419

Анонимен

преди 7 месеца

446 А, не, по свирките са "Ближи София"и ПП/ до парапета/, чух някъде.

418

Морето

преди 7 месеца

Ха,ха, София с кмет от БСП!?!?!!!

417

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ може да свали това нефелно правителство всеки момент. Въпреки посолството, защото то е забравило да им каже на шарлатаните, да подкрепят ГЕРБ, а не само да приемат подкрепа.

416

Респект, г-н Борисов

преди 7 месеца

Напълно сме съгласни с Вас, че ВАНЯ ГРИГОРОВА Е ПО-ДОБРИЯТ КАНДИДАТ

415

ББ

преди 7 месеца

Народите ни имат нужда от...Лидер,САЩ и Кралството се държат както се държаха преди ВСВ....Насърчете Народите като изтребите и накажете обслужващите злото пУтин като пеевски,борисов,орбан...много са,знете ги и не са ви проблем!!!ВОЙНА Е!!!

414

ББ

преди 7 месеца

Бочко избра г-жа държавна собственост...комунизма...г-н Терзиев за час би изкарал на лаптопа си 20 х. долара,бочко ...???ще ви манипулира за да може да ви краде...по руски!!!САЩ...това е ВОЙНА!!!

413

ББ

преди 7 месеца

САЩ и ЕС още ли вярвате,че руският агент Буда,ограбващ заедно с вЕбер и Щази животите на Народите на ЕС...заслужава доверие!!!те са комунисти просто...те искат лагери и привилегий,те заплашват и след това убиват...страха е тяхното оръжие...САЩ и Кралството...Убийте бАрисови и пЕевски...и физически!!!Война е...умират мирни...убивани от путин и терористите му от агентите му като бАрисов и пЕевски!!!

412

Долу ДСрзиев

преди 7 месеца

Долу диктата на ДС и на Посолството от улица Козяк. На 5 ноември София ще бъде свободна!!! Гласувайте за кандидата на народа Ваня Григорова!!!

411

Тъпите страдат!

преди 7 месеца

До Тик Вун ДнесПрехода свърши, когато ДпС овладяха всичко - от медиите, през МВР и ДАНС, до банките и прокуратурта. От тогава те имат пълната власт във всяка една област!

410

Всички срещу ДСрзиев

преди 7 месеца

ДСрзиев няма откъде да изсмуче и 1 глас повече, а Ваня Григорова вече официално има и подкрепата на ГЕРБ, господин Борисов официално обяви на пресконференция, че ВАНЯ ГРИГОРОВА Е ПО-ДОБРИЯТ КАНДИДАТ

409

@ к.435

преди 7 месеца

За какъв софиянец се пишеш бе, човек? Нали дядо ти на 9-и септември е дошъл да установява комунистическа диктатура, понесъл една пушка с връв на рамо? На 10 ноември стнахте демократи, ама милиционерската служба продължава да ви влече и затова държите на Васил Терзиев като внук на генерали от ДС! Атавизъм - любов по миналото! Само че то няма да се върне и сега ще превивате гръб пред Васко Терзиев-Младенов, ама като капиталист! А пушката на дядо с си връв вместо ремък си я дръж за спомен.

408

Анонимен

преди 7 месеца

БСП май се усетиха че техния кандидат Ваня Григорова не е техен а е на ГЕРБ.

407

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

ЕДИН ВИЦ:КАКВО ЩЕ ПРАВИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУК НАСЕТНЕ? КАКВОТО И КАЖАТ ОТ ЗАПАД!

406

д

преди 7 месеца

Мутро изчезни в дъно

405

Боко с дупето широко

преди 7 месеца

Боко как ще се обяснява в американското посолство като го питат защо подкрепя кандидат за кмет който смята Зеленски за нацист? Май крадливият Боко е с наранено его и не е помислил като е приказвал.

404

Анонимен

преди 7 месеца

НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ТВОЯТА ПОДКРЕПА.

403

Анонимен

преди 7 месеца

Слушайки Боци е ясно че Комунистите ще гласуват за Григорова но социалистите не знам дали ще гласуват за Григорова.

402

Анонимен

преди 7 месеца

Защо Васил Терзиев а не Ваня Копейкина? Щом движение Русофили, Бойко Борисов, Волен Сидеров, Кирил Добрев, президента, ИТН и т.н. са обединени срещу Васил - друго доказателство не ни е нужно.

401

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 7 месеца

Никой не чака и няма нужда от твоята подкрепа ***... Борисов работи против демокрацията откакто е в политиката. на ПП-ДБ може да им врътнеш по една мутренска свирчица дедо.

400

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ РЕШАТ ОТ СОФИЯНЦИ! КАКТО И ТЕЗИ СЕ РЕШИХА! ТЕРЗИЕВ КМЕТ!