264

Буци

преди 6 месеца

*** го няма от един месец. А на Патрушев все още му е трудно да координира шизофренните двойници. Затова се получават такива *** изцепки. Трябвало да се помисли видиш ли... Няма какво да се мисли. Решението е изцяло в техните ръце. Или пълен разгром или си събират чувалите с трупове и обратно в Мордор.

263

Анонимен

преди 6 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард рубли , повече от 300 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и умря като се пocиpaше редовно от страх в бункера...

262

Мъка

преди 6 месеца

Путин да не е решил да включи на задна скорост ? Едва ли. Лъже мр-----ка.

261

Пределно ясно!

преди 6 месеца

Жужето-военнопрестъпник е разбрало, че това което не може да направи Украинската армия, ще го направи Пентагона. И ще го направи, защото Космическа Америка няма да допусне победа на крепостните. Такъв е края на феодалните тирани.

260

Анонимен

преди 6 месеца

С войната, която предизвика в Израел и лъжите относно Украйна, Путин се стреми да измие срама и името си.

259

Анонимен

преди 6 месеца

Английската дума за възрастни е много подходяща за бг пенсионираните.

258

Анонимен

преди 6 месеца

Клоуна като прави видеообръщение от студиото на неговия бункер е велик даже много е велик няма по велик актьор от него .

257

Анонимен

преди 6 месеца

Долното какво е това ЗСУ а също и ВКС от другия форум ? Да не сме длъжни да ти знаем сорроските опорки ?

256

Анонимен

преди 6 месеца

Бг пенсионери са умствено ограничени и не ходят нито на театър нито на опера нито дори на кино като премиера.

255

Анонимен

преди 6 месеца

Малиии ти каква точно връзка имаш с реалността може би имаш ОПОРКА ?

254

Пенсионер

преди 6 месеца

Къде са постиженията на Русия за доброто на човечеството ?Продаваха нефт и газ , по един милиард евро на ден,половината пари за олигарсите , другата за оръжие.Какво произвеждат и продават по света , самолети ,тежки камиони , тежка пътно строителна техника , кораби , коли. Какви са им постиженията в медицината например ?Нищо такова.И как да ги харесва човек ?Останаха си войнствени пр-и-***-ти.

253

Анонимен

преди 6 месеца

Малии който и да си там нимога ама никога не си имал нито връзка с реалнността нито с главния мозък нито каквато и да е била връзка.

252

Малиии

преди 6 месеца

Путин или който и да е е загубил връзка с реалността

251

Да допълня...

преди 6 месеца

До Коматев от Коматево 271 В Донбас са загинали около 1 200 руснаци през 2014-15 г., подстрекавани от Русия, да се откъснат от Украйна. Русия стоеше и гледаше сеир, а после решават да отмъщават. Заради 1 200 руснаци , Путин изби половин милион руснаци и украинци. Де е Киро на кирия , казва народа.

250

Бах мама му.

преди 6 месеца

Путин , няма какво да мислиш. Капитулация и репарации.Няма прошка за ди-во-тия-та която направи.Мир , ама по вашите условия.Няма как да стане.

249

Бай Ставри

преди 6 месеца

Разбрах,че ако не му го дадат ще го вземе.

248

Слава ЗСУ

преди 6 месеца

Вчера цяла зала с окупанти беше на бомбастичен концерт в Донбас,прилетя мистър Хаймърс и всички отидоха при Кобзон! Статия кога?

247

Анонимен

преди 6 месеца

Давай Вова . Много жени направи вдовици. Жените си взеха по 30 хиляди долара, кожено палто. Доволни. Търсят пак да се женят.

246

Анонимен

преди 6 месеца

И както не веднъж съм казвал укропитек, ти не определяш програмата чужди президенти. Обаче по стар соросташки навик трябва да крещиш защо не ти изпълнявал точно твоите опорки, нали така?

245

Анонимен

преди 6 месеца

Путин ходи предния път, сега и по важни задачи и В Русия и около нея. Важно е да се помирят Азербейджан и Армения например.