210

оборете ме герберчет

преди 7 месеца

Абе имах някакви подозрения по темата , ама сега вече го има черно на бяло , че ГЕРБ е най-плуралистично изнасилваната партия , има го и изнасилвачът документирано чрез самопризнания .

209

До анонимен 246

преди 7 месеца

До анонимен 246 - "и пернишкия кмет преди години беше издигнат от БСП, а сега не ги бръсне за слива" --- не просто издигнат, беше ЧЛЕН (и то в ръководството) на БСП! Но отказа да назначава по партийна линия и да слушка нинова. Тя му обяви война. Той напусна от солидарност с други ударени от нея. И спечели в Перник с 80% на първи тур-с негова си партия (герб го подкрепиха на своя глава). И Радев беше подкрепен от БСП, не ги слушка и му обявиха война, а народът е зад него. Важно е какъв е човек!

208

анонимен

преди 7 месеца

Гласувал съм винаги в подкрепа на ГЕРБ и сега за да запазя достойнството на партията ще гласувам за Ваня Григорова, защото няма нищо общо с задкулисието на комунистити, независимо, че беше издигната от БСП. То и пернишкия кмет преди години беше издигнат от БСП, а сега не ги бръсне за слива.

207

ай стига бе верно ли

преди 7 месеца

До ОТ ДЯДО МИ ЕДНО ЗНАМ Значи ти тогава все още си ембрион , щом от дядо ти го знаеш това за Путин , то и акълът ти като на попова лъжичка .

206

аферим машала

преди 7 месеца

Как сте бе изнасилени герберастчета , в неделя да ходите да *** по една бюлетинка за антикомуниста Терзиев , както ви заплоди Вожда ви .

205

123

преди 7 месеца

лудото Ленче май ще загуби

204

анонимен

преди 7 месеца

Аз съм от ГЕРБ , но никой не може да ме убеди да гласувам за Терзиев.

203

Мъжкар

преди 7 месеца

При всико, което му причиниха пп и дб на Бойко, той да им кляка - надявам се, че се бъзика! И не говоря само за арести и т.н. Да кажеш, че може да развали коалицията и те най-нагло да му кажат "а той е забавен и обича да се шегива"... Бойко може да е всякакъв, но имаше его и някаква чест! Аз ако бях - развалям коалицията и на американците им казвам "услуга ви правя - тия ви закопават-целият народ ви намравзи в червата заради тях, безумно некомпетентни и брутално нагли"! Ако имат акъл, знаят!

202

Анонимен

преди 7 месеца

Навлязохме май в някакъв садомазо трилър - лидерът на една партия си признава как морално и психически извършва грубо насилие над съмишлениците си. Я да видим сега колко им е приятно на гербаджиите да ги насилват публично

201

Наблюдение

преди 7 месеца

Няколко факта: 1. "скоростно" одобриха машините, въпреки доказателствата срещу ТЕЗИ машини (иначе машинното гласуване си е нужно, но не така) 2. Американският посланник започна да обикаля институциите 3. Над София летяха американски бойни хеликоптери (забранено над цивилни зони) 4. НАЙ-ГОЛЕМИТЕ (уж) врагове, вече управляващи заедно - единият моли за помощ другия, а другият му я дава 5. На записа Петков казва "Бойко ще крепи правителството докато го е страх от Магнитски, Гешев и Радев". СлучаеноС

200

нафърфорий

преди 7 месеца

М/ти Мутинскъ, въртиш съ кът фурнаджийскъ лопатъ, едно обаждане от "посолството" и веднага заемаш "Г" образна стойка!!!!

199

Да знаете!

преди 7 месеца

Това не са мАшини, а мОшини! С тях се правят мошеничества! Ползват се за манипулиране на изборите! Бюлетините които ще се принтират от машините в неделя са вече принтирани предварително и даже протоколоте са попълнени. Остава само да се сменят чувалите и протоколите по пътя от изборната секция до общинската и мошеничеството е готово! За да няма мошеничества, трябва всяка принтирана от машината бюлетина да бъде подпечатана и подписана от председателя на секционната комисия!

198

Въпрос

преди 7 месеца

"Не съм лицемер като тях", но "Ще ги подкрепя, въпреки, че не ми е на сърце" - е това да кажеш нещо, което не мислиш, не е ли точно лицемерие бре, Бойко? Както Просто Киро ви моли за подкрепа, за да "не дойдат комунисти" при положение, че пп-дб са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ! Както "най-големите врагове" на бойко и пеевски управляват в коалиция с тях! Абе ... ако мислите, че някой ви вярва - лъжете се дълбоко! За България е по-добре всеки, отколкото пп-дб и производните им! Пък всеки сам си решава!

197

Анонимен

преди 7 месеца

Учудва ме вота на софиянци. Защо гласуват са децата на червените главорези избили в София са о за месец 20000 души. Софиянци или са баламурници или изборите са тотално подменени.

196

анонимен

преди 7 месеца

Симпатизирам на ГЕРБ, но ще подкрепя Ваня-

195

Анонимен

преди 7 месеца

В затвора ве!!!

194

зоофилусът от банкя

преди 7 месеца

Баце велик си бе , ако се изсипе всичко що зос_а Банкя че утъне .

193

Бай Иван 2

преди 7 месеца

Не мога да повярвам че сме имали това недоразумение за министър председател!

192

дали?

преди 7 месеца

В София уж не са толкова прости, ама знае ли човек къде е раздавал парички.

191

Винету

преди 7 месеца

Бойче така са те хванали, че няма мърдане! Жалко, наистина жалко, можеше да свършиш като презиран и мразен но силен човек а сега съдбата ти е ясна ще се репчиш но все по плахо и най- гадното е че те спипаха такива мишки като тия