23

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 22 "Тя желае и съществуването на Лукойл тъй като било изгодно" ТОВА някак си съм го пропуснал, но ако е така, е напълно основателно да се говори за Путин, когато става дума за нея.

22

Кико

преди 6 месеца

Много хубава статия, и направо с десятката.

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 22. Прозираш.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Вонята продължава да се носи из въздуха.Носи се аромат на кафяв парфюм.

19

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението?

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ваня Григорова не е за кмет .1. . Тя желае да съществува Топлофикация с прогнозното си отчитане на сградната инсталация . Преди тридесет години Планираното Народно Стопанство се показа , че е ненужно. И не е в интерес на обществото. 2. Тя желае и съществуването на Лукойл тъй като било изгодно Но за кого е изгодно ? Не се ли сеща, че всеки като си купи кафе му дават бележка и е с регистрирана в НАП . Каква фирма е това да няма отчети и контрол от НАП . България още ли е зависима от Русия.

17

до 16

преди 6 месеца

това Село е много Популярно цяла немска ХиперМаркет Верига с всичките си Милиарди е регистрирана на адрес в това Село - такива фирмени регистрации - само в България има! сигурно не е лесно да си купиш имот в близост до такава Корпоративна Централа!!

16

Андрешко!

преди 6 месеца

Аз ли съм ви проблема? Надявам се! Докато има държава мащеха, Андрешко ще го има! И не смейте да сравнявате Андрешко със себе си, бай ***!

15

Щерю

преди 6 месеца

От "ужасяващи селяци, втрещяващи, смайващи, убийствени църр вули, гал лоши, поети с ватенки" - толкова...

14

Анонимен

преди 6 месеца

Тая статия мнооого деликетно намеква да гласуваме за екс-комунистите от бсп, понастоящем цоциалиси. Или копейкин направо?

13

ДеСеТо е Ясен

преди 6 месеца

Обаче, кажете за Честната ПсихоЛява Ваня с Къша за 340 000 лева до Село Равно Поле - а Р0ботещите Р0бе ДанъкоПлатци, дори в София не могат да Инвестират 340 000 лева, какво говорим за Селата?! при това купена с Банков Кредит, чийто вноски са 1495 лева на месец при 2000лева месечният й доход, как се живее с 505 лева на месец, което е разликата?! Всичко е Точно, Гласувайте за Честните си Спасители, те цял живот са Бачкали Здраво на Тръстиката, не са безделници като Вас и за тва - Имат!!

12

Г

преди 6 месеца

Деградирало просташко общество. И все пак си живея с мисълтта да елеминирам всички придошли пишлемета в СФ.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Бурбътъ е безмилостно жестока...бурбътъ както казват е епична...между кандидатите. Особеността е в това, че който и да спечели все ще изпълнява заповедите на господарите, които са едни и същи за кандидатите. Ако още не сте го разбрали толкова по зле за вас.

10

ИМА СИ ХАС

преди 6 месеца

Има си хас загубилите ГЕРБ и БСП да се примирят със загубата и да честитят на Терзиев една честна победа.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Усеща се една воня навсякъде.Доста засмърдя от тези изказвания

8

Хъбел на щърбел

преди 6 месеца

Тази насъскваща статия е толкова излишна в момента, че няма докъде. После - другите насъсквали. Авторът да се прегледа. Спешно.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Денков призова да се гласува, не да се гласува за определен кандидат. Много прозрачни станаха напъните на ДС да го компрометират в очите на хората.

6

пулицър за сашо

преди 6 месеца

абстрахирам се от политическите си предпочитания, но с качеството на тази си статия, авторът не е на ниво да критикува когото и да било

5

Анонимен

преди 6 месеца

Нивото умишлено се сваля. Колкото по-глупав и непросветен е човек, толкова по-лесно се манипулира и управлява. На политиците не им трябват мислещи хора, а "електорат"!

4

Анонимен

преди 6 месеца

"България е страна от ЕС и НАТО и има много ясна ориентация." А това пРезидента знае ли го? А Възраждане? А ИТН? А БСП? А ЦИК? А Боко?