168

haha

преди 6 месеца

Има ли луди да им се връзват и да ходят. Една глоба и толкоз. Другия дезинформацията му виновна, че всички го знаят какъв е.

167

Отегчен

преди 6 месеца

Два, три пъти получавах подобна "заповед" в годините. Е, заминаваше в кошчето. Май вече са ме отписали защото от 4..5... години няма нищо. Чак започна да ми става тъжно, че са ме забравили.

166

без име

преди 6 месеца

да отива...

165

Анонимен

преди 6 месеца

Посолството ли определя кой ще е на източния фронт, кой тиловак ?

164

Анонимен

преди 6 месеца

И като ги хванат че лъжат викат Възраждане никога не е призовавало

163

Анонимен

преди 6 месеца

Този и кмет, правете сметка на какъв акъл е обикновения възрожденец

162

....

преди 6 месеца

От путин и митрофанова къъм всички от фъзраждане бспъ и други подобни пу.тин.чета ,веднага днес пред терминал 2 ,и към русия . Хайде че няма, кой да се сражава на фронта, а забравих и другаря радеф корнито и копейкин да са първи.

161

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименЗа три години не успя да проумееш въпроса с ваксините, ама толкова си можеш. Никога Възраждане не са призовавали да не се ваксинираш, а да не са задължителбни ваксините. Всеки да има право на избор, но как да го осмислиш...

160

Off

преди 6 месеца

Кмета не плаши, а лъже. Много добре знае за какво става дума, но го играе лъжливото овчарче. Скоро никой няма да вярва на лъжците от ***.

159

читалище заря

преди 6 месеца

у исландия чакат бая стабилен вулкан, пиян пешо ни занимава от снощи че другарчето му по чашка му пратили известие за запас.

158

Анонимен

преди 6 месеца

Атом отляво

157

урко

преди 6 месеца

каска, плувки и обувки за всичките възрожденци. ще пускаме слончетата да потичкат.

156

Евразин Алахакбаров

преди 6 месеца

те за тва пращат чеченския омон, самбиста се е уплашил че сега като могилизират татарските възрожденци, за три дена зсу са владивосток.

155

IQ 3.14

преди 6 месеца

До Българингагаузин, *** си купи два потника и два слипа, другото ще го вземеш от баба си. га рива за военна повинност беше лесно, нале? са ше ходиш охере по запасните писти докато ти дойде акъла

154

Анонимен

преди 6 месеца

Ако кажат да отивате, отивате, че даже и ще марширувате. Нищо, че не знаете, как, там бързо учат.

153

.....

преди 6 месеца

Значи хората са много интересни,когато няма война се натискаха да стават наемни войници и войнички ,защото имаше мисии т.е. пари. Сега когато няма,а може да те изпратят на война не искат напускат дори има свободни места,преди с подкупи и връзки ще се избият да се пишат мисионери! Като си започнал военнослужещ ще изпълняваш заповеди,каквото ти наредят това ще правиш.Този пък защо му пуснали повиквателна,той бил еди кой си,шматарок!

152

Българин

преди 6 месеца

Всички подкрепящи украйна в интернет незабавна насилствена мобилизация, който откаже разстрел за дезертьорство! Да ги пращат да бранят авдеевка от руския ботуш ахахаха

151

Възрожденец

преди 6 месеца

До 178 украйна не е наша родина бе сорос 😉 всички софиянци укрофили на фронта да ви видим кви сте атлантици

150

Програмист

преди 6 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

149

Браво

преди 6 месеца

Всички фенове на възраждане мобилизирани, да покажат какви патреоти са и милеят за родината. Опа забравих ще стане като с ваксините, всички ваксинирани ама викат че ни чипирали. Или пък като с еврото те са против него, но на всички парите им в евро. Хахахаха. Айде сега малко военна подготовка мишkииииии.