241

Анонимен

преди 6 месеца

Мустава Кемал Ататюрк: Евреин от Сефаридско потекло. Ататюрк е учил в еврейско училище, наречено Шемзи Ефенди, ръководено от евреина Шимон Цви....

240

Анонимен

преди 6 месеца

Джавид Бей: Финансов министър при Талаат. Емануел Крсов: Еврейски пропагандист на младотурците. Владимир Жаботински: Руски болшевик - евреин, преминал в Турция 1908г. Издател на вестника "Млада Турция"

239

гзмм

преди 6 месеца

мршо труска, къде е днешна турция, в светия град за православните. с огън и ятаган се настанил в константинопол и то само преди 6 века.

238

Анонимен

преди 6 месеца

Кои бяха евреите младотурци? Талаат Паша: Вътрешен министър на Турция по времена Първата световна война. Главен архитект на Арменския геноцид. Рефик Бей: Издател на младотурския вестник "Революционна преса" Министър председател на Турция в 1939г.

237

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите болшевики снабдявали младотурците! 1920г. еврейските болшевики дават на Ататюрк 10 милиона златни рубли. 45,000 пушки и 300 картечници. 1920г. Ататюрк окупира пристанище Баку, отстъпвайки го 5г. по-късно на еврейските болшевики. И Ротшилдови вече имат "Баку оил къмпани" на болшевишка еврейска територия.

236

Анонимен

преди 6 месеца

Предизвикване на Първата световна война: 1914г. еврейските младотурци подпомагат платения убиец Гаврило Принцип, който подпалва Първата световна война. 1915г. в планирания и проведен от младотурците Арменски грноцид, са избити милион и половина арменски християни. 1918г. евреинът Мустафа Кемал "Ататюрк", взема властта.

235

Анонимен

преди 6 месеца

1891г. една политическа група от Фохмех, формира "Комитет за обединение и прогрес" наречен по-късно - Младотурци. Групата се оглавява от масона евреин, Емануел Карузо. Конгресът на Младотурците: 1902 и 1907 се провеждат два конгреса на младотурците в Париж, където заплануват да проникнат в султанската турска войска, което довежда до военния преврат от 1908. Детронизиране на Султана: 1908г. Младотурците с преврат принуждават султан Абдул Хамид, да се оттегли.

234

Анонимен

преди 6 месеца

в еврейски вестник, пише: Мустафа Кемал: "АЗ СЪМ ЕВРЕИН" Историческа справка за евреите младотурци: 1716г. в Солун се формира група, наричана Дохме, водена от приемника на Шабатан Цви - Баричия Русо. 1900г. Дохмех наброява над 100,000 души. Известни като скрити евреи или "крипто евреи", те са се оредставяли за мюзюлмани, но са били евреи.

233

Факт

преди 6 месеца

Ердоганю е грузински ром!!!

232

Анонимен

преди 6 месеца

Евреинът Шабатан Цви се обявил за еврейски месия 1680 г. в Солун. Той повел хиляди последователи евреи към Палестина. По пътя Цви (уж) става мюзюлманин. Последователите му, също стават (фалшиви) мюзюлмани, с цел подмолно да овладеят Османста Империя.

231

Анонимен

преди 6 месеца

До Осман ... Аспарух е бил блестящо красив сияен и висок ариец - европеид и свръхфеномен жрец от рода Дуло - принц Сихипер, синът на убития по време на кървавия преврат през 679г последен меровинков крал на Франките Дакубер, спасил се от килърите на баща му. Крал Дакубер е законният династичен продължител на първосвещената златна геология на Българския жреческо - царски/императорски род Дуло, спасила се в днешните земи на Франция по време на първото византийско робство на България (518-681)

230

Анонимен

преди 6 месеца

До ОСМАН За Цар Испор знаем официално, че той е Кан Аспарух и той не е бил онзи отвратителен, първобитен и грозен черно - жълт и космат азиатски тюрко - монголоид, за какъвто ни го анти-българската историческа школа на анти българите Иречек и Златарски под ръководството на юдео - ционистките заговорници срещу Българите от австро-унгарската, руската и съветската и сега руската исторически дезинформационнни школи и науки, дошъл уж от Азия и отнел ней-хубавите земи на данайо=юдео - византийците!

229

Анонимен

преди 6 месеца

Да се пробва с азербеджан там имат много газ и нефт

228

Анонимен

преди 6 месеца

Важното е великите турски опити да не спират

227

Алчничко е

преди 6 месеца

Старчето, време е да му се даде една земица, към 2-3 кубика ще му мязат и ще са му тамън!

226

Анонимен

преди 6 месеца

След достигане на 20% мюзюлмани, нацията може да очаква агресивна разправа с неислямиски жители, формиране на джихад милиции, спорадични убийства и иагаряне на християнски църкви и еврейски синагоги, така както е в Етиопия - Мюзюлмани 32.8%

225

ОСМАН

преди 6 месеца

ВЕЛИКИЯТ ТУРАН Е БЪДЕЩЕТО!БРАТЯ БЪЛГАРИ СВИКВАЙТЕ С ТОВА.ВСЕ ПАК ПРАБЪЛГАРИТЕ СА НИ БРАТЯ ТУРЦИ ,ЧЕДА НА ТАНГРА!КААН АСПАРУХ Е ГОВОРИЛ ТУРСКИ А НЕ РУСКИ..ЕЕЙ БЪЛГАРИНО ,ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ ТУРЧИН..ЛОШО Е ДА СЕ ОТРИЧАШ ОТ ДЯДО СИ......

224

Анонимен

преди 6 месеца

Когато мюзюлманите в държавата прескочат 10%, а къде е България? те ще започнат натиск със всички начини за да вземат участие в управлението на държавата, като исканията са да могат сами да управляват мюзюлманското общество държавата изкуствено създавайки мюзюлманско гето подчинено на Шериата - излямското право. В Париж ние виждаме коли да горят. Всякаква не мюзюлманска акция дразнеща ги така както в Амстердам, на опозицията срещу Мохамед и филмчета се получава контра реакция.

223

Туркиня

преди 6 месеца

Знае се, че epдуrань е била благословена от Бог с xeмopoид с образа на мyaмед. То с охота го показвала на ислямските миряни, за да мoгат те да се любуват на святото чудо, галейки го и целувайки го. Xeмopoидът бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в името на ъалaxa бога наш.

222

Анонимен

преди 6 месеца

ЕРДОГАН ВЕЧЕ НИ Е ВЗЕЛ ПОД МИШНИЦА, СЛЕД КАТО ДПС УПРАВЛЯВА ВАСАЛНАТА ТЕРИТОРИЯ.