32

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

В самопровъзгласилата се за "крепост на християнството" и "анти-нацистка" Руска Федерация тъпли от въоражени мюсюлмани тичат по улиците и крещят алаху ачбар докато търсят евреите, пристигнали със самолет от Тел Авив.

31

Реалност

преди 7 месеца

На лицето на този доцент Иванов е изписано смотльо на каишка .

30

Фитьо

преди 7 месеца

Сметката е без кръчмаря - Русия,която и а една пета от световните ресурси и ядрената сила да ги опази.И не само са първа ядрена сила,з и армията и не е обучена за действия с перце,както в Украйна,защото няма как да използват прекомерна сила там.Там не са немски градове крепости,че да ги сринат с оръжията без които са там под пет процента от редовната им армия.И потребяват на човек повече от немците,но бензина е пет пъти по-,евтин и затова и санкциите се оказаха ялови,защото с ЕС смята в пари.

29

АнтиЗомби

преди 7 месеца

До 30 Това е замисъла на играта - всеки да има свободна воля която да играе водеща роля при избора на приоритети, оформящи избора, мнението и собствената истина на всички Хора с дуща. За тези без душа или кошерна такава - не ми дреме. Та, какво е твоето мнение? Само да не е копирано от руските СМИ :))

28

Анонимен

преди 7 месеца

До АнтиЗомби--Всеки има мнение и гъъз

27

Анонимен

преди 7 месеца

Че тя си регионален.

26

АнтиЗомби

преди 7 месеца

Както знаете, всички държави са регистрирани като корпорации и корпоративните правила не позволяват корпорация да се пререгистрира със същото име или да използва вече регистрирано. Поради тази причина Холандия и Турция смениха имената си. Регистрацията на Израел изтича на 31.10.23 и няма как да регистрират нова по време на война. Това което се случва е добре заплануван опит от Оста на злото за унищожаване на Израел и евреите. Русия, Иран и разсейките им ще заплатят висока цена за дяволъците си.

25

Таня

преди 7 месеца

И това не е никаква изненада. През последните 2 години всички разбрахме, че Русия е едно спукано гърне. Опитаха, избиха си голяма част от младите мъже, не стана и вече са гравитираща величина. Съседите им ясно видяха, че толкова обширна земя те няма как са опазят. Китай пръв ще отхапе парче и тогава и копейкаджиите и самите руснаци ще се молят на САЩ.

24

блицкриг

преди 7 месеца

''еврейски погром по дагестански'' включва ограбване на летищните магазини с възгласи Аллах акбар

23

да бе да

преди 7 месеца

Ко каза в страната на крадците имало 2 милиона руски евреи ,ами аз викам че са се отървали от сметта евтино.Сега им взимат двоиното гражданство и да си берът надробеното ,да дадът на Хамас рпг та нали *** дадоха на укрите въоръжение и муниции .Колко удобно изведнъж станаха руски ,а га плюеха по родината си бяха евреи .Да не забравят да си вземат и онова недоразуение пасатора

22

на Бирлин

преди 7 месеца

''еврейски погром по дагестански'' - когато пострадат 20 дагестанци и нито един евреин.

21

Още 2016 2017 летяха

преди 7 месеца

Ирански безпилотен самолет се е приближил опасно близо до самолети на американския самолетоносач "Нимиц" снощи, съобщи говорител на ВМС на САЩ, цитиран от Франс прес. Дронът летял с угасени светлини. Той преминал няколко пъти и се оказал на по-малко от 330 метра от тези самолети, докато "Нимиц" плавал в международни води в Залива, заяви лейтенант Иън Макконъхи. Въпреки многократните призиви пилотите на дрона "Садег" не са реагирали на нарежданията да напусне района. Макконъхи уточни, че дронът бил невъоръжен. Този модел дронове могат да носят ракети, отбелязва Асошиейтед прес.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Лаков е типичния американски слуга и плямпалата му са такива, а Иран има ракети и дронове за всичко.

19

Шмърков

преди 7 месеца

Хе-хе таваришите много се размечтаха. Вие унищожението на израел няма да доживеете друзя, каквито и хипотези да си правите. Никой няма да се застъпи на практика за хамаз дори под предлог за защита на палестиноговоряшите.

18

Анонимен

преди 7 месеца

При подобна война Израел,ще бъде изравнен със земята!!!

17

Пресцентър МО

преди 7 месеца

Скръбна вест: с дълбока радост съобщаваме, че министър Тагарев е геройски загинал на руско-украинския фронт, не в резултат на вражески огън, а на тежко умствено забовяване, несъвместимо с живота! От развеселените!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата САЩ харчи милярди да брани Израел, що ли тъй? Там не чухме че им дава помощи и да си ги иска обратно после

15

Паламарков

преди 7 месеца

Другаря путин не е във фризера, а в джамията. Говори се че приел исляма, иначе няма обяснение защо изезнаха кръстовете от герба на русия в президенството, защо в москва се строи огромна джамия, защо кадиров си вее байряка и си прави каквото си иска, защо дагестанците които искаха да линчуват евреи са арестувани за малко и освободени. И так далее. Друзя май ще слагате *** ми се струва.

14

Public enemies

преди 7 месеца

Ясно е че Иран не изял набързо Израел само заради Саудитска арабия, но в района има още доста ислямски страни които могат да се включат в тази война на страната на Иран.

13

Тольо

преди 7 месеца

Руснаците имали открити контакти с терористични организации .Абе аланколу те хамериканците направа създават такива организации и не от вчера а от десетилетия.Най-фрапиращите случаи ИДИЛ и Алкайда.