234

Анонимен

преди 6 месеца

Кой е този , който им разрешава да ходят брадати и рошави, като селски ергени.

233

xD

преди 6 месеца

До ДО 227Как се скубе вълна от ламарина ли? Трудно.1-во защо мачът е в тъмната част на деня?2-ро защо на мача не беше допусната публика?3-то защо събраха всички на куп и предизвикаха агресия?4-то защо лъжат, че е имало сбиване на фенове и за това са се намесили?5-то6-тоВъпрос след въпроса!

232

Няма да е все така !

преди 6 месеца

Кога наистина започнат да хвърлят бомби ще направите разлика м/у ,,пиратка и бомба -- специализирани пол,сили имат всичко за да разпръснат едни неорганизирани пубери отишли да покрякат и побягат малко и да ритнат 2-3 кошчета Но ми е интересно що за рицари на честта са тези 4-човека който довършват някакъв паднал на земята вече във несвяст *** като ги гледам виждам ,че им е хубаво ,приятно им е --доставя им удоволствие .... Че феновете трябва да се превъзпитават е ясно ,това ли е начина.

231

Анонимен

преди 6 месеца

СДВР е лична охрана на БФС. Ако от СДВР искат могат да махнат Боби Михайлов, но не искат. СДВР пазят един престъпник от народната любов.

230

Анонимен

преди 6 месеца

деиствията на полицията са като на луд с картечница

229

ВАНДАЛИИИИИИ

преди 6 месеца

Да бехте мирно седяли, кютека не бихте изяли....

228

ДО 227

преди 6 месеца

А според теб как се "ловят" хулигани....да ги поканят на кафе и понички ли...

227

Анонимен

преди 6 месеца

на лъвов мост има една закрита сграда,дирекция на полицията там са се разправяли с фашисти пак ще има такава разправа

226

Анонимен

преди 6 месеца

само не разбрах защо счупиха заведението и биха невинни хора...има клипове как хората просто седят или лежат безпомощно и тия п...у....т...и има влизат по 4-*** с палки, е няма как да кажа евала...

225

xD

преди 6 месеца

До СДВР пази БФС.Дотатъчно е да задържат Михайлов по закона за движение по пътищата. Този кандидат убиец на пътя!

224

xD

преди 6 месеца

До ДО 220Бяха си на разстояние, можеше да изчакат, а не да изтласкат тези от орлов мост към другите. Ескалацията започва след действие на СДВР. Всичко води до извода, че СДВР са планирали погрома.

223

СДВР пази БФС.

преди 6 месеца

Ако СДВР наистина искаха да опазят реда по улиците на София, то щяха да оставят някойя групичка от фенове да се срещне лично да разговаря с изпълкома на БФС - тогава сигурен съм нямаше да има изпотрошени улици. Ей така уж случайно някоя групичка пробила кордона. Вместо това СДВР гледа как човека желе показа среден пръст на всички и си се прибра в черната лимузина. СДВР е лична охрана на Борислав Михалйлов и изпълкома на БФС. Не са полицаи служещи на обществото а частни охранители.

222

xD

преди 6 месеца

Има много кадри как вчера е вървял ловът на хулигани. Ловците бяха озверени до степен да убиват. И това го оправдавате?

221

Анонимен

преди 6 месеца

говорил съм с бойко рашков и го питам защо в българската полиция се назначават бастуни а тои ми казва че взимали мерки /да назначават още по- големи/

220

xD

преди 6 месеца

Няма полиция на света, която отива и рита кошера. Виж милиции колкото щеш. СегИ отивайте нова версия да мислите, че се осрахте ама много

219

ПОСЕГНЕШ ЛИ НА

преди 6 месеца

Полицай, д....е да ти е яко....така трябва да бъде...другото е демагогия

218

ДО 220

преди 6 месеца

Стига бе....камъни и бомби хвърчаха по ПОЛИЦАЙТЕ...и те да седят и да ги гледат ли.....бой по канчето на вандалите

217

Анонимен

преди 6 месеца

някой опитвал ли да потърси помощ от държавна институция никога няма да я получи от

216

агент 008

преди 6 месеца

Хайде да анализираме протестите вчера. Нека разделим нещата-хулигани и погроми има не от вчера и не заради БФС, имаше ги и през 2020 срещу правителството, разнасяха ковчези, хвърляха яйца,риба и камъни по полицаите. Няма полиция, която да ги търпи, напротив в нормалните държави ще ги пердашат яко и ще ги опандизят.Време е МВР да разпознае най-активните *** по протестите и във футболните агитки и да ги държи изкъсо.А колкото до БФС - нови избори и каквото си изберат...

215

era

преди 6 месеца

това беше безпрецедентно отношение към хората от страна на жандармерия и полиция. Две пиратки и няколко димки и пуснаха водните оръдия. Абсолютна неконпетентност и проява на сила от страна на жандармерията. Хората ръководещи организацията по "охрана" на стадиона трябва да отговарят за действията си довели ли ескалацията.