68

Силно заинтригувАна

преди 6 месеца

Това ли е най-важното, прокуроре?!

67

Анонимен

преди 6 месеца

Вече 34. , Бг,.... държавата на ЪПсурдите !Ами защо Прокурорите и съдиите в Бг са богати ?

66

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя като го гледам, не му вЕрвам много.

65

Анонимен

преди 6 месеца

тОЯ Прокурор , каква кола кара и за колко пари е !?

64

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя няма ли семейство.. да ги блъснат със 150 км и после да видим какви ще ги плещи. Кой го уреди в прокуратурата. 100 % е бил тройкаджия кат му гледам сурата

63

Стефан

преди 6 месеца

На пътя преди и след разклона за Шереметя има ограничение от 40км. Мисля че в тоя участък най високата скорост е 60км. Тоя Начо си е престъпник. Явно е на абонамент месечен при КАТ. Знаете за какво става въпрос. Сега остава да кажат че си е признал и да му дадат споразумение с прокуратурата....Трябва народа да се вдигне срещу тези търтей и изнудвачи от МВР, СЛЕДСТВИЕ, ПРОКУРАТУРА, СЪД И ТАКА ДО ПАРЛАМЕНТА.

62

Анонимен

преди 6 месеца

До 63 Не бе, той карал с 30 км/час, но убитият дал на заден с бясна скорост - и това може да решат, ако Начо е толкова почкиран, колкото е tup и нагъл.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Човека от снимката - в затвора !

60

Шумулинков

преди 6 месеца

По погледа му личи че е продажен и безскрупулен тип.

59

Радослав

преди 6 месеца

До 60: максимално допустима скорост на пътя е едно, съобразена с пътната обстановка скорост е съвсем друго, затова се водиш водач на МПС, а не автомат! Щом си се блъснал, значи не си карал със съобразена с пътя скорост. Нали има книжка, значи се предполага, че може да мисли и да се съобрази с това дали може да спре или не при необходимост. И експертизата като се бави 5 години какво правим? По твоята логика да не е и с подписка докато не излезе експертизата защото може да не е виновен?

58

Анонимен

преди 6 месеца

Много сложна експертиза, бе! Правят се няколко замервания и се решава задача от 8-ми клас.

57

За 56

преди 6 месеца

Ами като прочетох малко описанието на катастрофата и резултатите, прилича точно на това. Щото как иначе ще се удариш в някого със 150, той ще почине, а на теб няма да ти има нищо. Очевидно натам ще се върви в съдебната зала - да влезе убития /обесения/.

56

Радослав

преди 6 месеца

Спокойно, ще излезе експертизата, после ще се обжалва, ще се чака още 2-3 години за нова, после всички ще се изредят да са болни от заплес, Ковид, СПИН и каквото друго се сетите, накрая виновният ще има като братята си ТЕЛК решение,че е сляп, но си карал колата и просто не е видял ЮПС-то пред него. Ще го осъдят на 5 години условна, 10 години след началото на делото и ще се окаже, че е бил задържан под домашен арест 5 години повече и, че държавата има да му плаща обезщетение.

55

Селтици

преди 6 месеца

"Несъобразена" скорост отдавна не хваща дикиш пред съда, ако не е привишена скотростта, а вие и аз не знаем дали е, всичко е само празни приказки. От къде знаете, че ферарито не е съпричинител и ли причините на ПТП-то?

54

УважаемиВсезнайковци

преди 6 месеца

Обвинението трябва да е точно определено и най-важното доказано по безспорен и убедителен начин пред съда иначе нарушавате правото на защита на обвиняемия/подсъдимия. Предположение, бъдещи и евентуални доказателства са недопустими, вредни и много опасни. Но това, което написах ще бъде разбрано от интелегентни, а не за първосигнални...

53

Анонимен

преди 6 месеца

ПП та къде са ви променитеееее ве........престъпна държава, тоя трябва да са с Начо двамата да трият наровете

52

Анонимен

преди 6 месеца

Според прокурора Ферарио се изпречил на пътя на *** неправомерно

51

Анонимен

преди 6 месеца

Кожухарчето как се коколи само .... абе кожух нечо да не е от мургавичките?

50

Анонимен

преди 6 месеца

Значи, убил е човек, но понеже не е сигурно с колко точно километра, го пускат. Държавата се подиграва с нас.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Ми чакай 6 месеца експертизата, тоя няма дс е избЕгал в Тамбукту дотогава. Също и му изтарашете дома след 3 деан ако има и танк да го скрие затова време. Наистина ли по тия институции работят такива амеби или нарочно се правят? Закривайте направо лато мокета как закри футбола... нЕма смисъл да се мъчите...