92

Анонимен

преди 6 месеца

Аз като видях холивудските сценарии в Украйна веднага се сетих за сценария малка Югославия за да се намери повод САЩ да води война там !

91

Анонимен

преди 6 месеца

То нали като американския шофьор питал руския на Волга, абе пич , това нещо колко гори....руския шофьор му отговорил....ами вие защо биете ***?

90

Анонимен

преди 6 месеца

Точно това каза Путин, че не е пълномащабна война, но вие си слушайте тъпата украинска пропаганда

89

Анонимен

преди 6 месеца

Холивудските сценарии всеки ги знае. Първо в югославия дори накараха сръбския народ да им повярва и да чувства вина сега украински сценарий.

88

Зеления

преди 6 месеца

Тези всички са наркомани, като зеления!

87

Анонимен

преди 6 месеца

Нали според пропагандата Русия била откраднала украински деца сега пък избивала жени и деца , какво да кажем за израелците и за жертвите в Газа ?

86

До 104

преди 6 месеца

Знаеш, знаеш за идиотщините на руската армия, за пияните войници, за наемниците и простотиите им! Много добре знаеш, ама казваш че не знаеш!

85

Анонимен

преди 6 месеца

А руснаците дали знаят?

84

Анонимен

преди 6 месеца

Русия не действа като щатите, те щяха да унищожат цялата инфраструктора, пътища, мостове, казарми, държавни учреждения, телевизии, радиа, подстанции, електроцентрали и т.н., без оглед на броя жертви военни и цивилни, примери много, за три месеца Украйна щеше да е леш, нооо Русия така не действа, защо?

83

Иванов

преди 6 месеца

Според военната доктрина унищожиш ли самолетоносача на противника значи си спечелил почти войната в случая корабите но трябва и да се овладее въздуха с повече изтребители които все пак ще наклонят везните или поне ще ги изравнят и на рашките ще им запари доста защото загубите им вече ще се утроят,въпреки заканите им и какво им остава само ядрени оръжия и междуконтинентални ракети които няма да използват хиперзвуковите им уж безаналогови ракети бяха развенчани

82

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам за руската армия но за другото си прав донякъде. Обаче целия свят видя че израелската армия позорно изби хиляди жени и деца в Газа !!!

81

Анонимен

преди 6 месеца

И квоо, самия могъщия вече ше стане 2 години пълномащабна война дори Херсон не са превзели които е на 100тина км от Кримски п-ов. Киев е мираж. може би към 2048. После Берлин 2287 и накрая скорострелно Лондон 3963 хаха

80

Анонимен

преди 6 месеца

Не знаех къде е Томск който колегата споменава по долу. Проверих в нета и излизат на първо четене осем снимки обаче чудни като картинки. Голяма красота това е истината. Всеки може да ги види поне в нета. Западен Сибир!

79

Анонимен

преди 6 месеца

Руската армия е като българската полиция, като не може да се справи с противника, почва да бие жени и деца!

78

Анонимен

преди 6 месеца

Авве копейки, а с коритото Мацка работи ли като подводница хаха

77

Анонимен

преди 6 месеца

Телевизиите непрекъснато показват Джо и Си как вървят по една и съща пътека но мен ми направи впечатление че не само че не си говорят ами и не се поглеждат дори. Единия е излишен на тая пътека.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Тези дани само показват, че и ВСУ ползват същата дрога като на Зеленски.

75

до 91

преди 6 месеца

Да знаем кой яде бой при Авдиевка плъховете пак са в полуобкръжение. Тези които успяват да избягат се предават на Руснаците. Над 1500 наистина са жертвите на ден но Украински поне има материали бол в Телеграм каналите. Най тъжното в цялата ситуация е, че все повече убити жени войници намират Руснаците в унищожените Украински позиции. Преди 5 дена Русваци плениха бременна Украинска жена войник вижте до къде опряха "героите" ?

74

Анонимен

преди 6 месеца

Ми ше унищожат ми. Тия смешници чебуражките след 20 месеца пълномащабна война дори не контролират изцяло нито една от анесираните територии за които бункерното джудженце лъга, че нямало да има териториални претенции. Той лъга и че учения правели де. Ама след няколко водки е така. Особености на азиатските народности

73

така е!

преди 6 месеца

Русия остана без кораби в Черно море.И по суша бягат-вече са към Томск и отстъпват към Байкал.