84

1280

преди 10 месеца

Избора е между активен пeдeрас номенклатурчик с ченгесарска закваска, подкрепян от ЛГБТ и сороските НПОта и изучена и хетеросексуална цигaнкa със сороска закалка и бекграунд. Ми то все едно гумно бе, макар че по-добре банго васил да е празника на София, а не прайда.

83

era

преди 10 месеца

няма смисъл от дебати и избора е ***, между Гепим облечено в синьо и Гепим в червено!

82

Анонимен

преди 10 месеца

До къде я докараха софиянци, ромка или потомък *** да им става кмет. Голеееми демократи няма що!

81

Анонимен

преди 10 месеца

Логиката е че Пипи и ГЕЙРБ са сглопка и Григора няма шанс. Лили Лилков също ще мине към Пипи, но и без него е решено, че нова сглопка на Пипи и Гейрб се оформя и в общината и ще се крепат ние ще ви дадем за кмет а вие за имотите в София.

80

Анонимен

преди 10 месеца

От това колкото сме потънали няма повече накъде ? Започнахме да казваме, че ДС няма нищо общо с БКП или обратното ! Тати, мама и дядо са от ДС, но никога не са биле комунисти от БКП, само от БСП ! Вие нормални ли сте бе или изобщо не сте хора, а пRимати ? Едно е сигурно, бедни сте защото сте проsти и комунизмът ви ще ви направи още по- бедни !

79

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще ви управляват тези евреи и индийци? Къде се намирате вие, в Израел и Индия ли сте? Тука е Европа, изберете си европейци за кметове. Махнете ги тези Лореали и Харди.

78

Koko

преди 10 месеца

Ваня Григорова мечтата на всяка селска кифла- от чистачка до кмет на цената на един правилен мин-ет

77

възможност

преди 10 месеца

Струва ми се, че Ваня Григорова ще е по-склонна да назначи ревизия на завещаното от герб в общината. Докато Терзиев, едва ли. Нали са в сглобка.

76

Соросоидка и ромка

преди 10 месеца

Първата работа на Григорова е била в "Отворено общество" на Сорос. Минава и през "хелзински комитет". В БСП не я искат в ръководството точно заради дебелите и връзки със Сорос.

75

Коко

преди 10 месеца

Леле ***-нометите са включени на макс срещу Васко, явно Путин иска да назначи кмет на софиянци да им разгони фамилиите. Ама няма как да стане.

74

Анонимен

преди 10 месеца

До 99 да не се връща комунизма като гласуваме за ДС хаха ок

73

Koko

преди 10 месеца

Апелирам всички, които гласувахме за Терзиев и които не искаме да подарим столицата на копейките да излезем и гласуваме. В столицата на България хора прокламиращи кремълски интереси и завръщане на комунизъм и национализация нямат място да стъпват, а камо ли да станат Кмет.

72

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Машините вече са нгласени с победител Васко. Слва Украине!

71

Анонимен

преди 10 месеца

Софиянци дали ще ги управлява ДС или БСП, все тая.

70

Анонимен

преди 10 месеца

По-добре за ромката отколкото за пидирирунгела .

69

Анонимен

преди 10 месеца

Григорова ще танцува само една нощ. Прелъстена и изоставена,виждайки кой я подкрепя

68

Анонимен

преди 10 месеца

Терзиев буквално няма какво да предложи освен баналните, лъжливи и задкулисни приказки на ПП, които особено тази година граничат с наглост, слабоумие, никакъв реалистичен поглед, патологична илюзия и невъобпазим инат, че те са прави за всичко и никой друг няма по-добра идея, начин и визия за водене на политика и работа за този народ. Всеки друг пред ПП е по-добрата алтернатива. Пародията Продължава!

67

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 10 месеца

ЕЙ.НЯМА ОТЪРВАВАНЕ ОТ ТЕЗИ КОМУНИСТИ.НАМЕРИХА НОВО КРЕЧЕТАЛО И РИЯТ ЛИ ,РИЯТ.НО ТО ПАДА НА ГЪРБА ИМ.

66

Ами честито Ваня

преди 10 месеца

Ойде коньо у ряката... на втори тур всички срещу избелваща фирма на Баце и Шиши ПП-ДБ .... Да е честито кметуване на Ваня Григорова!!!

65

Емигрант

преди 10 месеца

София е най-голямото европейско сметище ! Някой от тук коментираните излизал ли е извън пределите на България за да види поне едно европейско село на какво прилича, какви улици има, с какви вериги магазини разполага, зеленина, дори вече в повечето сякаш има и алеи за велосипеди...Софията ви е сметище ! Преди 7-8 години имахте и коне с каруци пълни с *** по улиците си бе, днес не зная, може още да ги имате....