191

какъв ток

преди 9 месеца

какви 5 лв. по селата се топлят и готвят на печки на дърва,не му и минава през ум да работи за да нахрани децата си,ако са гладни,не е заради тока,наглец дето се мисли за бог,така са му промили мозъка,че си е повярвал,че е такъв

190

Анонимен

преди 9 месеца

Брутално пpocто парче, говорещо на брутален диалект... Тъжно, че тоя се множи и има деца.

189

до 191

преди 9 месеца

Ако не платиш тока днес, го спират след 3 месеца в общия случай. За битови сметки- 3 неплатени.

188

Анонимен

преди 9 месеца

Осморазряден безпаричен пpocтак, за който патриотизма е заплатка под масата, парите на ръка, софрата, гордото развяване на флага и плоски скандали, присъщи на хората от малките населени места. ГолЕм герой! С това мислене и поведение- подпечатан аутсайдер и бедняк до живот. Не, това не е борбеност, а простотия. Борбеност е да се интересуваш за какво плащаш и да пускаш жалби при нужда (с 1 клик онлайн към енергото). Аз така правя и от околията само аз имам ток по моето трасе, защото се боря.

187

Анонимен

преди 9 месеца

Гениален! Браво! Ей така всички...

186

Мен

преди 9 месеца

Евала! Прав е ако не платиш тока, веднага го спират! Като влезеш в приемните им, се държат с теб, сякаш не им зависят от нас заплатите, ами да се чувстваш виновен и да чакаш с часове да те приемат! Наглеци!

185

Хахахахахахахахахаха

преди 9 месеца

До Анонимен 170, да бе :) Ама припкат първо техните жилища да оправят. хайде моля, познаваме служители в тези ЕРП-та!

184

Анонимен

преди 9 месеца

До Ел.монтьор, нито ще пробвам, нито ме интересува! Да наемат още екипи, ако се налага. Да аутсорнснат щом не се справят! Не е наша работа да знаем с какво се сбълквате! И вие когато нямате интернет ревете! Вършете си работата и не мрънкайте! Няма да понасяме ние последствията от нечии леймърски решения! Хайде марш от тук!

183

Анонимен

преди 9 месеца

На тоя льольо жена му му е дигнала кръвното и той намерил къде да се прави на мъж. Като му гладуват децата 24 часа, що не ги доведе да ги нахрани там, ами си донесъл мезенце за него. ГолЕм герой!

182

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата е лош стопанин, но се натискане за държавна работа.

181

До Смях

преди 9 месеца

Друго имах предвид.На защитавам комунистите.Те не са си отишли просто казвам,че на кмета на София дядо му и баща му(той не е комунист,чист е като момина сълза,демократ първи) и на други като него предците му са класи над тях.Сега си част от евроатлантическите ценности(какво общо има България с евро-атлантика не е ясно и никой не обяснява) Капиталисти от Тошиба през комунизма ти правят ПАВЕЦ-Чаира.Демократите викат фирма за банички да прави ремонт за милиони и нЕма ПАВЕЦ и нЕма виновни.Евала....

180

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам дали си давате сметка на какво приличат държавни водни дружества , ако и електроразпределителните бяха към държавата щяхме да я втасаме . Държавата е лош стопанин и няма две мнения.

179

Алекс

преди 9 месеца

Селски циркаджия решил да печели популярност.Сандвичи може да се направят и без фурничка.

178

Смях

преди 9 месеца

До До Смях. Построен е, но не по проект на комунистическия режим ,и не от главен инженер представител на комунистическия режим а точно обратното, човек обучен във времената в които уж сме "нямали нищо". Това им е голямата болка на лъжливите комунисти - да не лъсне истината, че българите сме имали достойни и качествени хора и преди комунистите да се появят. Даже се оказва, че те са били по-качествени от комунистите (не че е мното трудно), иначе нямаше да опират до тях.

177

Анонимен

преди 9 месеца

До 178 Е па в подстанциите нали са ЕСО , ще питаме държавата, там ходят само "наши хора" и се уволняват за да се сложат други " наши хора" . А си прав, че персонала е кът и как да е на се уволнява ако не са стъпили на криво . Персонал се търси всеки ден в джобса, е няма!

176

565656

преди 9 месеца

И енергото си носи печалбата в Чехи на тяхните си пенсионери. ТУКА СТУД, МИЗЕРИЯ ЗА НАС...А ДАНЕ ЗАБРАВИМ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ ЗА БОДИГАРДА........

175

До Смях.

преди 9 месеца

Ей,платен провокатор, нали язовира е построен(знаем историята-много мерси).Ти ни изкара,че всички ядем трюфели и банани щото ги има.Знаеш ли,че първият завод на кока-кола е в България.Лошите комунисти са допуснали капиталисти- ти да видиш.Интереса клати феса.Пич, в Сърбия и Македония мин. заплата е по-висока от тази в България.Вързал си и си цъфнал с население наполовина за 30г, с ДДС, никаква армия, никаква икономика.Доматите му от Турция, картофите от Полша и ми развиваш теории.БЕгай, бЕгай..

174

Анонимен

преди 9 месеца

Защото уволниха персонала . В подстанциите няма персонал , кой да работи. Уволниха и намалиха екипите по подръжка . Далекопроводите не се подържат и затова ги изненада . Не може 3 екипа в област да оправят толкова аварии от неподдържани и неподготвени за. Зимата трасета. Национализация и глоби за ЕРП Тата.

173

Анонимен

преди 9 месеца

Инвестициите се определят от КЕВР - тях питай. Не правят инвестиции за да стои цената на тока ниска.

172

Анонимен

преди 9 месеца

Абе не знам за авариите, ама на запад, кабелите масово са в тръби под земята.