12

До Евроатлантика

преди 6 месеца

Кои са брутално изопачени истина и факти - изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство

11

Майка Русия

преди 6 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

10

Майка Русия

преди 6 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката! МАЙКА РУСИЯ!

9

Пред колапс

преди 6 месеца

Украйна разпраща призовки на десетки хиляди Украинци избягали от конфликта и почиващи си по СПАтата и курортите в Западна Европа. Такива ги арестуват и по бързата процедура ги екстрадират обратно към родината им където след 1 седмица обучение ги хвърлят на фронта да гинат в името на това върхушката в Кремъл да продължи още седмица още две да усвоява военните помощи на ФАЩ и компания. В Ирландия например се знае за поне няколко такива случая.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Имам лични наблюдения,с т.н.бежанци.Настаниха ги в почивна база-спонсорисе отзоваха,с пари,с продукти(купуваха им и дамските хигиенни материали).Повечето бяха с джипове,нозапочнаха да мъкнат продуктите по стаите,да се презапасяват.Някой отиваха с колите си в областният град,но никого не взимат друг.Ние давахме дежурства на рецепцията в свободното си време,те започнаха да се отнасят с нас,като с прислуга.НИКОй,ама никой,не може да ме убеди,че заслужават приятелско отношение.Оправдавам Путин....

7

Резулттите

преди 6 месеца

Резултатите са налице. 10 милиона украинци избраха да живеят като руснаци. Други 3 милиона отидоха да живеят в Русия. Други 10 милиона избягаха в ЕС. Половин милион умряха на бойното поле. 2 милиона инвалиди.

6

Когато загърмят

преди 6 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

5

А колко стотин

преди 6 месеца

нови гробищни паркове направиха?

4

Анонимен

преди 6 месеца

Да изобщо не са мотивирани затова Залужни оня ден рече че контрата е в задънена улица след което незнайно как адютанта му се гръмна с подарък за рожденния си ден.

3

Тихомир

преди 6 месеца

Леле колко много се предават, цели 300 човека. Край, армията вече няма личен състав.

2

По същество

преди 6 месеца

Руснаците ще го освободят, както освободиха Аушвиц. На на'ц'и'стите няма да им се размине. Скоро ще са при Бандера. Цели роти се предават и минават на руска страна вече. Идеологическата им полиция не издържа вече. Твърде много нормални украинци и руснаци мобилизираха и си разводниха редиците на "свещените" войски.

1

Логика

преди 6 месеца

Тези са хората, Украйнците който са отказали да ходят да ги убиват с артилерия от 31 км = 31 000 метра, докато държат автомат с патрони които летят до 800 метра...