77

Анонимен

преди 6 месеца

Това са френски и белгийски граждани, насила направени с оръжие французи и белгийци. Какво са търсели французите в страните им. Белгийците са рязали ръцете на децата които не си изпълняват нормата на каучуковите плантации и после са карали родителите да се снимат държейки отрязаната ръка на детето си за назидание. Така се става богата държава. Въж в нета "Leopold the butcher ot Congo"

76

Палестинците

преди 6 месеца

Даже другите араби не ги искат. Замислите се защо. Нито Египет, нито Йордания. Нали са братски държави. Палестинците отказват няколко предложения за създаване на независима държава. Те не искат такава, а Израел да не съществува. Това няма как да стане. Евреите исторически са коренното население по тези земи, ислямът възниква векове по-късно.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Смешните НПО-та, организирали поредният треторазряден цирк, поне да бяха превели на български смешните брошурки, че да не се излагат и да не заявяват в прав текст кой и за какво им плаща. Иначе България и българите са против ВСЯКАКВИ цивилни жертви - и палестински, и израелски и т.н. Въпреки Наведенкото, целуващ еврейски заDници в Израел уж от името на Бэългария. Той е срам и позор за народа и държавата ни.

74

Муамар

преди 6 месеца

"Ще завладеем Европа не чрез оръжие, а чрез утробите на жените ни" - КадафиПалестинците от утробата са учени да мразят евреите. Деца и жени се обучават да се взривяват на обществени места. Обичат ХАМАС и си ги избират. При тероризма от 07.10 с терористите нахлуха и цивилни "мирни" граждани и заедно с тях извършиха зверствата на музикалния фестивал и в кибуците. Когато IDF покаже записите на ХАМАС, ще видите какво подкрепяте и на какво се радвате. Също като психопатите и слугите на Злото.

73

Анонимен

преди 6 месеца

А това какво ще помогне на заложниците? Иначе какво става с контранастъплението?

72

Анонимен

преди 6 месеца

До Анон 66 А кой напълни Европа с араби? Същите които подкрепят Израел. Това са САЩ. Те налагат тази политика на преселване на мигранти в Европа.

71

До Анон

преди 6 месеца

Питайте бабите Меркел и Урсула поради що поканиха куцо у тях и сакато, без дори да правят проверки какви са напълилите ги хора, защото има реални бежанци, но има и отявлени терористи сред тях. Въпреки това години наред режимът за преминаването и на едните, и на другите беше свободен. А нас преди 2007 година - хора с образование, търсещи просто работа, ни връщаха. Каквото си постлаха евроGейците - на това лежат сега. И това не е извинение за никои сегашни жертви - ни палестински, ни други!

70

Анонимен

преди 6 месеца

Пак некво НПО с 10 служителки е взело некви пари за циркове.Каква е връзката на тия хора със заложниците и за кво протестират в София? Да не би да ги държим в Софийския затвор? Да отиват там да протестират пред който ги държи!

69

До не хе

преди 6 месеца

Във войната няма реципрочност. Целта на Израел е да ликвидира Хамас, не да убие 1400 души и да вземе 200 заложници.

68

манипулатор

преди 6 месеца

до Анон ако базата ти за сравнение са 1400 убити от терористите в газа, защо не сравниш преди това? От 2008 до преди "терорестичната атака" статистиката е Убити над 6000 палестинци срещу 300 израелци. Ранени над 155000 срещу 6333...... Това си е чисто въстание срещу поробителите и да няма реципрочност - пример с баташкото клане и смазването на Априлското въстание, но да защитавай Израел..

67

Анонимен

преди 6 месеца

До Анон"Жени и момичета биват изнасилвани от мигрирали араби в Англия, Скандинавия, Германия. Във Франция на учители им прерязват гърлата. Тези, за които плачете сега, няма да имат милост към вас." И колко от мигрантите са Палестинци?

66

Много беше важно

преди 6 месеца

Много беше важно да се изрази солидарност, точно сега, когато свръх убер дипломата НаведенКов отиде в Израел където с необмислените си изказвания заби последния пирон в ковчега на Българската дипломация. От държава, която има прекрасни отношения както с Израел така и с всички Арабски страни се превърнахме в кукла на конци, обърни лопата, посмешище. И много скоро ще сме мразени от всички.

65

Реакцията на Израел

преди 6 месеца

Не е тероризъм. Очаквате Израел да не реагират, така ли? А терористите, които ползват цивилни като жив щит? За тях нещо?

64

Хе хе

преди 6 месеца

1 400 израелски жертви срещу 10 000 палестински. Кръвнината достатъчна ли е? Или израелската армия ще смаже изцяло палестинците в Газа, за да не помислят дори да се бунтуват отново.

63

Анон

преди 6 месеца

На всички, които скърбят за невинните палестински жертви, ще напомня, че Европа се препълни с арабски бежанци. Жени и момичета биват изнасилвани от мигрирали араби в Англия, Скандинавия, Германия. Във Франция на учители им прерязват гърлата. Тези, за които плачете сега, няма да имат милост към вас.

62

Анонимен

преди 6 месеца

До Anon. Така е, и палестинските и еврейските терористи са едни и същи.

61

Anon

преди 6 месеца

За всичките жертви от палестинска страна са отново виновни Хамас. Ясно беше, че ще има реакция след нападението на 7 октомври и че ще пострадат много цивилни в ивицата Газа. На терористите не им пука за начин живот, включително на палестински деца. Във война няма реципрочност - вие убихте толкова наши, сега ние ще избием същата бройка ваши. В коя война сте го видели това нещо? Как бихте искали вашата държава да реагира, ако от съседна страна нахлуят и избият брутално 1400 ваши съграждани?

60

Анонимен

преди 6 месеца

Тия откъде са че сичкото им е на английски диалект ?

59

Абе

преди 6 месеца

Бунтът на Хамас срещу израелската Окупация и Апартейд беше успешно представен като терористичен акт. Докато израелската армия реално потушава бунт, кърваво и с много жертви. Цивилните жертви са за назидание. Поне Откритият затвор, какъвто беше Газа, ще мине под контрола на ООН. Дано и Апартейдът над палестинците приключи, както приключи в Южна Африка.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не се намери някой да отиде и той със снимки на разкъсаните деца, които в момента Израел избива без капка свян?