138

(-_-)

преди 6 месеца

Родител 1,2,3..5 всячески се опитват да обезличат семейството, което е ядрото на всяко общество! Целта е да се унифицира някаква безформена маса от индивиди, които да са съгласни на всичко! Индивиди с единствена ценност пари.. Лоша работа, ейй!!!

137

Анонимен

преди 6 месеца

Ако някой не знае какво е "майка" да погледа клипчета в тубата ако е забравил собствената си. За всякакви животинки. От паяци, птички, крокодили, до шимпанзета и т.н. И да си го н***чyка дълбоко в разпрания г @ з!!! Такива откаченяци трябва се подлагат на Крумово законодателство, без никакви опции за мрънкане!

136

Еврокомисар

преди 6 месеца

Следва да променим и Ботев. Примерно Не плачи Лицето 2 че станах азе хайдутин, хайдутин, лице 2, бунтовник

135

Анонимен

преди 6 месеца

Едва ли ако някоя страна не го приема, ще я задължат. Бг има евродепутати, които трябва да защитават българския интерес във всички насоки. А няма защо и да се реве, всички отдавна знаят за какво става въпрос и не само за това, никой от ЕС не е крил нищо, освен това цял свят го приема.

134

Анонимен

преди 6 месеца

Пeдeрунгeли, сър Джон!

133

Намръщен

преди 6 месеца

До Анонимен 152 - "жената която е родила детето каква е? Просто лице родило детето." Не, тя е ЖЕНА, родила детето, биологичната МАЙКА. Жена! Майка! Не лице! И не Родител 1или 2! Това не са просто безобидни промени, това е гавра със всичко свято, с традиционното семейство. Това е промяна на манталитета, която ще направи хората още по-несигурни и отчуждени

132

Истината

преди 6 месеца

И лицето мъжко или женско е? Аз до ден днешен не видях мъжко лице да роди дете! Все женски лица раждат!

131

Анонимен

преди 6 месеца

Аз мисля, че не всичко е така еднозначно. Маного хора използват сурогатно майчинство, когато нямат възможност сами да родят. Жена срещу заплащане носи предварително оплодена яйцеклетка докато се роди бебе. Биологическите родители са тези чиито е биоматериалът, а жената която е родила детето каква е? Просто лице родило детето.

130

Име

преди 6 месеца

Адам и *** се провалиха в поста (религиозен пост). Новият Адам, тоест Иисус Христос, подаде ръка на човечеството, а човечеството продължава да се проваля в поста. Сега всичко е много "научно", тоест, кой е този Иисус Христос?! Ние се кланяме на "науката", тоест, на програмата на партията (група от хора) на власт. На тази програма дето най-ефективно, на теория, изглежда да продължи тази партия на власт. Ако искаме промяна в положителна посока, трябва да си вземем кръста и да следваме вторият Адам

129

Км

преди 6 месеца

Е,това е ,,ДЕКОРАЦИЯТА,,-(демокрацията)

128

ЧИТАТЕЛ

преди 6 месеца

ЕС трябваше да спре на 3 неща - свободно движение на финанси, стоки и хора. Чиновниците обаче надушиха благинката, размножиха се до десетки хиляди, и сега имитират дейност. Скоро ще бъдат резнати. Първо еврокомисарите, вижте нашата, дето ще движи науката в ЕС, такива са и останалите.

127

Бай Дрън

преди 6 месеца

Свят може да няма и до година, какви 5000 години ви гонят, хаха. Ако изтраем година без да се самоунищожим, след 2-3 години ни заплашва ИИ с унищожение. ИИ ще бъде изпуснат така или иначе, малллоумници ще се захванат с него и ще нарпавят големи поразии. Човечеството няма как да оцелее до 2100 година.

126

Бай Дрън

преди 6 месеца

След 10 години ЕК ще замени "лицето, родило детето" с "епруветката, изплюла иззродчето"

125

Намръщен

преди 6 месеца

До Лолита - "светът след 5 хил години да речем. Изобщо ще има ли хора." Категорично НЕ. Цялата човешка история е едва няколко хиляди години, а виж докъде сме докарали Земята и какви оръжия имаме - ако изкараме още няколко века, можем да се смятаме късметлии :) А това за звездите.. :) Звездите са да ги носиш в косите си... :)

124

Аналитик

преди 6 месеца

Нас лицето ни е родило, тия около властта са илели от дупето

123

Анонимен

преди 6 месеца

Думата баща с какво се заменя?

122

Анонимен

преди 6 месеца

Ако искаме да останем нормални човеци, с нормална ценностна система и здрав разум, трябва час по-скоро да се изнасяме от тази клоака.

121

Така ли или бъркам?

преди 6 месеца

Значи вече не мога да използвам като обръщение думата "Мамо"? Вместо това ще трябва да подвиквам "Хей лице, дето си ме родило, когато бях малко дете!"

120

Ванката

преди 6 месеца

Абе тея що не си таковат ... лицето, което ги е родило!!! Извратеняци!

119

Намръщен

преди 6 месеца

До Намръщен - "че е толкова лошо да си богат" - пропуснал съм НЕ пред "е толкова"... (Много работа, малко сън..:)