23

Анонимен

преди 6 месеца

След като Кирчо сам призна на таблета че на парламентарните избори имало алабализми и така явно са взели властта с алабализми демек с измама защо трябва да им вярваме сега. Аз не им вярвам нито една дума.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко Борисоф в рамките на един ден направи сложен въздушен пирует и смая дори Орбан.Част от ,,електората " на ГРАБЕЖА гласуваха за ,,сглобката".Друга част за държавата и сигурните държавни помощи.Бойко Борисоф сам си е виновен.Трудно се разчитат по някога ходовете му.С успех би станал двойник на Орбан.Но няма необходимата воля.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Да се преброят разписките от машинното гласуване като хартиени бюлетини. Там може да има фалшифициране по принцип го казвам.

20

Кан

преди 6 месеца

Тази Киселова да обясни на неините хора, Кирето, Асен и Атанасов, че съдът призна отмяната на машинното гласуване от страна на ЦИК - За ЗАКОННО! Заради действието на Зам Министъра. Да спрът да обвиняват ЦИК в Съботаж. И да уволнят зам министъра веднага. Морала им е на кило на тия.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Просто членовете на ГРАБ не можаха да се мобилизират.Къдно пристигнаха новините в ,,махалата" на римляните.Някои гласуваха за ,,сглобката" Други за ,,държавата"...Вина Ина Бойко Борисоф В рамките на един ден направи сложен въздушен пирует и смая дори Орбан.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Тая Наталия още ли е съветник на президента. Ако е така много жалко.

17

ХоХо

преди 6 месеца

КиссЯлова , напоследък си на всяка манджа мирудия ! Сопри се малко !

16

Анонимен

преди 6 месеца

Всички чуха записите как Кирчо и Кокорчо казват, че ще направят "ала-бала" с машините на изборите, нали? Е, защо сега се упражняват да си чешат езиците по медиите подобни всезнайковци? Ясно е какво стана в София, това отроче на ДС нямаше как да спечели по друг начин. Цял ден платени медии и социолози даваха "прогнози" че разликата е 13-15% с цел да откажат хората да гласуват, това също беше част от схемата. Накрая все пак добутаха "нашия" човек до победата с 1%

15

Анонимен

преди 6 месеца

При второ провеждане на избори ,вече ще се мобилизират всички членове на ГРАБ.И Ваня Григорова ще спечели.Не както сега Просто Бойко Борисоф внесе объркване в рамките на часове за кого да гласуват.Пррдния ден заяви за Ваня Григорова.На следващия ден за Терзийски...Нормално за ,,Тиквоний".

14

Анонимен

преди 6 месеца

Най-важното е да се види има ли гласове пуснати с и на машина и ръчно!

13

Анонимен

преди 6 месеца

То основание..)ПП създадоха най големия цирк за повече от 30г.няма по нахални и алчни хора от тях ,браво на ДАНС които постъпиха правилно ,сега им търсят цаката,вън от България ПП и техните слуги

12

?!?

преди 6 месеца

Личния конституционалист на ПП/ДъБъ. Ако е в техен интерес всичко е наред, ако е втехен ущърб започва с локумите. А има ли основание или няма го решава съда след жалба от заинтересован.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Оспорването е начин да покажеш колко позорно си загубил.Това е като , да не знаеш къде е Крим.От запитване на журналисти.

10

Анонимен

преди 6 месеца

г - жа Киселкова нещо напоследък стана много активна и търсена. тя е прекрасен експерт с ежедневните инструкции от Посолството.ако беше толкова красива, колкото е умна щеше да е принцесата от приказките.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До 7, нормално е един мало-yмник като тебе да се страхува от машините, тъй като са по-умни от теб, но така или иначе се броят хартиените отрязъци, и резултата от тях се взема предвид! Това че така и не можахте да го проумеете, само показва колко големи глу*па*ци сте!

8

До A nqma aaaaaa

преди 6 месеца

За машинките не знам, но за пореден път се видяха манипулациите, пазаруването и фалшифицирането при хартиите.

7

Анонимен

преди 6 месеца

До A nqma aaaaaa, дай доказателство... иначе твоето си е 100% лъжа :)

6

A nqma aaaaaa

преди 6 месеца

Сто процента машинките са ги пипали, няма начин. Сигурен съм. Щом пичовете от разузнаването искаха да ви по ви покажат как се манипулират всичко е ясно. Що не им дадохте да ви покажат, аааааааааа?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Единствено може да възрази,че през целия ден разни сайтове даваха уж надпревара за рали България и за този дето спечели показваха разни преднини от 10%. Пък накрая се оказа 1%. Та си личеше социологическите агенции от кой взимат пари за тези прогнози

4

Анонимен

преди 6 месеца

Не знаех че Ванчето е ромка но пък е симпатична