13

от Опит

преди 7 месеца

В Бг психиатриите места Няма ! Човек в криза трябва да ги обикаля сам и да си търси място ! -а то Няма ! Частни клиники ,фондации , "къщи" - точат пари от пациенти и от всякакви програми ,а резултат Няма ! 120лв е един разговор с психиатър на частно -никакъв контрол ,никаква отговорност - говори си не ми пречиш и чао ,ако имаш кинти ела пак ,-Нищо !

12

В.Узунов

преди 7 месеца

Ай доброволно как да е ,ам мен ме караха насила.Бил съм превъртал след едно патронче ракия. Напротив,тогава ги респектирам и раздавам правосъдие ,което определят уж като домашноннасилие.Ся остава и секса с леля да ми забранят.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Психиатърът е медицинско лице, с висше образование, учило 12 години. Няма срамно! И той е лекар. Моя приятелка страдаше от депресия, отиде при психиатър, изписа й хапчета и така. Лекува я. Не виждам срамно.

10

ъ

преди 7 месеца

Не е срамно, а е безмислено ходенето на психиатър. Е на го Просто Кире, жив пример. Помогнаха ли му психарите? Не.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Аз лично когато не пиша коментари тук, ходя на психиятър. Но самия психиятър ми препоръча да пиша колкото се може повече коментари тук, за да не му вися на главата.

8

Анонимен

преди 7 месеца

проблема е финансов. Всичко друго са оправдания.

7

Бойко Борисов

преди 7 месеца

А вие ходихте ли при Паризов?

6

Реален Случай

преди 7 месеца

Аз ходих при Александър Паризов, казах че ме заплашват мутри на Бойко Борисов, а Паризов каза "Еми то Бойко не е на власт от 1 година, защо да те заплашват", друго което ме попита защо входирам жалби! Германов

5

Светозар

преди 7 месеца

Не е срамно, да се ходи на психиатър. Просто е безсмислено. В статията се има предвид психотерапевт. Те не са помогнали на никой. Просто взимат едни пари.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Тоест тия със русофобска зависимост са слабохарактерни.....

3

Анонимен

преди 7 месеца

Лудите отдавна са сред нас... Психиатричните заведения / диспансери, са много малко и изглеждат като от хорор филм.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Великия Тодор Колев беше казал навремето: "Всеки да се спасява поединично!"

1

Вижте го

преди 7 месеца

Ходете при Психиатъра Паризов Дупница , ще ви пита защо пускате жалби срещу МВР служители и Политическа Партия ГЕРБ, откъде знае не става ясно!