210

Анонимен

преди 7 месеца

Началото на края на имотният балон.

209

Линч на политици

преди 7 месеца

Трябва да има. Само тогава ще разберат че има народ

208

АНОНИМЕН

преди 7 месеца

Скъпи Радославе, а наследодателите ти що не са направили всичко, цитирано от теб. Или мислиш, че щом ТИ си се настанил, всички трябва да паднат възнак и с ТЕБ да се съобразяват?

207

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 219, щом ти е висок данъка... продай си жилището и се премести в по-малко :) Или в друг квартал :) Стига мрънкахте! Всеки с апартамент, къщи или вила не е беден и е длъжен да си плаща данъците и да поддържа имота! Ако не можеш, се оправяй!

206

Анонимен

преди 7 месеца

Мда, абсурдно било да кажеш: да не живееш пенсионерът в апартамент на Докторската градина. Да поразсъждаваме какво пенсионери живеят на Докторската градина. БКП номенклатурчици, така че не ги жаля хич.

205

Анонимен

преди 7 месеца

ИМАМ 1 ОСНОВНО МАЛКО ЖИЛИЩЕ. ПИТАМ СЕ ДАЛИ ДАНЪКЪТ МИ ЩЕ Е КОЛКОТО ИЛИ ПО- ВИСОК ОТ ПЕНСИЯТА МИ, КОЯТО Е МИНИМАЛНАТА. АКО ГО ПРОДАМ ЩЕ ОСТАНА НА УЛИЦАТА.

204

Танас

преди 7 месеца

До Радо - Малее, какъв си гаден! Затова не та обича никой...

203

Радослав

преди 7 месеца

До 165: скъпо анонимно нещо, за разлика от теб съм наясно какво са данъци и ако беше в капацитета ти да четеш с разбиране, а не само да джавкаш като това което реално си, щеше да разбереш, че не съм против плащане на данъци, а съм против скатавките като тебе подобните които живеят като скотове, за да не им се вдигне данъка!Които не си сменят кабелите 50+ години и палят блоковете, които не си оправят терасите и падат камъни от балконите им, а начина да се случи това е ако данъка ви е равен на моя

202

Анонимен

преди 7 месеца

Добре , че много ипотеки ще паднат в канала , че да има свободни и безплатни жилища за мигранти ! Какво си помислихте , наивници , че при капитализъм някой ще ви опрости кредите ли ? Ах гугутки инвеститорски ..............

201

Бебо

преди 7 месеца

Увеличавайки приходите от местни данъци и такси, общините ще започнат да получават по- малко субсидии и целеви средства от държавния бюджет, което може би е основна цел на тези промени.

200

Анонимен

преди 7 месеца

Щом така реват всички, значи решението е точно.

199

До 211

преди 7 месеца

Станали са инвалиди от гърбене 50 години. То апартаменти не се купуват с облигации. Ясно ли ти е търтееей?

198

Анонимен

преди 7 месеца

До 208 - Недей. Ще си като провалената ни образователна систем. Вместо да правиш 10-ката на 20-ка, ще хабиш ресурси с надеждата, че 1-чката можело да стане двойка.

197

Анонимен

преди 7 месеца

А ние им готвим уволнение. То се видя как с хиляди машинации прецакаха Ваня Григорова, но догодина Киро Бръшляна и Хасан МекУера са аут от България

196

АНОНИМЕН

преди 7 месеца

До Юрист То ни е ясно и как са станали инвалиди. Па и инвалидна пенсийка вземат тарикатите нали, наглец?!!!! Сигурно и ти си с купена диплома.

195

Анонимен

преди 7 месеца

До 208 - Мотивирай си ги. За мен са прислуга. Нещо между дoбитък и домашен любимец.

194

Анонимен

преди 7 месеца

До 206 - Браво! Дамо така! Посредствените хора само се задоволяват с това, което имат!

193

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 203, по-скоро ми се иска да мотивираме онези 80%, които не стават да се развият и да започнат да генерират добавена стойност :) Ама не вярвам мързели и нищоправещи да се впечатлят. по-скоро чакат базовия доход и да жулят ракия до припадък ;)

192

богат гадеееен

преди 7 месеца

До 204 - Фиктивни сделки с несъществуващи или умрели хора (безлседно изчезнало за пред закона, но които има познати, знае как става). Беден чоек, от мен ще види куршум, преди да види и трогичка хляб.От Богат гаден, зампарите и душите ви гладен!

191

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 198, малко по-високи са ми целите :) Да речем, че гледам в с-левъл вече :) Не е много далеч от текущата ми позиция.