74

Ха-ха

преди 6 месеца

Защо бе Редакция, защо сте преустановили тази демократична услуга - свободно и волно да коментираме ..... А, да, защото сме в избори и демократичните "услуги" са забранение!Де гиди, мушмороци от Редакцията, де гиди!

73

Лоеста Свинчуга

преди 6 месеца

Учиндолската развалина в инвалидна количка се доказа като един дърт слуга на мафията. Ума ми не побира как световно известни хора, които може би не са били на куп и по американските предавания как може да са били при тоя. Тоя си е Депесарски агент отвсякъде.

72

Случаен минувач

преди 6 месеца

Слави е прав. Умните и красивите не са бай Гaню и Андрешко. Те са хора, завършили в Харвард, научили са се до съвършенство да крадат почтено. Престъпници в бели якички. Много скоро ще направят така, че един хляб да стане 5 лева. Защото сега е "само" 2,50 - 3 лева. И токът например - ами много е евтин за населението! Я дай да го вдигнем на тия байганювци! Да го направим левче един киловатчас! Ами водата? През 2016 в София беше 60 ст. кубика. Сега е 2,60. Да го направим 5 лева! Да не се къпят!

71

Анонимен

преди 6 месеца

малко краен беше премиера. Няма да повтори грешката. Бай Г е много чувствителен и с огромно самочувствие . :D

70

Анонимен

преди 6 месеца

Г-н Трифонов , дали ще Ви разбере , защото Премиера ни / временен / има чип в главата от ''посолството''!?

69

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно е само че с тия отворени писма се харесват двамата и ще се вземат.

68

Анонимен

преди 6 месеца

до 70 Кое ниво да стига Дългия бе? Това на Денков? Опазил го Господ Дългия да стига нивото на тоя смооотаняк Денков!

67

В

преди 6 месеца

Специалисти потвърждават факта, че този страда от гранично личностно разстройство. Решенията му са импулсивни и хаотични. Той трудно може да се грижи за собственото си емоционално здраве и големите периоди на тежка депресия се редуват след кратки проблясъци на еуфория. Трудно възприема обективната реалност.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Слави не мога да разбера, хвалиш ли се или се оплакваш?? След като не можеш да им стигнеш нивото, значи трябва да си мълчиш..

65

Анонимен

преди 6 месеца

Уникален народ! Таткото на Българската Чалга - и той "интелектуалец"! Махни!

64

Ивайло

преди 6 месеца

Ей, чалгар, не се прави на интересен...

63

Анонимен

преди 6 месеца

Чалгария е жалка история за това как един простЧалгар собственоръчно може да унищожи цял народ и цяла държава и накрая да върне комунизъма, от простотия. Той ви опростачи с Чалга, той ви докара машините за гласуване, за да гласувате за Чалгата, той ви разруши демокрацията и накрая той ще гласува за БСП и ще върне сталинизъма. Такова чудо в цивилизована държава не може да се случи - един простЧалгар да нанесе неописуеми щети на държавата и народа.

62

до 61

преди 6 месеца

Ако Слваи се излага,какво прави премиера бе умнико???В прав текст казва,че който подкрепи пп е част от умните и можещи,а другите са прости като Бай гаьо.Това отива на премиер на европейска страна,нали умнико?!?

61

:)

преди 6 месеца

Има един чалгар винаги ще е Гай ***, за когото и да гласува.:) Положението при него е неспасяемо. Да ни спести безумотворенията си!

60

&~~

преди 6 месеца

Ама този СлаФчУ, още ли е жив?!! Да не се е включил онлайн от ада?! ... Аман от балони и въздухари в българската политика!

59

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 57 - Това, енергетиците, Нефтохим, констаннти натяквания, че който не е с нас е едва ли не враг народен ...

58

Анонимен

преди 6 месеца

Слави, престани да се излагаш

57

Анонимен

преди 6 месеца

Маша на мафията е Славун, точно както бяха нейни проекти и Яне Янев и Бареков и Марешки и Болен Сидеров...Активират ги винаги, когато има заплаха мафията да бъде разчистена.

56

Баче Кико

преди 6 месеца

Е па много ясно - единият е професор, другият е про ст чалгар.

55

хм..

преди 6 месеца

Черното влечуго, както сам се е описал - чалгар, мафиот, *** и бивш певец, ще има тъжен и трагичен край...