27

Анонимен

преди 7 месеца

Аха, не сте сглобка ми сте Престояла Боза

26

Анонимен

преди 7 месеца

Абе вие и с Путин и с Байдън бихте направили сглобка, само и само да продължавате да крадете !

25

Анонимен

преди 7 месеца

Таа като излезе на предна иния с оня Биков= начи много са се ***

24

Тъпата Атанасова

преди 7 месеца

Сглобка сте, посолството ви е хванало за топките и правите дуду за без пари вече. Ще дондуркате некадърниците от ппдб до края на управлението, защото нямате право да решавате каквото и да било.

23

Айде айде

преди 7 месеца

Атанасова, за т*пи ли ни мислите? Да, не сте сглобка, а КОАЛИЦИЯ! пп, дб, герб, сдс, дпс! И ВСИЧКИ ДО ЕДИН носите вина за всичко, защото с ВАШИТЕ гласове се случва всичко! И Ако нещо не ви харесва, сте могли да го спрете по всяко време по много начини, именно заради горното! Така че не играйте некадърен театър! Ще си платите всички за всичко! Ако искате да не "ви пришиват", отшийте се! Унищожавате България! Спрете се, покайте се, отменете и поправете, което е възможно! Нови избории да видим!

22

Алекс

преди 7 месеца

Какво се прави,когато не искаш да носиш отговорност? Вот на недоверие и сваляне на правителството.Това изказване на Деса Дуловска е празни приказки и разтягане на локум.

21

Прав е тоя долу

преди 7 месеца

Льoльoто долу може да е всякакъв, но е прав, че ГЕРБ са патеричка на Кирчо.

20

Е.. има си хас..

преди 7 месеца

Вижте колко е засмяна "честната" Десислава Атанасова... я по-добре да каже как си построи имение за 50 хиляди лева, пак под пазарна цена. Никоя мисиpка не я пита за това, а я оставят да говори лъжите си.

19

Кирил Парапеткин

преди 7 месеца

Бибитковците ги държа в джоба си и ги вадя отвреме-навреме да си поемат въздух и да изръсят някой бисер за забавление на овцете(електората им). хи хи хи

18

НОМЕРАТА НА ГЕРБ

преди 7 месеца

ПП ако бяха откраднали дори и една стотинка, ГЕРБ щяха да ги хванат на секундата. Сами виждате, че ГЕРБ си изсмуква от пръстите някакви хипотези, че ПП "щели да откраднат" "нещо" "ако" "нещо станело" - демек нищо не са направили, но "щели" да направят. Демек ГЕРБ обвиняват ПП в бъдещи грехове, дето още не са направили. НОМЕРАТА НА ГЕРБ

17

Анонимен

преди 7 месеца

Има и други връзки - пломба, шлица, щпонка, нит

16

Анонимен

преди 7 месеца

Не сте, бе, точно сглобка сте, направо сте си коалиция. И, като се хванахте с тия, сега си носите отговорностите за всичките им простотии. Все едно преди да се сглобите, не ги знаехте що за хубости са? Ама, пуста власт, изпуЩа ли се?

15

Анонимен

преди 7 месеца

Предсмъpтните гърчoве на ГЕРБ не ни интересуват, честно казано.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Как пък за толкова години все ПП са лоши, а вие сте много 'убави... нещо не излизат сметките. Хемус не можахте да построите за 12 години, сега за няколко месеца ПП са ви виновни.

13

ПП член

преди 7 месеца

Ще носите всичко, каквото ви кажем! Вие сте просто една патерица и няма къде да мърдате, бибитковци!

12

Истината

преди 7 месеца

Играете го врагове пред народа, за да го залъгвате, а всъщност си правите схемичките и за пореден път унищожавате българската държава. Тотален фарс, лицемерие, безочие. Но запомнете, че някой отгоре гледа!!!

11

toti

преди 7 месеца

Вие сте дръжката те тигана!!До тук едно нещо да сте носели вина ,НЯМА...12 г кражби,виновни няма,сега за 2год. се намериха виновните за целия преход ,а че се залепихте като пиявици за ПП и ДБ ви е яд,че те правят промените,виждат се,хората са доволни ,щото растът заплати и пенсии в пъти а не да ги крадат и ХОП...те били обидени...?? -от кое бе драга...че общините няма да крадат ,щото им дават толкова колкото проекти правят ,а НЕ ПЪРВО ПАРИ,ПОСЛЕ ЧАКАЙ...!!ЗАМАЖАТ ОЧИ И ХОП??

10

Анонимен

преди 7 месеца

Хвани едните, та удари другите. Тива са ПипиДиби и Гърб.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Двата американски проекта претендират, че не се харесват. От двата, обаче, повече мразим ПЪПЪДЪБЪ, щото са още по-безпардонни лъжци от боковците.

8

До 4

преди 7 месеца

Та да уточниш, но само конкретно, какви позитиви има ГЕРБ от управление с хората като Киро-лъжата и Асен-оцикления. На някои техни министри без горчива усмивка не можеш да погледнеш, не разбират от материята хептен.