82

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата борба е за кое комунистическо лоби ще потекат едни пари!Ходете и им гласувайте(узаконявайте) кражбите им!Още не се е появил човек дето е свесен и има смисъл да се гласува за него!

81

До кльомба 79

преди 6 месеца

Предполагам 94 годишният ти дядо, не е бил миньор или металург?

80

Анонимен

преди 6 месеца

" . . . При него ( Трзията ) над 80% от вота идва от висшисти... " Т.н.висшисти са хора дошли в София от провинцията. Те нямат отношение към града. Гласували са за човекът на ДС ( те и не са чували за Държавна сигурност ) просто защото е от тяхната възрастова група !

79

Анонимен

преди 6 месеца

80 % висшисти го избрали тоя??? Вече разбирам какви мааалоумници са!

78

Анонимен

преди 6 месеца

A какво става с контранастъплението?

77

Анонимен

преди 6 месеца

77% от гласувалите в София са висшисти. Ако приемем, че 50% от висшистите са гласували (което е явно преувеличение), излиза, че всеки трети жител на София е висшист. Пълен нонсенс.

76

@79

преди 6 месеца

Дядо ми доживя 94+ с четвърти клас и работеше тежък физически труд. Съмнявам се, че дори можеш да си представиш колко много работеше.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Не едно а две три виши можех да си купя,не си купих!Не гласувам за комунисти!!!!!Не им се и подчинявам!!!!!!!!!!!!!

74

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите умират скоро ще ликвидираме и паметника , а между другото възраждане къде имат кмет забравих извинявам се забравих Цаки от Малорад съветника

73

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски трябва да загуби. Западът неочаквано измени подхода си към Украйна. Сензационната публикация в списание "Тайм", че Зеленски няма западна подкрепа и се смята за предаден, така и не получи ясно опровержение. Президентът на Украйна, убеден в своята правота, влиза в конфликтс военните и най-близките си сътрудници.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Като знам какви са ни висшистите напоследък, ми е ясно що да избрали от па дък, разпознали са се в образа му на умнокрасив и флуиден.

71

Анонимен

преди 6 месеца

В "Артеке" наградили победителей всероссийского конкурса для школьников "Большая перемена". Победители получат по 1 млн рублей

70

Анонимен

преди 6 месеца

Пенсионерите, всички са вишисти! Малко работници доживяват до пенсия! Показателно е, на каква възраст са гласувалите за единия и другия!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Фон дер Лайен говори на годишната среща на посланиците от ЕС в Брюксел. Според нея за 600 дни от началото на войната, Кремъл не е успял да изпълни основната си цел - смяна на властта в Киев, нито да заличи украинската националност. Киев приема реформи, "които не бяха възможни преди войната и се движи с амбиция и решимост към ЕС", заяви Фон дер Лайен. Тя посочи, че от началото на войната руската армия е загубила половината от конвенционалното си оборудване и е "пожертвала над 100 хил. от младите си хора". Черноморският флот е оттеглил блокадата си на най-голямото украинско пристанище - Одеса.

68

До кога бе?!

преди 6 месеца

80% ама от колко гласували?!Всички се отвратихме,че ни карат да гласуваме за едно к омунистическо лоби или друго!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 6 месеца

Витае дилърът ти психясал космонавте. Бягай във форчана че юкрейн умря там

66

Разум Даскалски

преди 6 месеца

Реално това са само активни партийни членове плащащи членски вноски, както и фанатизирани партийни футболни агитки. Друг е въпросът колко много хора има с купени дипломни за вишу образУвание. Популярният квартал Факултето също името не му е случайно там е ПЪЛНО с висшисти рпмейциии. Истинските интелектуалци и образовани хора са безкрайно отвратени и не гласуват изобщо за никого.

65

Вотът на гилдията

преди 6 месеца

IT -татта в София били 80 000

64

Вишу и стъкмистика

преди 6 месеца

Фалшиви пари: Има ли активизация на известните печатари?Разкриха печатница за фалшиви пари във висше учебно заведение в София. Откритата сума е 4 млн. долара и 3 млн. и 600 хил. евро. От университета излязоха с позиция, че те нямат нищо общо с това престъпление

63

zombay

преди 6 месеца

Вече е решено че ще се вдигне месечната здравна ставка и след това максималният осигуретелен праг! На високо платените IT-тата с вишу да е честито! Другия път пак за не-БСИПЕТО да гласуват!