32

Мелбърнчо

преди 5 месеца

До Сидни==== Истинска легенда си ти, Брисбейн! Дай пет!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Хахаха. Киселото грозде на лисицата. Аз пък си купих имот и съм много доволен. Който иска нега да си държи хартийките в банката над главата през зимата. Мисчетаааааа, идвайте :)

30

Анонимен

преди 5 месеца

Факултета е най-скъпия квартал на София, направо ни излиза златен

29

Анонимен

преди 5 месеца

Няма сила която да ви спре да се набутвате

28

До Ужас

преди 5 месеца

Цените във Виена според мен не ги знаеш какви са, затова може би пишеш

27

Анонимен

преди 5 месеца

В Изток гаражите са много малко . Има и подземни , но са опасни за паркиране . София е по статистика с най много архитекти от всички градове с население над 2 илиона

26

Ужас

преди 5 месеца

Всичко е порнография у нас,не може апартамент в Люлин да струва колкото такъв в Виена,спекулата и грабежа е чудовищн.

25

Там

преди 5 месеца

Софийските централни и Малашевци.

24

Ами аз...

преди 5 месеца

...вече се отказах да се мъча да си обяснявам защо ни е такова дереджето. Тая снимка на София наистина е илюстрация за тотално изоставане от западните столици и като държава изобщо. Не знам дали ще намерите връзка, но скоро четох историите на Меди Димитрова, Алис Крайчева и др. известни дами от соца и си мислех за сегашното ни положение. На мен много ми хареса Гео Милев, има хубава чаршия, аз обичам шопинг, само тротоарите дето са разбити. Но атмосферата е приятна, тараби, кафенета, хареса ни.

23

въпрос

преди 5 месеца

Има ли луди хора да дават луди пари за апартамент в София. Има, очевидно. Провинциалисти със свръх провинциален манталитет. "Ами, бях в София, или живея в София", с гордо изражение на лицето, мислех, че това е отдавна надживяно. София беше хубав за живеене град, вече не е! /тук живея, в София, не се чудете, горчивите ми думи са от лични впечатления/

22

Анонимен

преди 5 месеца

ИТ балонът,един от двигателите на имотния балон се спука.Има около 40% спад на търсенето на ИТ роли спрямо година по-рано.С предстоящите брутално масови уволнения в началото на следващата година на ИТ-та в един от най-големите ИТ офиси в България,ще стане страшно.В джобса свободните позиции ще чукнат нула за поне до декември догодина. Заплатите ще паднат от небето,а за ЧСИтата ще се отвори много работа.Черешката на тортата ще е вдигането на лихвите по ипотеките.Задава се перфектната буря!

21

Христо Христов

преди 5 месеца

Съжалявам, че не продадох в долен Лозенец, та да си купя край Докторската градинка.

20

Itso

преди 5 месеца

Селски неволи.

19

Анонимен

преди 5 месеца

София била пренаселена!? 1,250 милиона със селията наоколо,обявени за квартали.Софийското поле може да поеме над 20 милиона съвсем спокойно .Друг е въпросът ,че всичко се тика у Витоша, в южните квартали. Инфраструктурата е много зле още от социализма.Много се направи последните 15 години,но останаха още много.София няма ресурс за голямо нарастване в бъдеще,просто трябва да се развива инфраструктурата навсякъде.Метрото,трасето на жп линията, отсечката от околовр. път Бояна-Люлин.Обичайте я.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Хахаха, гладувате ли, брокерчета? Затягайте коланите, че много по-лошо Ви се пише!

17

Анонимен

преди 5 месеца

Снимката мога да я опиша с една дума - мизерия

16

Анонимен

преди 5 месеца

Сидни беше се позагубил. Кажи сега колкоцифрена заплата взимаш, каква кола караш и за нещо около операта? Аз ще цъкам с език, впечатлен от успеха ти и тайно ще завиждам.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Да бе тея кореняци софианци защо не си оправят покривите , безплатно саниране ли чакат

14

Анонимен

преди 5 месеца

А сделки има ли ? Да не свършат ? Да не ги изкупят на зелено и да останем на улицата с 500 000 лева в джоба ??? Въйййй Бързоооо !!!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Само като им видя покривите и фасадите в какво състояние са , как да дам половин милион за апартамент . То, не че ги имам де