27

Анонимен

преди 9 месеца

При Тодор Живков България беше космическа държава и сама построи и изпрати българкси спътник в Космоса, дори преди Германия. Днес в ЕС България е жалко подобие на държава, мизерна колония, депо за евтини черноработници и пpocтитутки.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Днес виждаме абсолютно разрушаване на митовете за запада. Такова падение на уважението към запада и към САЩ никога не е имало в света. С Байдън вече никой не говори, Блинкен го гонят, а скоро може и да започнат да ги замерят с обувки, както беше при пресконференцията на Буш. А Европа вече на никой не е интересна, на тях никой не им обръща внимание, те нямат думата.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Редът в Европа не е либерален а е тираничен. И не е ред, а е постоянно прига да е към интересите на олигархията.

24

29 абе идиот кръгъл

преди 9 месеца

ти бавноразвиващ ли?

23

Анонимен

преди 9 месеца

Най-голям просперитет и развитие България има по времето на Тодор Живков. За 35 години от 6 милиона станахме 9, а при Борисов от 9 милиона станахме 6, само да 10 години. И сега продължаваме да намаляваме. Според плана РанЪт трябва да станем 5 милиона, ама изглежда ще сме надолу.

22

Анонимен

преди 9 месеца

До СМЕХ.... Парите може и да ти стигат, ама акъла ти е кът.

21

Хахаха

преди 9 месеца

НЕ МИ ПУКА ЗА "ГЛОБАЛНАТА ИКОНОМИКА"------ВАЖНОТО Е АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Кои са ЕС? Има ли икономика, промишлена мощ - всичко се разпада! Има ли армия - армия нула, армията на ЕС е американската армия. Морал имат ли - никакъв морал, извращения! Има ли собсвени ресурси и енергии да се развива - нищо, бедни като мишки, изцяло зависими! Кои са ЕС? На какви основи ЕС гради обществото си? Днешните извращения нямат нищо общо с това което учеше някога великата европейска култура и литература! Дори език нямат, европейските политици всички говорят на развален чужд за ЕС език. Как смятат да оцелеят в новия свят?

19

СМЕХ....

преди 9 месеца

...Защо мен, никой не ме спира по границите, беееее...СИГУРНО СЪМ ИМ СИМПАТИЧЕН...ХАХАХАААА

18

Анонимен

преди 9 месеца

Упадъкът на Европа може да бъде видян в нейния бързо свиващ се дял от глобалната икономика. Трудно е да се намери какъвто и да е показател, по който континентът печели пазарен дял, докато парите продължават да се изливат в Съединените щати. За последните 15 години европейските заплати са паднали, а тези в САЩ продължават да се повишават. Икономиката на еврозоната е нараснала с 6%, измерени в долари, в сравнение с 82% за американската, според данните на Международния валутен фонд.

17

СМЕХ....

преди 9 месеца

АЗ, НА ЗАПАД РАБОТЯ И "ЖИВЕЯ"....НЕ "ОЦЕЛЯВАМ" КАТО ТЕБ...ХАХАХАААА ....ОЦЕЛЯВАТ САМО "ПРИМИ. ТИВИТЕ"....ХАХАХАААА КОИТО НЕ СА В КРАК С ВРЕМЕТО!

16

Анонимен

преди 9 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да пътуват свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

15

Анонимен

преди 9 месеца

След Аржентина още един Тръмп се появи, този път в Европа. Вилдерс обеща да спре подкрепата за Киев, разширяването на ЕС и финансирането на ЕС. Какво ще изпълни не е ясно, но кошмарът на европейската улица вече започва. Дори и Нидерландия да не излезе от ЕС като Великобритания, те както Фицо и Орбан, винаги ще критикуват и блокират решенията на режима в Брюксел.

14

Нане

преди 9 месеца

На юрохейталаците трябва се даде урок... Цялата мигрантска пасмина изобщо да не се спира, а да бъде извозена към юрохея... ===)))

13

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя път обаче не е сигурно, щото няма да има оцеляване, няма от какво. Сами ще се затриете, вече се затрихте половината.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Вече стана ясно, че украинците воюват срещу Русия не по собствено желание, а по заповед на англосаксонците.

11

СМЕХ....

преди 9 месеца

АЗ ЖИВЕЯ И РАБОТЯ НА ЗАПАД И ПАРИТЕ МИ СТИГАТ, ЗАТОВА СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ЕС......А, ТИ КАТО НЕ СИ ДОВОЛЕН ОТ ЕС, ДОБРЕ ЛИ ЖИВЕЕШ У БЪЛГАРИЯ И СТИГАТ ЛИ ТИ ПАРИЧКИТЕ..ХАХАХАААА ...

10

Анонимен

преди 9 месеца

До САМО ПИТАМЕ: И пак сме оцеляли. Ще оцелеем отново, въпреки Европа.

9

САМО ПИТАМЕ:

преди 9 месеца

И...колко от тия 1300-години, България е била самостоятелна, като цели 700- години, сме били под чуждо управление...ХАХАХА ТУРЦИЯ НИ ВЛАДЕЕ 500 г. А ВИЗАНТИЯ-200г...ЗА руското робство 50г. дори не говорим!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Със запада България намаля с 4 милиона. 2 милиона измряха, други два милиона отидоха да слугуват и да пpocтитуират на Запад. От развита индустриална стран, сред 30те най-развити икономики в света, се превърна в жалко подобие на държава от Третия свят.