101

Анонимен

преди 10 месеца

до 121 Я да видим какво знаеш за Морската градина и за коя Морска градина става въпрос???

100

Анонимен

преди 10 месеца

Морската градина утре - в 10:00 имаш ли смелост?

99

Имам човвек

преди 10 месеца

Брат, не искам да те плаша или нещо такова, ама освен във Варна, имам хора и в Бургас и на много други места, дето могат да ти реагират, но не отива да реагираме толкова остро на някакъв нapкоман в интернет. Просто си правя ташaк с тебе, няма да се притесняваш, никой няма да ти посяга. Скука брат, и то как се бори? Ми като препсуваш поредния руски бавняр. Не е лошо. Но аз на тебе даже ти дадох и мотиви защо съм против Русия, Дано си вдянал нещо, ПРОДРУСАЛ ГНУСEH НАPКОМАН ПPOТИВЕН.

98

Анонимен

преди 10 месеца

до 116 Наркоманче, няма да си се изморил само от половин водка. Наркотиците с водка е тежко. Спри наркотиците, наркоманче! Аре отивай си лягай!

97

Анонимен

преди 10 месеца

Имам познати във Варна, и ако беше нещо сериозно, ще ти ги пратя, ама за някакъв наcpан ***, малко трудно да хабя ресурс. Че ония са сериозни охрани и струват доста.

96

Анонимен

преди 10 месеца

до 114 Левскарю, то и аз съм Левскар, но варненски. И ако не си забелязал човечето ме заплаши че ще ме намери, а не аз него. Понял? Само му казах къде да се срещнем за да не си прави труда да ме намира. То се насрааааа...Още да обяснявам ли? Или май ти си същия наркоман? А?

95

смешка

преди 10 месеца

отдавна те разпознах, като пaлячо. Изобщо няма да идвам до варна. Идентифициран си. Сега само си правя гавра с тебе. И то още малко, че си лягам. Изморен съм, днес пих половин ботилка водка, не мога вече да се занимавам с тебе. Не ми прави и кеф. Дразниш ме. Противен си.

94

Анонимен

преди 10 месеца

до 111 Казвай кога идваш и къде вееее, скаааапаняк? Мястото е Варна. Къде идваш във Варна и кога??? Бързо казвай вееее, смоооотаняк!

93

Левски София

преди 10 месеца

Я ми ги доведи тия двамата, имам един ***, дето ще ги изнасили на камера срещу 20 лева за бройката. Ела тука да се запознаем.

92

Анонимен

преди 10 месеца

до 111 Кога идваш да ме убиваш от бой? Помниш ли датата часът и мястото, мааааалоумник? Щото ако помниш ще се радвам. Ще има кого да пребивам от бой.

91

Анонимен

преди 10 месеца

до 109 Аз ли ве, краварски *** да се страхувам от руските мъже в моя град? Имам двама руснаци приятели които живеят от 20 години в града ми някъде. И мога да ти кажа че са най-добрите ми приятели. За мен ще дадат и живота си , келееееш скапааааан?

90

Имаме Уговорка.

преди 10 месеца

Лесно ще дойда да ти махна русофилската педoфилска тиква, ама не си само ти. Айде аз ще си видя кои са тия yлигoфренчетата, подобни на тебе в София и да се занимавам с тях, пък ти си гледай там на свой ред какво бъдеще искаш за твоя регион, ама да знаеш нещо... дочуя ли, че варненци са против руска окупация. ИДВАМ И ЩЕ ТЕ УБИЯ ОТ БОЙ.

89

Анонимен

преди 10 месеца

640-тe милиoнa нa Kиpo ca "npegвиgeни", npegnoлaraм?

88

Анонимен

преди 10 месеца

Българските мъже трябва да пазим жените и децата от руските изверги и ако имаш нещо против това, ще си имаме страхотни проблеми. Защото няма как български мъж да допусне руснак да му изнасилва жената, това не трябва да се толерира и това трябва да е мотивация против руска агресия. Говорим си реални неща в момента. Не е лъжа. Руските войници изнасилват всичко наред, дори бебета, това са ***. ТИ ТАКЪВ ЛИ СИ? ПОДКРЕПЯШ ЛИ ТОВА НЕЩО? Щото тука сме ЕС и НАТО. Нема да стане.

87

Анонимен

преди 10 месеца

дп 106 Давай да става проблема ве, пубееееер смешеееен че да видим кой на кого....топките , главата и така нататък. Казах ти къде. Идваш ли, пубееееер жалъъъък, понасраааан?

86

Анонимен

преди 10 месеца

до 104 Краварски пубер, яко си се направил на мотика с пафкането. Време е да си лягаш! И утре е ден. Пази си дроба!

85

И последно

преди 10 месеца

Само няма да ми говориш с главни букви, че да не дойда да ти откина простата русофилска тиквa, само последна уговорка си правя с тебе. Че вече почваш да ме дразниш твърде над нормалното и да не стане проблем.

84

Анонимен

преди 10 месеца

до 101 Ти хептен си изплискал легена. Руснаци да нахлуват във Варна? Като туристи може, но и вече руски туристи почти няма във Варна. Иначе брааааааат ти си мааааааат....Утре ни нападат руските войници! Пази сееееееее! Муахахахахахаха....Напушен смешниииик!

83

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен - брат, спи спокойно. няма да идввам. Но ти пожелавам като дойдат руснаците да не ти изнасилят семейството, понеже видях в интернет как изнасилват даже и бебета. Не знам дали си много в час с главата брат. Вземи се опомни докато е време. Не са окей тия неща с умрелите деца и жени. Това не е война, а терор.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не съм окей руснаците да дойдат в София и да ми изнасилят жената, а те тия военопрестъпници само това знаят. Пускат ги на талази срещу слабите държави и после те да му берат гайлето, няма да стане. Тука ако влезе руснак войнник, ще бъде заклан като живoтно. ОТ СТРАХ. Трябва да си пазим децата и жените, това е цялата истина. И мен не ме е страх да си пазя семейството. За това страх нямям аз.