252

Обективен

преди 9 месеца

СатаНАТОвските смешковци сами си признават, че са гола вода. Могъща Русия ще ги отнесе като куцо пиле домат.

251

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименРуската армия може да не блести,но със сигурност ще има повече успехи на бойните полета в сравнение с ония които веят шарените знамена!!!

250

НЕКА ПУТИН СЕТЕСТВА

преди 9 месеца

С НАТО......ако му стиска....

249

Анонимен

преди 9 месеца

А тя пък армията на русия блести от новост и иновации. Нека да пробват *** дали Европа няма армия. 27 страни + САЩ, Канада и Австралия:)) Успех им желая

248

Анонимен

преди 9 месеца

Правилно- оръжията на НАТО в Европа са ръждясали- нека останат такива- ние не обичаме войната- Рашките са ВОЙНОЛЮБЦИ- ДА СИ ВОЮВАТ НО НЕ С ЕВРОПА- ЕЙ НА АЗИЯ, АФРИКА, ЕВРОПА ДА НЕ Я ПИПАТ- НИЕ СМЕ С РЪЖДЯСАЛИ ОРЪЖИЯ И НЕ ОБИЧАМЕ ВОЙНАТА!

247

Анонимен

преди 9 месеца

Kлиeнтитe нa aмepиkaнckия BПK cвъpшиxa napитe и зaтънaxa в gълroвe, в зaмянa нa koeтo noлyчиxa egни nankи c чepтeжи и caнkции cpeщy coбcтвeнитe cи иkoнoмиkи...

246

...

преди 9 месеца

Русия може да нападне един ден. Но не толкова ЕС, колкото да удари американски бази там. Дори четох наскоро предсказание на един немец направено преди почти век за руска инвазия в Аляска.

245

До 316

преди 9 месеца

Не пишат баш такова нещо каквото го описваш

244

Анонимен

преди 9 месеца

И като е толкоз зле у Европа, що всички идват тука, що младите продължават да мечтаят да учат на Запад, да ходят в Русия бе, аххахах

243

Факт

преди 9 месеца

Украинците свършиха перфектна работа да намалят армията на Рассия на половина - остана им предимно пропагандата по бг кабеларките и днесбеге.

242

Public enemies

преди 9 месеца

999 Русия ще излезе от войната икономически и демографски срината, не знам до колко си предстаяш ще започне нова война, по-скоро ще и трябват 50 години да се възстанови от тази.

241

999

преди 9 месеца

Европа няма армия.Има НАТО под командването на САЩ с много американски военни бази на територията на ЕС и извън нея.Генерал Де Гол казва :,,САЩ е далече,а Великобритания е остров."Не трябва да се допуска нова война на европейска територия.

240

Анонимен

преди 9 месеца

Тя Украйна се справя, а какво остава за Европа. Голямо писание. :D :D

239

до 303

преди 9 месеца

точно така! отдавна го мисля! ако ЕС и Русия са заедно светът ще бъде друг, западните технологии и руските суровини ще унищожат САЩ....това нещо янките те искат, затова настройват запада...САЩ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

238

Public enemies

преди 9 месеца

И последно, в днешно време нахлуването на армия в суверенна държава е престъпление и нямаше начин ООН и ЕС да не наложат огромни санкции на Русия, но в общи линии никоя европейска страна не изпрати армия в помощ на Украйна и затова Путин ще спечели, защото преобладаващата част от ЕС е анти-американски настроена и знаят че тази война е дело на САЩ.

237

да

преди 9 месеца

"криворазбраната цивилизация" на д. войников е точно отражение на нашето положение сега...юрнали се наште да се кланят на запада, забравили българското! ами те са англосаксонци, а ние сме славяни-комшиите го разбраха, саво ние бу-наците се напъваме да не сме славяни!

236

Факт

преди 9 месеца

Тука платените руски тро лчета са се възбудили - а какво се случва с армията на Русия? Труповете на колко броя салдати гният в Украйна?

235

Кой каза

преди 9 месеца

А защо трябва да има война с Русия?!

234

Хора

преди 9 месеца

Представете си Европа и Русия заедно и в мир и разбирателство,каква икономическа сила ще са,това в най големият кошмар на САЩ и те правят всичко да няма мир и и силна икономика в Европа.

233

Мачкай Русия

преди 9 месеца

Чухте ли новината? Русия обявява ЛГБТ (от треп ките) за екстремисти! Признава двуполовото разделение на хората(мъж и жена)! Еее кажете ми,как да не подкрепяш нацията,която защитава това,коръо Господ е сътворил! Мачкай Рассия и погйедни към нас,молим те!