72

82-ОМБР

преди 7 месеца

Става въпрос за изтърбушени колхозници! Слава Украйни!

71

Факт

преди 7 месеца

Всички украйнски военни стъпили на левият бряг се унищожават,това е самоубийство.

70

До 77 Анонимен

преди 7 месеца

Точно така....

69

Анонимен

преди 7 месеца

За ожесточени сражения ли става въпрос или за диверсионни набези? Разликата е доста голяма. Колкото до предмостията, какъв е смисълът от тях, ако няма мостове?

68

Анонимен

преди 7 месеца

Любимото на киевската пропаганда - да представят бутикови "победи" за грандиозен успех. А киевските пропагандисти повтарят "успехът" папагалски. Нищо не се е променило за Киев, освен това, че Зеленски започна да се усеща, че му готвят преврат и почна да бие барабана, че видиш ли Путин щял да му спретне Майдан3. Украинците скоро ще го окачат да се суши на слънце пред президентството за назидание на следващите поне 3 поколения, да не се заиграват с бандеровците.

67

Сата НАТО

преди 7 месеца

А кой е Ранд Пол? Май е щатския Костадин Костадинов...

66

Барон Мюнхаузен

преди 7 месеца

Съединените щати скоро няма да имат достатъчно хартия за долари, за да обслужват задълженията си поради държавния дълг, съобщава RT . Републиканският сенатор Ранд Пол от Кентъки каза, че харченето на милиарди долари за спасяване на няколко държави застрашава съществуването на валутата и самите САЩ.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Путин стана като Боби Михайлов! Те 2 години нищо не са спечелили, и казва че аз ли съм виновен?

64

Анонимен

преди 7 месеца

ТРИДНЕВНАТА СПЕЦОБОСРАЦИЯ НА ПУТИН ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА. СКОРО ЩЕ СТИГНЕ ДО МОСКВА

63

Анонимен

преди 7 месеца

Държава без флот и авиация превърна рускофашистките есминци в подводен флот.

62

До 65

преди 7 месеца

Не виждаш ли че не съм го писал аз 63, наследници на викинги са както шведи, така и финландци, норвежци, датчани и исландци! Това са 5 държави, вътрешно имат и народности! Швед не е обобщение за викинг, а в съвременен смисъл викинги няма! Това е исторически термин, относително за Средновековието! Такива са и Османци, Монголи....сега няма такива държави!

61

Q

преди 7 месеца

До тУБАТАа по-конкретно може ли ,в кой население пунктове ги бият тез руснаци ? В кокосохимическият ли завод,вилното селище Ягодка,около жп линиите ...или главното да викаш уууу,малиии ..така са дебббилллите и гринговците-каубои викат тъй. Конкретиката давай?

60

От 67

преди 7 месеца

От войната в Украйна печелят две държави - САЩ и Китай. Може би са се разбрали за някаква подялба на сфери на влияние, подобно на Германия след края на ВСВ.

59

Анонимен

преди 7 месеца

Не мога да разбера кой лъже и каква е истината ?

58

Анонимен

преди 7 месеца

Ако не бяхте толкова спрели от рашистка пропаганда, щяхте да проумеете, че страна, която използва НАБОРНА армия, няма интерес от война на изтощение. Дори и Путин да спечели в Украйна, това ще е пирова победа, която ще отслаби руската държава. Рублата се срина до рекордно ниски нива, НАТО се разшири, санкциите се увеличиха, Путин е с международна заповед за арест, руснаците навсякъде са поставени под наблюдение, и т.н. А с простотията в Газа Путин изгуби единствения си потенциален приятел - Тръмп

57

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде стига лъжи и измишльотини. Изборите в България свършиха а в САЩ не са почвали. Пирова победа за украинците. Помнете ми думата.

56

До 63

преди 7 месеца

А къде тука виждаш някакви шведи???Защото това написа!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Киевска Русь е основано княжество от викинги, първата столица е Новгород по на север, преместена е в Киев защото са искали да нападнат Константинопол, опитали са но неуспешно! Рус е името на викинг на гръцки!Населението е от славяни по племена! Първия княз е Хелгу, на славянски Олег, а втория е Ингварт, на славянски Игор, а жена му Хелга е Олга! И моля Ви не ме учете на История, че ми е професия случайно!

54

Ром"с

преди 7 месеца

УКРАИНЦИТЕ искат да направят на отсрещният бряг плацдарам на отсрещният бряг и след това да прехвърлят техника,войска...за по-нататашното контранастъпление към Крим ..това е целта на украинците. Там ги премелват руснаците ..засега се държат укринците,макър и да губят много жертви.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Уточнение. До мнение от последната/първата страница. Язовира го гръмнаха урконацистите факт.