25

уи холд зис труфс

преди 6 месеца

"Ние държим тези истини за очевидни от себе си, че всички хора са създадени равни и са надарени от Създателя с неотчуждаеми права, между които Живот, Свобода и сремеж към Щастие" Написал демократът Джеферсън,който е търгувал с хора, притежавал стотици роби, изнасвилвал е робинята си, и не просто робиня, но робиня която е родна сестра на жена му по баща, защото неговият тъст е изнасилвал робинята от която се ражда това дете което сега е изнасилвано от Джеферсън. Така се прави демокрация, а не като миете и 6лижeтe гьзоBете на западняците.

24

Деокрация

преди 6 месеца

Мафиоти и роби тъжно и гад но

23

Скот Ритър при Карбо

преди 6 месеца

Скот Ритър при Карбовски: "Тони Блинкен е повече президент на България от вашия президент". Радев лансира марионетките Василев, Петков, Денков и Янев. Всички са англосаксонски марионетки. България не е суверенна държава. Стига сте спали, агнета

22

СТРАШАВЕЛ

преди 6 месеца

МАЛЕ ВИЖТЕ НА СНИМКАТА РУМЕН РАДЕВ КОЛКО Е СТРАШЕН - КАК СЕ ОБЛИЗВА ЗА ВЛАСТ. СКОРО СИГУРНО ЩЕ ВДИГНЕ АРМИЯТА СРЕЩУ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ НАСТРОЕНИТЕ БЪЛГАРИ.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Гръцкият философ Солон е казал: При демокрацията всеки трябва да бъде щастлив и свободен. Всеки трябва да има поне 5 роба.

20

Анонимен

преди 6 месеца

*** като вярвате на САЩ страна в която до преди 100 години имаше рабство с допреди 30г расизъм на ви го.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Даже и най-бедните семейства в древна Атина при демокрацията са имали собствени роби. И сега на запад при демокраицята и бедните имат роби от България и източна Европа да им чистат и да им мият keнeфите. А при нас демокрацията все не идва някой да ни чисти и да ни мие keнeфите.

18

Подкрепа рунба

преди 6 месеца

То и аз подкрепях Радев, преди да прозра, че е национален предател в полза на Русия. ТУКА Е БЪЛГАРИЯ, РУНБА. БЪЛГАРИЯ В ЕС И НАТО, колкото и да не ти харесва. Така и ще остане. Ако не ти харесва, заминавай в Беларус.

17

Що е демокрация?

преди 6 месеца

Справка древна Елада нотабили и роби това е то 3000 години ви върнаха назад

16

Охх лелее

преди 6 месеца

"Най-високо одобрение продължава да има Бойко Борисов от ГЕРБ с 20% срещу 63% неодобрение." после пише "Премиерът Николай Денков, върху когото се фокусира общественият натиск, има 22% одобрение и 58% неодобрение."...Та не разбрах, кой е с най-видоко одобрение :)

15

Анонимен

преди 6 месеца

Откакто той се самопредложи за премиер омразата към него скочи до небивали висоти. Шиши ще стане премиер, колкото Карадайъ стана президент!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Пп Дб,герб сдс,дпс престъпни организации

13

Анонимен

преди 6 месеца

Механизмите на демокрацията работят безотказно. Демокрацията води до това, че се унищожава базовия принцип на което може да съществува човечеството - меритокрацията, когато способните хора идват на власт. А демокрацията е тържество на бездарниците. Народът навсякъде избира бездарници които му обещават лек живот и да му решат всички проблеми.

12

Денков 22 към 58

преди 6 месеца

какви са тия одобрения и неодобрения, дето общо не правят 100%, не ми го побира акъкъла. Пак някакви социоложки манипулации, не мисля да се задълбавам...

11

Анонимен

преди 6 месеца

ДОБАВЕТЕ ТАГАРЕВ,ДЕНКОВ,ПЕТКОВ,АСЕН,И ЖИРАФКАТА БАЦЕ И ОЩЕ НЯКОЙ

10

Анонимен

преди 6 месеца

Минимум Харков, Херсон, Николаев, Одеса и одеска област до Приднестровието - това е минималният вариант. Публичен трибунал за правителството в Киев и военопрестъпниците. Оставят им полиция и пожарна на останалата част от Украйна. Руски военни бази за гаранция. Училищната програма и медиите се контролират от Москва. На който не му харесва да ходи в Европа и в Канада при бившите есесовци.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Пита се кога Дилянчо стана политик? Нали беше престъпник. Магницки, а?

8

Te4o

преди 6 месеца

Не знам за другите, но това за Радев е пълен майтап. В момента го харесват само русофилите...

7

Анти Тяло

преди 6 месеца

Мразите Радев, ама сте 10 - 15 човека. Приемете го!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Радев е най -зле.