142

Анонимен

преди 5 месеца

Русия провежда специална военна операция срещу нацисткия режим в Киев.

141

Помнещ

преди 5 месеца

На преговорите в Истанбул, Тоя твърдеше,че Русия никога не е нападала Украйна??? А в Индия, като се изцепи ,как Украйна нападнала "горката" Русия ,и цялата зала падна от смях! Един Конь да изцвили, повече ще му повярвам,отколкото този да си отвори устата! Патологичен Лъжец!

140

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението?

139

Анонимен

преди 5 месеца

Външният министър на Унгария Сиярто и Сергей Лавров проведоха двучасов разговор в Скопие. Сиярто поздрави Лавров и Мария Захарова за добре дошъл на чист руски, а после разговора продължи на английски, Лавров го попита как е пристигнал и къде е нощувал. Сиярто отговри ще е нощувал в къщи, при жена си, и се засмя. После добави, че имат две деца, две момчета - Петер и Павлик, на 8 и 12 години.

138

Анонимен

преди 5 месеца

До Спомнете си...- вчера няколко пъти в национален ефир един политолог на посолството заяви, че украина си е върнала половината от окупираните територии! Така че може би са прави-Русия загива! Но интересно как окупирана украина има право да се бори за независимост, а окупираните палестинци-не? Те имат право да умират като терористи! Веднъж окупаторите са терористи, после окупираните са лошите??? Зависи какво ще каже великата демокрация САЩ!

137

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютно прав е Лавров! Щом. " Членуваш" в " ЕС",си длъжен да изпълняваш " решенията" на Брюкселските чиновници!!!Ако не,следват " санкции"! Това по времето на СССР го Нямаше!!! Доказа го др Живков умело Лвирайки,всичко да Е в полза на НРБ! Сега всички им се кланят на Чиновниците в Брюксел! Прави или криви,без значение!-:( Деспотично " управление " на ЕС! Сал един Орбан има топки на Опонира на Погрешните Им решения!!!

136

До Анонимен 145

преди 5 месеца

еми ти що не идеш да живееш в родината си рашистан! Или пък в северна корея!? Ко та спира!!?? а путинофилие? нал там ще ти е по добре!!!

135

Анонимен

преди 5 месеца

Вярно е, ама пък ще рече човек, че все едно в Русия демокрацията е на всеки ъгъл.

134

Анонимен

преди 5 месеца

BASF се изнасят от Германия, Michelin затварят 3 завода в Германия. Химическата промишленост - една от основите на германската индустрия с 40% спад.

133

Анонимен

преди 5 месеца

Грохналата баба Европа.

132

Анонимен

преди 5 месеца

Да, ненормалният тоталитарен 4-ти Райх.

131

...

преди 5 месеца

Да ядете на Българина... ***! На запад има над два милиона.българи, та знаем много добре как е там! За Империята на Zлото, не знам някой да е емигрирал! Така че, бръщолевенията си Конья,може да ги остави за изгладените мозъци на крепостните!

130

Анонимен

преди 5 месеца

Прав е човека, в ЕС само пудели на САЩ.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Руският военно промишлен комплекс произвежда 7 пъти повече боеприпаси от колективния ВПК на Запада и непрестанно поднася изненади със своите нови оръжейни изделия.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Печалният край на кървавия клоyн.

127

Иван

преди 5 месеца

Какъв комик пропада...клоун де.

126

Украйна

преди 5 месеца

Финита ла комедиа!

125

Анонимен

преди 5 месеца

На Запад водещите медии, които само преди няколко месеца убеждаваха масовата си публика в поражението на Русия, изведнъж започнаха да говорят, че Киев е загубил, а Путин е спечелил.

124

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Хазар монголоиден тюркски ! Няма демокрация,защото вие,гнусни руснаци управлявате чрез турците ,чернокожите и арабите съдбит ни.Нямаше демокраци и когато Българите бяхме под турско робство,а вие бяхте щастливи от факта.Вие напълнихте ЕС с болни съветски мозъци като Станишевци и Догановци.Нямахме я и по време на набезите на Владимир и Светослав.Затова нямаме демокрация.Но скоро,когато Израел Ви унищожи ше имаме всичко онова,което ви няма да имате,защото ще сте мъртви.Хазаро-татаро-монголо турци

123

Анонимен

преди 5 месеца

Европейския съюз - дисциплина на тоягата, НАТО - Пурко отива на война, Мария Габриел - кой е Габриел?????