80

Аре ве

преди 6 месеца

До Румен . Ти си от тези дето се мислят за умни, но са толковаПрости, че им е трудно да се самооценят. Поне в интернет "блестите" в очите на слепите.

79

Анонимен

преди 6 месеца

до 93 Прадядо ми лежи между две круши на пейката и гледа синът си (дядо ми) да мъкне сено и пада сламка от сеното на земята и се навежда да я вземе и прадядо ми ми казва седнал до него: Виж дядо ти? Гледай го! Навежда се за една сламка. УУУУУУ......А прадядо ми беше над нещата. Не знаеше цените на стоките в магазина. Не го интересуваше. Прабаба ми като го пращаше да купува нещо му даваше точно пари за да не го преметнат нещо. А той си смяташе много добре. Простооо не го интересуваше кое колко.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Бай Тошо кога е бил висшист

77

Румен

преди 6 месеца

До82 . Трябва да ти кажа , че наш вожд е бил първоначално овчар. И така на един конгрес каза " и аз правех Преводи . От един баир на друг. Но после се издигна до Кмет. А чак в пред пенсионна възраст стана висшист. Та той командваше издигаше и сваляше висшисти от постовете. Е накрая свърши в затвора , но дълго управлявали стадото

76

Анонимен

преди 6 месеца

До Тото, май нещо си пропуснал частта, че ако не е той ще е някой друг, а? Ако не си ти, пак ще има кой. И това важи за всички. Също всеки, който има работа е значим! Независимо дали ви произвежда храна или ти зарежда колата с гориво. Овчарят не е по-важен! Но за сметка на това е заменим. Светът не се интересува от индивида. Той ще продължи да съществува дори без всички човеци. Научете си мястото и стига величахте подобни отявлени глупости в тази статия! Мисленето е качество, което ти липсва!

75

Анонимен

преди 6 месеца

Напротив, точно за прости хора е. Това не го прави лош, не го прави незначителен в обществото, но че е *** и говори глупости, сори, факт. Ти като си градски плъх и се прекланяш пред селската екзотика добре, но не ми пробутвай овчар с овчите му размисли за някакъв еталон на мисъл. Не струва, клише е, да ходи да пасе, в това го бива, не да менторства.

74

Анонимен

преди 6 месеца

до Тото Емил Каменов в " Къртицата" 2014-та година. Голям мъж два метра 110 кила и без месо озверява. И един ден беше побеснял понеже няма месо и вика: Ако женските сакат само да ми ядат слатки и треволяк, да ми ядат ***. :))))

73

Главанак

преди 6 месеца

Абсолютно точно казано! А казаното за Държавата/ че си е отишла/, заслужава награда.Само наивни могат да мислят обратното. Изборите са напълно излишни,напразно хареса на огромни суми! Мафията ще си спечели,няма как да бъде другояче,просто защото изборите са купени,поне на много места! Примери- колкото щеш! Резултат- ясен още преди два месеца! Ако някой мисли друго,значи му трябва помощ в мисловния процес!

72

Анонимен

преди 6 месеца

Това, че работи полезен труд не значи, че не е глупав и про.ст. Като теб с твоите соц клишета.

71

Анонимен

преди 6 месеца

Отива си това поколение на истински, човечни хора! Идват на смяна или нежни програмистчета, или алкохолици и наркомани. Тежко ни, но... Човечеството си заслужава съдбата

70

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

А защо давате трибуна на неграмотен и безмозъчен овчар? Това ли е нивото ви? Това ли искате? Овчари да ви управляват? Ами нищо чудно! Имайки предвид, че България НИКОГА не е имала качествено образование.... дори овчарите смятат, че имат право да определят и сочат. Държавното образование има за цел да произвежда работници на поточна линия :) За това всеки надигна глава и взе да се смята за важен. А някои неграмотници станаха дори учители :) Резултатът? Овчар получава трибуна в медия :) Обор!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Овчарят е един средностатистически глу.п.ак. Нищо чудно, че прекарва овце по баирите, за толкова му стига акъла.

68

Анонимен

преди 6 месеца

до 71 Ти ми напомни за соц. вица, където Людмила Живкова отива в Париж на 25 години и влиза в някакъв бутик и си избира палто от норка. Идва при нея продавачът и й казва: Ще можете ли да со го позволите? Струва 5000 долара. Тя: Разбира се. Продавачът я оглежда внимателно, знаейки че тя не може на такава възраст да има тия пари и я пита: Какво работи баща ви? Тя: Овчар. Оня: Че колко овце има? Тя: 9 милиона. Е как смогва да ги стриже, как да ги храни? Тя: Те сами се хранят, той само ги стриже!

67

Анонимен

преди 6 месеца

то е точно обратното при стадо неграмотни един по-умен да върши работата.

66

Стара мъдрост

преди 6 месеца

Откакто свинарят Ивайло станал цар и свинарството и управлението в България са в упадък.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Верно бе!

64

Анонимен

преди 6 месеца

Прав е. Колкото по-учен е един човек, толкова е по-глупав. Прочел някакви книжки и се помислил са умен. ***. Няма по-голям учител от живота и от природата. Ако си наблюдателен, дори да пасеш овце, може да разбираш по-добре живота.

63

уфчици на саздърмъ

преди 6 месеца

Офцете защо ги пасат? За да ги после доят стригат и накрая ги дерат. Остригаха ни . Доятъ ни . Сега време е и ни дерат .

62

Боко от село Банкя

преди 6 месеца

Напротив . Хората по лесно се водят от овцете . казваш им - Само членството ши ва опрай и те веднага свалят гащите . Ние с членството ги колим от 9 милиона стадото остана 6 ама те не са опъват . Вървят смело към светлото членство със сабути *** :) Важното е и медиите да крещат същото и готово . Така се водят за носа хората . По лесни и от овца .

61

Анонимен

преди 6 месеца

Ррррр овцеее,е те тоя че ви оправи!Само власт да му дадат и гледай какво става!Тодор Живков пасти да яде!