29

ANonymous

преди 6 месеца

Къде е Василиса ТерзиеваСамо знаят да приказват, а никаква работа не вършат

28

Снегорина подъл

преди 6 месеца

Най се кефя като изчистя главните и набутам снега в малките улички . Коконите да ги видя как ще ходят на мол с високи токчета хухахихиха.

27

Анонимен

преди 6 месеца

София област,ток няма от повече от 12 часа .Електрохолд са некадърници.Добре че не вали както трябва,дано и повече не вали...

26

Елена Йончева

преди 6 месеца

Бойко Борисов е дръпнал щепсела тук-таме в Електрохолд - за да натрие носа на Терзиев, понеже не се съобразява с него.

25

Видими Резултати

преди 6 месеца

ГЕРБ

24

Анонимен

преди 6 месеца

Ами неделя е, спрете поне за ден колата.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Това глобално затопляне ще ни замрази. Спомням си пррез 70-те години как баща ми ставаше рано да ми направи партина да мога да отида на училище снега достигаше 40 см. А преспите до 1.50 м. Зиловете на Софстрой монтираха греблата и почистваха цяла София имаше и багери които товареха снега в самосвалите а те го изсипваха в перловската река. За нас децата снега беше голяма радост. Правехме снежни човеци и тунели в преспите. Днешните деца рядко виждат сняг.

22

Има ли изненадани?

преди 6 месеца

Бесте Сабри от bTV е ГЕРБ-аджийка.

21

О, божке

преди 6 месеца

Е, доживях и за снега да обвините Бойко. Разбира се, за непочистена София не може да се обвинява Васко, той е само на няколко седмици кмет. Както казаха и за протестите. То сега се учи момчето. Истината е, че нито Бойко, нито Василчо ще дойдат да изчистят пред вас. Вместо да пишете глупости, може да се облечете и поизчистите, докато е още меко времето, че утре ще е лед. А който си е представял някаква различна София с Васко и България с Промената, е време да се освести. Студа помага много.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Терзиев, по времето когато родата ти беше на власт, пътя до Златните мостове винаги беше изряден, дори и при двойно повече сняг! Виждал съм трудоваци на ръка да чистят, но удоволствието на столичани от зимната разходка никога не е било спирано! Бързо да пратиш снегорини натам! Ти не си никакъв столичанин!!!!

19

Нане

преди 6 месеца

Шо ке праим ний зимъска, гато сняг тука забръска.... ===)))

18

Анонимен

преди 6 месеца

Добре че не сме с климат като на Русия че тогава цялата държава ще трябва да се затвори за няколко месеца понеже.

17

ГАНЯ иска...

преди 6 месеца

...да вали сняг и да няма сняг. Очаквам екслкузивно включване по всички канали на Бойко, да обясни че Терзиев е виновен че има сняг. Сега по НОВА дават репортаж че булеварда е изчистен, но духа вятър. Кажи му ГЕРБ-аджия и повече не го обиждай - това му е достатъчно.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Нов кмет, нови неволи, няма ток , падналите дървета са стотици, нищо не е почистено, а джендъристите неискат да работят, защото техния човек не го искат за председател на общ.съвет.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Лееелее малеее, има сняг.Поне главните булеварди са изчистени.Цяла северозападна България е без ток,но у Софето като няма,шок и ужас.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Засега е слаб подаръка на природата за скапанагендарска софиа но тия дни ще натрупа още сняг до 80 сантиметра и ще го продружи арктически студ от минус45 градуса и ще стане страшно .

13

( :О_О: )

преди 6 месеца

Терзиев какво трябва да направи? Да лови всяка снежинка ли? Хората са ви казали че има ЧЕРВЕН КОД и да си седите в къщите, че всичко ще е леш от снег. Вие правите точно наобратно - добре, че не ви бяха предупредили да не ядете жълт сняг...

12

Боко клати държавата

преди 6 месеца

18 години ГЕРБ - видими резултати. Всичко леш. Държава пред закриване, София пред тотално унищожение

11

Анонимен

преди 6 месеца

Нима !!!! И парите ни са усраина ! Няма ток нама и канлизация няма тоалет , защото народа избра това ! няма няма няма - какъвто е народа такава е и политиката !Вижда се и неграмотния народ ! Викаха навремето , че Кольо Фичето е бил самоук !!!! ГРЪНЦИ !!!! учил се в Турция в ЦАРИГРАД КАКТО И ВСИЧКИ тогавашни личности ! Сега СУ на какво ни учи - да сме зависими и роби на юсей !жъне се това което сейш!!!!

10

Анонимен

преди 6 месеца

И сега какво- не мога да се кача на Златните мостове заради калпавото почистване? ТЕРЗИЕВ- ОСТАВКА!!!!