151

Анонимен

преди 7 месеца

Абе си пол! Съд и затвор за кого? За аверчето ти Доган паша, или Боеко! И на двамцата им облиза хубаво гььзъ кога ти бяха гости в шоуто, добре помним. Айде пращай макети в космоса, че гибердяса да те чака.

150

Бел прах

преди 7 месеца

Кой следи какво правят н***ар***ко***маните в тази държава. Ето, този например. Вземе си дозата или предозира, напише някоя измислица и после го цитират.

149

Анонимен

преди 7 месеца

Слафчу, кога ще пращаш северното маке в Космоса?

148

Анонимен

преди 7 месеца

До Кривондел Ако машината пкаже несъответсвтие с броя бюлетини?

147

Кривондел

преди 7 месеца

Че нали машината печата бюлетина, на която пише за кого си глссувал и после броят разпечатките - как ще манипулираш избори с тоя код?!

146

Анонимен

преди 7 месеца

СлаФчо, ами ти как спечели първия път и нищо не направи в последствие...?

145

Тато

преди 7 месеца

До анонимка 155,По принцип могат да изхвърлят всичко след вота , а чрез кода да си напечатат същата бройка с процентен превес на желаната партия.

144

мак

преди 7 месеца

Всички избори могат да се фалшифицират, и на хартия, и машинни. Защо дългия не рева, когато герб печелиха 3 мандата поред, че това е невъзможно и е менте избор? Явно е фен на герб, което си пролича по време на монолози банкянски, които той нарича интервюта.

143

Дъглас

преди 7 месеца

Докога ще търпим мошеници да ни управляват ДА станем да счупим главата на змията докато е малка,ако не станем сега ще ни унищожат тия предатели Станете и се събудете защото след това щее късно

142

Анонимен

преди 7 месеца

Машините принтират една бюлетинка, на която всеки може да провери какво пише и после я пуска в урната, от където се брои. Как е възможно да се манипулира това, Слафчо провициалистки?

141

Гиги

преди 7 месеца

Пълен бойкот. Защото с бюлетините също ще стане както с мъшините

140

Анонимен

преди 7 месеца

Става въпрос за управление на цяла държава от друга държава, но примерно една тъппа *** ва дали се интересува от такива схеми -- съмнявам се силно.

139

Анонимен

преди 7 месеца

И Слави като Делян Добрев се изявява като пършинг, иска да помете всеки слабоумен, ама така и той се излага.

138

ИСТИНА

преди 7 месеца

Таня Дончева беше права,когато преди много,много години в БТВ каза "Мутрите трудно ще сдадат властта,защото са ее ополаи здраво в нея".След толкова години,тази мисъл продължава да е актуална.Д-вата е в колапс,заради егото на една мутра.Чудя са как още има българи(изключвам тези,които са се облажили),които да продължават да подкрепят един авторитарен лидер,който пет пари не дава за гражданите.Чули ли сте го някога да говори за развитието на страната ни?НЕ!Освен за магистрали,зали-друго няма.

137

Анонимен

преди 7 месеца

Ако нещо зависеше от изборите щяха да ги премахнат... И на 20 годишен студент е ясно, че изборите се манипулират. В Украйна борбата беше кой ще успее да манипулира изборите. И се редуваха ту Русия, ту САЩ, но Русия изгуби тази битка с манипулиране на изборите и започна война.

136

Анонимен

преди 7 месеца

Ако нещо зависеше от изборите щяха да ги премахнат... И на 20 годишен студент е ясно, че изборите се манипулират. В Украйна борбата беше кой ще успее да манипулира изборите. И се редуваха ту Русия, ту САЩ, но Русия изгуби тази битка с манипулиране *** изборите и започна война.

135

Анонимен

преди 7 месеца

Ако нещо зависеше от изборите щяха да ги премахнат... И *** 20 годишен студент е ясно, че изборите се манипулират. В Украйна борбата беше кой ще успее да манипулира изборите. И се редуваха ту Русия, ту САЩ, но Русия изгуби тази битка с манипулиране *** изборите и започна война.

134

Itso

преди 7 месеца

Ще подкрепя тази партия, която обещае да въведе дистанционно гласване по поща/интернет/телефон. Иначе няма да се мръдна от стола за някакви лумпeни

133

Ели

преди 7 месеца

До АнонименИ като си е продал фирмата за 260млн според теб кое е по-вероятно - да се корумпира този, дето вече си има 260млн и има предостатъчно и за него и децата му, че и внуците, или да се корумпира някой, дето няма пари? Да ти имам логиката! Тоя дето имал много пари влизал да е корумпира, а тия дето нямат влизат за какво?

132

123

преди 7 месеца

този опростачи всичко де що можа, музика, политика, изкуство, .. все на неговото ниво трябва да е, т.е. на дъното