122

Анонимен

преди 6 месеца

Поредната доза помия от мисирката нела

121

Анонимен

преди 6 месеца

135, България е във финансов борд от края на миналото хилядолетие. В борд е, защото българските правителства не са способни да управляват българската икономика и финанси и се осланят на външно козяшко управление. Цялата тази несамостоятелност и несъстоятелност не пречи на управляващия финансов да се бие в гърдите и да се хвали, че мат'рялът процъфтява и благоденства.

120

Да,

преди 6 месеца

В Американската армия също има чужденци. Те не могат да си попълнят щата с американци и така събират нелегални емигранти на които обещават да ги легализират.

119

Анонимен

преди 6 месеца

Путин отчаян нато в Москва на 3 декември.

118

Анонимен

преди 6 месеца

132, от хаймарсите отдавна вече става чудесна скрап. От скалповете и АTACMSите също вече става чудесна скрап.

117

До Анонимен 131

преди 6 месеца

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) човече надявам се това ти да си го измислил и да не са ти го дали господарите ти от кремъл да го пишеш като поредна опорка! :))))))))))))))) не за друга ами когато путин обяви мобилизацията в рашистан и имаше сателитни снимки на границите на русия с грузия казахстан и други и мога да ти кажа, че на тез сателитни снимки се виждаха десетки километри опашки от руснаци които НЕ искаха да останат у рашистан! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

116

Анонимен

преди 6 месеца

До :)))))))))))))))))))е трябва да те разочаровам, точно HIMARS не са заплаха за Русия, системата работи с GpS насочване, което се манипулира успешно и това прави ръждясалата система непотребна, трудно достига целта. Като ви чета успехите на украйна, човек ще си помисли, че украинците са влязли в Русия и са анексирали Москва хахаха е НЕ. Славните украинци още не могат да стигнат фронта, та камо ли освободените земи, които донецки фермети взеха. пий една студена вода

115

Анонимен

преди 6 месеца

Народите-победители имат славна и велика история. Великата им и изпълнена със славни победи в защита на Отечеството история е чест и гордост за бъдните поколения. Ние българите с право се гордеем с великото си Първо българско царство и великото начало на Второто българско царство. Общо взето до 1242 година - до нашествието на Бату. Руснаците от своя страна просто са принудени веднъж на всеки сто години да събират колективната Европа на руска земя и да й нанасят публична, показателна порка.

114

до 130

преди 6 месеца

леопардите се окотиха, брадлита ги изпържиха, пейтриът желязото вече го претопяват....ама май и от хаймарсите ставала чудесна скрап!

113

Анонимен

преди 6 месеца

Мина времето, когато европеецът се радваше на весел, охолен и безгрижен живот.Богатите руснаци, избрали в близкото минало Европа и Северна Америка за постоянно жителство, работа, отглеждане и възпитание на децата си, се върнаха в Русия, защото сега, европейците все повече заприличват на роботи и зомби, а Европа и Северна Америка - на една обикновена лyдницa.

112

:)))))))))))))))))))

преди 6 месеца

значи може да се каже, че няколко HIMARS комплекса сложиха рашистанската армия на колене! При това, тези HIMARS не бяха най модерните и не бяха най далекобойните! Та остави това ами, западна технология, от модел 1980г прави рашките на кайма и те НЕ могат да и се противопоставят! Как да не се отчаеш при тази равносметка!!!??? Всеки би се отчаял!!!!

111

Анонимен

преди 6 месеца

***,а вие отчаяхте ли се вече.Защото ако не сте наистина ще излезете по гламави отколкото изглеждате.

110

ха ха

преди 6 месеца

Отчайва се, но от вашите писания, ако случайно знае за тях.

109

Чуждо месо

преди 6 месеца

Путин е отделил само 15 милиарда долара за пехотата в Украйна, а гробищата правят впечатление вече.

108

Мм да!

преди 6 месеца

Отчайва се разбира се, как да не се отчайва! За това е решил да стигне до Харков преди нова година в знак на отчаяние, след "бляскавото контранастъпление" укрите. И това ако не е "отчаяние" здраве му кажи!!!

107

Анонимен

преди 6 месеца

Най голямата руска лъжа която се разпространява сред пенсионерите в Русия е че САЩ са нападнали Руската Федерация. И това за да им дават само по 360 лв пенсия и да търпят.

106

Отчайва ли се?

преди 6 месеца

запада и нато със сигурност че не могат да надвият мечока

105

Анонимен

преди 6 месеца

Херсонско направление, Кринки. ВС на РФ с артилерията и авиацията, включително БПЛА, продължават да нанасят удари по Кринки. Зомбитата на киевският наркокартел продължават опитите си да навлязат в гористата местност южно от населеното място. Съобщава се, че в самото Кринки има до един батальон на зомбираната по натовски стандарт биомаса (около 300-400). Периодично зомбитата изнасят ранените(най-вероятно на конвейра за доноски органи) и доставя нови зомбита на киевският наркокартел заедно с боеприпаси. Някои от лодките са потопени. но не всички. В Кринки зомбитата се крият в мазетата, като пери

104

Анонимен

преди 6 месеца

Соледарско направление, Артемонски участък. На северния фланг ВС на РФ продължават методичното си настъпление към Богдановка - боевете вече се водят на подстъпите към населеното място. Продължават ожесточените боеве на южния фланг в района на Клещеевка. Тактически височините все още са зад гърба на зомбираната по натовски стандарт биомаса. Руската артилерия и безпилотни самолети (FPV дронове) унищожават зомбита и прекъсват опитите за ротация.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Донецко направление, Маринка. Вчера източници съобщиха, че Маринка е взета под контрол на ВС на РФ, но тези съобщения се оказаха леко прибързани. ВС на РФ наистина напредват значително в Маринка, но зомбакнацистишена продължава да държи няколко къщи в западната част на селото. Въпреки това успехи, ВС на РФ има, което радва целият цивилизован свят, следящ разгрома на украинският фашизъм. Очакват се новини за освобождаването на Маринка в близко бъдеще, но руснаците бавно и методично унищожават зомбакнацистишена.