46

Анонимен

преди 6 месеца

До До Анонимен 61 Ето по това познавам кой се пъне, когато се опитваш да "познаеш" без да ...знаеш. Ако имаше акъл за да "се занимаваш с това" щеше да разбереш какво значи примера ми. То "някога" и жените не са били смятани за равни на мъжете, сигурно ще ми обясниш как трябва да им се отнемат правата, защото "преди" е било така, мдааа.

45

Въй

преди 6 месеца

Тия още употребяват израза "мать/майка/" вместо правилното еврогейско "лицето, родило лицето".Ама как не ги е срам. Но нищо, като хванат запек, ще видят как е, и ще разберат защо да хубави *** ценности.

44

Анонимен

преди 6 месеца

абе влезте в телеграм и вижте колко руски гейканали има и после ми пишете че там нема хомосексуални, определено са доста повече от останалия свят

43

Анонимен

преди 6 месеца

Каквито искат да се пишате тези, само да не правят драг шоута в които налитат на малки деца както се оказа, педофили под прикритие!

42

СодомНюз

преди 6 месеца

Истинското име на участниците в Сглобката се разбра: Организирана Пей Група - ОПГ Герб, Продължаваме Пейорацията и Движение за Промотиране на Содомията ! кака Киро, леля Бойко и стринка Делянка Шишова са заформили Сглобката в град Гомора !

41

До Анонимен

преди 6 месеца

роден съм 80та година. знам какво беше преди интернета и нямам нужда някой роден след 2000 да ми обяснява... отделно че вече 25 години точно това работя. а това че нещо вече не го наричат "ментално заболяване" не значи че не е, нали? и само да кажа че това не е развитие а деградация... вижте как е приключил SPQR... ;)

40

Анонимен

преди 6 месеца

До да Закона е за Русия! Значи там са тия "опасните екстремисти" :)

39

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 55 Абе, те и едно време при Живков приемаха закони срещу прогнилия капитализъм и неговите плодове, но то беше за простолюдието, а пък партийците се къпеха в западен лукс :)))

38

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 55. Щото не четеш статиите и си фантазираш и се опитваш да манипулираш с брутална некадърност.

37

Анонимен

преди 6 месеца

самия факт че се приема закон срещу нещо, означава че то вече е преминало нормалните граници, в конкретния случай можем да заключим, че броя на хомосексуалните в русия е доста повече от техния брой в другите страни, иначе защо ще приемат закон

36

Леля Кира и ЛеляАсен

преди 6 месеца

Каките на Академичката ПърДенкова кака Кира и кака Асенка пък са съвсем нормални и нямат проблем. Я глей бати ви Лена кви мустаци има и с оня изкуствен ф*лос ко ли е праила кака ви Кира на парапета...

35

Анонимен

преди 6 месеца

Във балета и фигурното пързаляне най-добри са руснаците!

34

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 34 "допреди няколко години ... 90 и някоя го махнаха" Между 90 и някоя и няколко години има, има няма 30 години. За 30 години доста неща в света се промениха, та не е лошо да си опреавите представите за това как тече времето и какво значи това за развитието ... Само за сравнение - тогава комерсиалния интернет едва прохождаше и Айфон , Уотсап и т.н. бяха още в бъдещето.

33

Леля Делян Шишова

преди 6 месеца

Аз пък с мойте бейове ортаци у тъто сме такова да онакова и затова вчера гласувахме за геовете и мен кат и голм дъто не съ оплаквам. Даживей България и манафурция !

32

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 35. Голем си умин. Требе да ти дадат Нобелова награда за умност. Тия глупости си ги запази кога се съберете гейдружинката и да се отдавате на мечти за млади войничета. У нас казармата като беше над 2 години да не би едно време да е имало повече ЛГБТ отколкото сега бе умин ?

31

Бойка Борисова

преди 6 месеца

Аз пък съм бей от Банкя и ходя на парада през юни, у Русия нема да одв !

30

Факт

преди 6 месеца

Между другото днес Възраждане избраха човека на ДПС за шеф на здравната каса заедно с ДПС, ГЕРБ и ИТН. Къде отиде патриотизма питам аз?

29

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 41 преди беше 3 години, има логика в това

28

Анонимен

преди 6 месеца

колко да им е дълга службата бе...12 месеца...аз съм служил 2 години....дядо ми 4.....

27

Анонимен

преди 6 месеца

строго погледнато мъж с фамилия Путин представлява явна хомосексуална пропаганда:) кой знае колко подигравки е отнасял като подрастващ в учлище