43

Анонимен

преди 10 месеца

Ами МАХАЙ СЕ БЕЕЕЕ!

42

Мда

преди 10 месеца

Баце да го вкара в пьтя с един чимбер - да не говори глупостиПадне ли кабинета и ала бала вече няма да му свьрши работаХората го намразиха задето ги предаде

41

Анонимен

преди 10 месеца

Губят само себе си!

40

Анонимен

преди 10 месеца

Бравус, другарю Кирчо (с нелегалният партиен псевдоним "Т//ъ//пото")!!! Вън "посолството" от Бг, долу "Списъка Магнитски", да живеят другарите Винету и Ш////опаръ (също партийни псевдоними)!!! Ще строшим оковите на Демокрацията, да живее Феодализъмъ!!!!!!!

39

опетков

преди 10 месеца

До едно ангелче ми каза Продължаваш с лъжите си мръсен, нагъл тр*ол. Сега народът е десет пъти по-богат от времето на Виденовата зима.

38

По същество

преди 10 месеца

А, от затвора страх ли те е? Че идеш на остров с Хасан, Магарев, Денков, Боко, Зурлата на евроатлантизма (Пейчо), Доган, Крипто Бойкикев, ОтрочеТО и всички останали. Ама не на тихоокеански остров, а на Белене.

37

dmx

преди 10 месеца

Нови избори и обединение на всички срещу ГЕРБ и ДПС. Спрете с тези руски, американски и европейски общи приказки. Всички приватизатори, мутри и усвоители на държавни средства са се увили в евратлантически кожи в търсене на индулгенции. Мафията и едрата престъпност са проблема, а не международното положение

36

Анонимен

преди 10 месеца

Кирчо и нас не ни е страх падайте и се не връщайте!

35

опетков

преди 10 месеца

До едно ангелче ми каза Твойто ангелче, по-скоро е дяволче , а ти направо си дяволско ***, което освен лъжи друго не пръска. Първо: Самолетите са на 100 % платени и над платени, патриотките и машините се плащат от утвърдения бюджет и нищо извънредно не се иска. Най-голямата ти и *** лъжа е, че сме били гаранти по заемите на Украйна. Имай предвид, че тези заеми ще бъдат опростени на Украйна, когато войната свърши.

34

Ужас

преди 10 месеца

Посрещнахме джон траволтаЩе изпратим - просто кироПоредният бездарник представящ се като месия

33

Bond

преди 10 месеца

Про10О : Не ни е страх да падне правителството..... И мен не ме е страх

32

Анонимен

преди 10 месеца

Mуxльооо нахилен,нали уж щяхме да ограничаваме влиянието на Русия и Путин във България,щяхме да затваряме кранчето Лукойл което финансира войната?

31

Анонимен

преди 10 месеца

Ако падне правителството, ще се изметете ли най-после в Канада, откъдето дойдохте, и м.г. за 7 месеци управление и 4 месеци след това ни направихте бедняци! Ние не вземаме по 5-8 хил.лв месечно като вас и депутатите в парламента! Или ще продължите да бъдете верни пешки на Козяк16? Не сме ви викали, нито ни трябвате!

30

едно ангелче ми каза

преди 10 месеца

За разлика от Виденовата зима когато обикновените хора нямаха заеми и живееха в собствени жилища! Сега целия народ се е набълбукал със заеми и живее в жилища собственост на банките! Затова живота след 1.1.2026 г. ще е в пъти по тежък от нашия живот по време на Виденовата зима. За съжаление тези българи са превърнати във финансови роби и даже няма да могат да напуснат страната, защото ще им бъде забранено това!

29

Хаха ха

преди 10 месеца

Кире ще ходите ли на отчет в росенец с христо при доганВземете си и лодкатаЖалка картина

28

едно ангелче ми каза

преди 10 месеца

Ако сега си мислите, че живеете зле, очаквайте след 1.1.2026 г. да заживеете в пъти по зле от сега, защото живота в тази мафиотска държава в която ще се вихрят мафиите на горивата, ел. енергията, ВЕИ мафията и мафиите свързани с вноса на храни и лекарства ще ви стъжнят живота, а правителството с данъчната си политика ще би довършат. Затова имате 2 години да се подготвите и да станете независими от мафиите или да избягате от тази мафиотска държава, защото за вас няма да има живот тук!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Дерогацията трябва да падне март месец, когато ще ротацията на премиерите. И тогава като скочат цените ще е виновна Габриел и ГЕРБ, а не Денков и ПП-ДБ. Това са му тънките сметки на Киро

26

едно ангелче ми каза

преди 10 месеца

Данъците и цените ще скочат до небесата защото трябва да се изплащат самолетите и бойните машини на пехотата закупени досега, както и радарите и Патриотките които се очаква да бъдат закупени през следващата година от САЩ. България ще трябва да изплаща и дълговете на Украйна към САЩ за закунено от тях оръжие, защото ние сме част от страните гаранти по тези договори за заем.

25

K.Petkov

преди 10 месеца

Ще се самообеся!! Не ме закачайте!! В момента съм ядосан...

24

едно ангелче ми каза

преди 10 месеца

Това правителство е временно и преходно! То има за задача да подготви активирането на различните мафии и да осигури бум на корупцията! Всичко това ще се стартира в началото на 2026 г. Тогава отпада дерогацията за руския петрол което ще затвори нефтохима и цената на бензина ще скочи 4 пъти, а и няма да го има. Населението ще започне да купува тока от свободния пазар и цената ще скочи 5 пъти. Аеца ще спре да работи заради проблемите с ядреното гориво и ток няма да има за всички.