155

Анонимен

преди 6 месеца

Факт е че все повече бандеровци в украйна говорят да се узакони мобилизацията от 18 до 27 години тоест насилствената мобилизация

154

Слава Урине

преди 6 месеца

До този момент е известно за двама българи загинали през юли на фронта в уssрайна. Това е защото укронациския режим мобилизира българите живеещи там. Виждате ли кой подкрепяте и на кого пращате оръжие и помощи!! По този повод Унгария вдигна врява, че се изпращат унгарци, но никой не забеляза това.

153

Анонимен

преди 6 месеца

Киев за три дни

152

Анонимен

преди 6 месеца

Колко трябва да си глупав да влачиш още глупостите на британската пропаганда че ракетите и снарядите били свършили а путин бил болен умрял двойник и така нататък? И то при положение че не си ходил в казарма и пушка си виждал само на картинка, камо ли да си влизал във военен завод каквито руснаците имат навсякъде и изнасят за страни като сащ(калашников) китай и индия

151

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера вечерта Русия е ударила над 100 цели на територията на укрорайха и самите укронацисти заявяват само за 2 убити))) (без да споменава колко военни са отишли при бандера. Вероятно стотици). Сметнете колко точни са ударите на Русия. Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!

150

Анонимен

преди 6 месеца

Щом Шойгуто го е казал значи руснаците понасят тези колослни загуби

149

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ти се съобразява вече с тая изгнила кл0ака геiропа бе? Вие прозападни *** много добре виждате какво се случва. Какво се правите на дръж ми шапката. Геiропа е минало забравимо. Изтекохте в канала геiропейци. Вече няма да можете да се пребоядисате като едно време от царисти фашаги на псевдокомуняги. Знаем ви много добре!

148

Анонимен

преди 6 месеца

Ако можеха краварите до сега да бяха унищожили Иран и Корея, но не могат. Тия джендери не са спечелили нито една война. Те могат само да подкупват укравници и да подпалват воини. А да, всъщност краварските мъже могат да носят поли и си слагат тампони. Муахахаха

147

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименТоя десант се отказва заради флота, не заради ВВС

146

Магелан

преди 6 месеца

Щок и ужас.Български зомби русофилчета никога вече няма да се върне престъпния руския болшевишки комунизъм по Българските земи.Путинизма на 21 век може да се сравнява с Хитлеризма на н 20век.И Двамата диктари са оцитворение на садизма и дявола.Хитлер се самоуби ни Питин ще бъде съден от Съда в в ХаГа за престъпление и масови убийства на деца,жени и старци и депортиране на десетки хиляди украйнски деца.В 21 век Руския Болшевишки престъпен режим върна войната в Европа.Нещо нечувано.

145

Слава Уринна

преди 6 месеца

По е важно са руските ракети да удярят заводите, складовете и магазините за лъбки, ски и шейни, с които като замръзне Днепър ако до тогава атентатният преврат с автомат не ликвидирал наркопалячището, Херр ГрюненШайзе дер Швеструхен

144

Боби

преди 6 месеца

До генерал смърт Руските танкове не носят каучукови "терлици" както западните танкове за това на големи разстояния се превозва от РЖД на открити ЖП платформи а последните 50км на трейлъри защото ако са на собствен ход се сещай от пътищата какво ще остане и колко гориво ще се изхаби по мин 200л на 100км гълта един руски танк а западните и повече.

143

Анонимен

преди 6 месеца

Абе като гледам и двете страни са прави. Да им е честито на чехите, че намазаха с хубави украинки и да им е честито на китайците, че и те така.

142

Треперам от страх

преди 6 месеца

Западът в момента мисли нови санкции против Русия, 12-ти подред. Планира се да се забрани износа към Русия на игли за шиене, шишове за плетене и платформи за сондиране. Те братушките повече няма да шият, да плетат и няма да бият сонди, малее няма да имат вода. ЕС страхотно изплаши руснаците. Хаха! Русия се смее в грозните мутри на геiропейците и ги презира. Геiропа е най-големия провал на човечетвото за последното хилядолетие.

141

Анонимен

преди 6 месеца

Догодина наркомана ще се чуди къде да отиде, бандерия не съществува.

140

Анонимен

преди 6 месеца

148 казах махай сентролелщ укропитек, първата световна няма нищо общо, сега оръжията и коминикациите са съвсем други.

139

Бухаю пиво

преди 6 месеца

Мирише та не се трае от тия русофоби. Геiропейските и краварските им началници са им казали да използват тоалетна хартия за многократна употреба и тампони за мъже. Това било в полза за опазването на климата и насърчаването на джендерството. Нашите веднага не по 1 а по 3 тампона си слагат, а тоалетната хартия я облизват преди да я сортират в контейнера за хартия.

138

Русофоб шкембарлия

преди 6 месеца

Най-обичам да ми мирише на украински пичоци и на украинска денацифицирана скара :Р

137

Анонимен

преди 6 месеца

Разбирай буквално:ИЗБИХМЕ ГИ ДО КРАК!Как може да опитваш десант,когато въздухът не е твой?!Хитлер не беше толкова глупав-затова се отказа от операция"Морски лъв"-Британия!Десант правили..майко мила!Стреляли са ги като шарани в леген!!

136

82-ОМБР

преди 6 месеца

До 101 убеден съм,че испусна варианта "сепаративен мир"; справка Русия-първа световна война 1917г.