжна случка

преди 5 месеца

Вчера, неделя две симпатични момичета дошли на входа на една руска казарма в Крим. Те оставили, в знак на благодарност, няколко бутилки водка за почерпка на войниците в неделния ден. До вечерта имало 20 жертви от "почерпката". Оказало се, че водката е отровна. Била доставена от местната съпротива срещу руската окупация на Крим.

368

Обяснете

преди 5 месеца

До скачащите на Президента - може ли някой да ми отговори на следните въпроси: 1. Как членство в СЪЮЗ ни задължава да изпълняваме заповеди на друг СЪЮЗНИК (това твърдите)? 2. Това (т.1) не ни ли прави ВАСАЛ, а не СЪЮЗНИК? 3. "Атлантическо" правителство на Атлантида ли е? 4. Как лишаване от НАЛИЧНО НАШЕ оръжие ни прави по-силни и е в наш интерес - не е ли обратното? 5. Радев е Президент на БЪЛГАРИЯ, това не значи ли, че трябва да защитава ПЪРВО БЪЛГАРСКИЯ интерес, а не първо чужд? Ама честно :D

367

Куку

преди 5 месеца

И на децата е ясно,че Радев е платен агент за влияние,жалкото е,че го правят за смешни пари!Такъв беше и Първанов,срамно и жалко за такива българи!

366

До "Ето отговор

преди 5 месеца

До Ето отговора - "И после копейките ехидно питат защо не ни пускали в Шенген и защо американците ни скали визи." ----- т.е. отговорът, според теб, е че ако имаме собствено мнение и си позволим да не слушаме заповеди, нямаме права? Да ти имам логиката... ЕС и НАТО са СЪЮЗИ и всеки СЪЮЗНИК е РАВНОПРАВЕН! Позицията на СЪЮЗ е такава, ако е подкрепена от ВСИЧКИ СЪЮЗНИЦИ, иначе е позиция просто на група държави! ВЪРХОВНИЯТ интерес на БЪЛГАРИЯ е БЪЛГАРСКИЯТ, а не чуждия! Ако не го разбираш, лошо!

365

Дидо

преди 5 месеца

Браво на другаря Румен Радев Митрофанов.

364

Радев

преди 5 месеца

Другари, трябва да защитаваме със зъби и нокти агресора Русия! За танци цел са ни назначили на ръководни длъжности!

363

Анонимен

преди 5 месеца

В района на Черновци преди няколко седмици въоръжени сили за сигурност обкръжиха Банченския манастир Свето Възнесение Господне. Формално, за да се провери дали обитателите приютяват укриващи се от служба. .В сиропиталището на манастира живеят над 400 деца, осиновени от настоятеля Банченския митрополит Лонгин. "Застреляйте ме, убийте ме! Децата ми умират на фронтовата линия, а искате да ме убиете тук!?" - извика той на неканените гости.Заслонът все още не е пипан. Но бащата-епископ беше обвинен в разпалване на религиозна омраза - за нелицеприятни коментари за разколническата ПЦУ.

362

Анонимен

преди 5 месеца

Кефи ме горкото посолство. Не че вотът ще мине, но официално му теглиха шамар - в България май освен платените политици, никой не ги тачи.

361

Анонимен

преди 5 месеца

Не я разбирам тая работа. С една ръка, купуваме 200 ненужни по същество Страйкера за 1.3 $ милярда, а с другата подаряваме 100 подобно ненужни по същество БТР-а. Математиката на ръцете е в джоба на министрите. Що така?

360

козиякаЩЕизреве

преди 5 месеца

полоството на помията ще изреве на умреЛО.Докато България не си получи 196 страйкара в наличност никакво даване на бтр-ите ни на други.

359

-

преди 5 месеца

БРАВО - да се видят дупедатите рледатели.......