108

Анонимен

преди 6 месеца

Не кради!!! Докато воюва и краде чужда земя, Блатная не усеща колко такава сибирска вече е загубила.Ама добър е Бог,знае си работата и заповедите:-)

107

ПРИЛИКА

преди 6 месеца

Путин ще излезе прав - Такъв Шенген е имало в ЕС през 1941 година - Нацисти , Румънци , Италианци , Финландия , Украинци са изпращани на Източния Фронт за Война срещу Русия .

106

Анонимен

преди 6 месеца

леко по леко краварите завладяха и европа

105

Анонимен

преди 6 месеца

никаква новина не виждам тук, но да бюрокрацията в ЕС трябва да се уреже на 95%.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото до Китай , Китай ще строи за Русия подземен тунел свързващ кримският полуостров. Укропитеците няма да могат да направят нищо вече.

103

Анонимен

преди 6 месеца

107 ти глупав ли си или да? Беларус и Русия имат съюзна държава, Беларус има вече ядрени оръжия. Понеже такива платени умнокрасавци като теб много крещят поръчкови лъжливи тъпотии и качват напрежението. Утре ще ревеш, ама сега много ти знае кухата майданжийска манерка!

102

Анонимен

преди 6 месеца

НАТО е пълно с геьове ,защото в сащ и ЕС е разрешено еднополовите бракове,)

101

У бре

преди 6 месеца

А какви ще са тези ответни мерки на Русия? Друга Украйна до НАТО няма! Остава да бъде превзета Беларус! Изобщо, докато се занимава със своите глупости на запад,Русия бавно и неусетно губи източния фронт откъм Китай! Досега е подарила сибирска тайга,по-голяма от завзетите земи на Донбас, затова Китай стана най-голям износител на дървесина в света.А в Китай има забрана за дърводобив в момента??? На ТОВА вече Русия не може никакви ответни мерки да противопостави!

100

SS

преди 6 месеца

Най много нашите *** и те да искат .

99

:)

преди 6 месеца

И какво ще направи пропадналата Чебурашкия? Ще си вдигне гащите и с крива походка ще си тръгне?

98

SS

преди 6 месеца

Във ЕС само Франция е ядрена държава. ЕС е просто търговски съюз (скапан) и скопен във военно отношение .

97

Айде бе

преди 6 месеца

Русия е велика , НАТО са страхливи *** , те ако не бяха такива , до сега 1000 пъти да бяха влезли в Русия но знаят каква таламанга ги чака , и затова само лаят като *** !

96

Вичко е на връщане

преди 6 месеца

С изпращане на БТРите, всякакво оръжие за Украйна, България е обезоръжена и всякяква армия от друга държава, насочена срещу Русия и преминаваща през България може да я окупира. По време на Кръстоносните походи, Папските рицари окупират Константинопол и създават Латнската държава, изгонвайки Византийците. И тогава е имало Съюз на Християнските държави, но резултатът е окупация на чужда държава , а не битка за Божи гроб. не се радвайте, за да не се събудите някоя сутрин с окупирана София.

95

Пепи

преди 6 месеца

И вие ли ще ги придвижвате из Сибир?

94

Анонимен

преди 6 месеца

До 97. От тази гледна точка и аз съм за. Трябва да пазим мира.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Това трябваше отдавна да се направи защото е реален проблем за страните членки на НАТО. Русия няма този проблем и може да предвижва всичко дет си иска на голяма територия.

92

Излишни тревоги

преди 6 месеца

Напразно е безпокойството на крепостните от военния аналог на Шенген, тъй като НАТО няма да участва в бъдещата война срещу феодализма. НАТО не е космическа сила и затова само ще наблюдава как Пентагона с Космическата си флотилия /USSF/ много набързо ще се справи с феодалните тирани...

91

Анонимен

преди 6 месеца

До 96, Eвропа трябва да се милитаризира и да се подготви за война, не защото иска да започне война, а точно за да я избегне! Диваците от Изток са доказали че се страхуват от силните, и нападат само слабите! Европа трябва да е силна и готова за война, и това ще е най-добрата гаранция че ще избегне войната

90

Анонимен

преди 6 месеца

Чакам обосновка, иначе ви смятам за страхливи платени ***. Война ли искате?

89

кой му дреме

преди 6 месеца

Кой му дреме какво притеснява некадърните руснаци? русия като влияние е второстепенна под-регионална сила , с която няма нужда да се съобрязява никой.