11

българин

преди 7 месеца

Проарабски брътвежи.Какво по-лошо може да има клането на безпомощни дечица,жени и възрастни хора?!Буквално!Прошка за палестинците-детеубийци, не трябва да има.Изпилени мозъци-арабомани,са застанали на страната на детеубийците-палестинци.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Сакън,всичко това е"демократично прочистване"а не изпепелена земя!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Тази статия е още едно доказателство че русия провежда СВО за сваляне на криптофашистки режим а не война

8

Влади

преди 7 месеца

Брей, какви ангелчета били ХАМАС - бранели света от ИД. Ако не бяха зверските нападения срещу Израел можеше и да им се повярва, ама... Интересно, че ИДИЛ не заплашваше еврейската държава и се сражаваше срещу ирански проксита в Сирия , като Хизбулла и срещу ирански спецчасти в Ирак. Нещата в Ориента никога не са такива, каквито изглеждат в очите на западния човек, бялото не винаги е бяло и черното - черно. Всичко накрая опира до пари. Амуджите са алчни.

7

АнонимеН

преди 7 месеца

ИСРАЕЛ: фактите са, че за 1 месец изгонихме половината от населението на цепката на газа. НО ИМА ОЩЕ 1 МИЛИОН ЗА ГОНЕНЕ ИЛИ ТРЕПАНЕ ВАЖНОТО Е ДА СЕ МАХАТ ОТ ИЗКОННО ИСРАЕЛСКАТА ЗЕМЯ!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Западните съюзници БЕЛИТЕ хора изградиха Израел след края на втората световна война като буфер на арабите да мачкат с тяхна подкрепа.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Любопитното е, че за 24 часа Израел нападна цели четири арабски държави: Египет, Палестина, Ливан и Сирия.Друг интересен факт,че американското правителство е съставено само от евреи.СлучаЕност.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Украинския конфликт бледнее пред ставащото в ивицата Газа където се вижда нещо като геноцид срещу палестинците.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Цани от клипа в Малорад е от ВЪЗРАЖДАНЕ да знаете!!!!!!!!!!!

2

Anonim

преди 7 месеца

Kазаното съвпада и с моят поглед на ситуацията.

1

Турчин

преди 7 месеца

Това е геноцид. Не е борба с Хамас. Избиват цивилни. Това е нечовешко.