68

Анонимен

преди 7 месеца

При Жан Виденов пенсиите стават 8 долара , а средната заплата 32 долара.

67

Лекар

преди 7 месеца

Иначе това си беше активно мероприятие срещу Виденов, т.к не искаше да разпродаде България на безценица

66

Анонимен

преди 7 месеца

При Жан Виденов инфлацията беше нула, защото парите се преизчислиха, и заплати и цени. Но хората загубиха спестяванията си в банките, както и кредитните милионери загубиха кредитите си, на практика милионите кредити които взеха, се занулиха.

65

цирка започна

преди 7 месеца

Дръж се,София,ДС те гази!

64

анонимен келеш

преди 7 месеца

В София,Варна,Бургас,Пловдив,Стара Загора,Велико Търново,Видин,Враца,Казанлък,Хасково,Кърджали,Плевен копейките от Възраждане и БКП ше барат шпека и на тези избори:):):)

63

Анонимен

преди 7 месеца

Ами че то какво каза гугал, за какви по-точно научни изследвания казва гугал, за коя наука казва гугал?

62

Анонимен

преди 7 месеца

И точно след виденовата зима, наш 20 годишен Васко си купува апартамент в центъра на София без стотинка кредит

61

Реалист

преди 7 месеца

Софиянци доказано са най-глупавите и ограничени хора в страната! И магаре да им издигнат за кмет, пак ще гласуват за него, стига да им обяснят, че магарето е демократично и евроатлантически ориентирано! Едно време избраха мошеници като Софиянски и Костов, които съсипаха България и разпродадоха активи за милиарди за по 1 лев на РМД-та, Гад Зееви и други заслужили другари на БКП!

60

Лекар

преди 7 месеца

64, пич, какви глупости ръсиш, беше точно, както в "черният обелиск" сутринта едни цени, следобед други. Някой дори не реагираха толкова бързо. Няма да забравя, гледам в майчин дом една детска количка струваше 17 000, това беше 6 долара, а учебникът ми 40 000

59

bbb

преди 7 месеца

Сериозно ли, демократите - софиянци, евроатлантици до мозъка на костите си, дето все са в Гърция и по Малдивите, ще гласуват за племенника на Петър Младенов, за човека, израснал и възпитан в семейсто на хора от ДС и комунисти?

58

Анонимен

преди 7 месеца

При Жан Виденов нямаше обедняване, нямаше студ. Преоцениха се парите, покупателната способност не се промени, доходите не намаляха. Единствено спестяванията се стопиха, и кредитите на кредитните милионери се стопиха. Но покупателната способност не е намалявала. А сега за няколко месеца покупателната способност падна с 40%.

57

Анонимен

преди 7 месеца

А какви по точно научни изследвания казва гугъл, каква наука е изследвала фирмата, какво казва гугал?

56

Анонимен

преди 7 месеца

Инфлацията при Жан Виденов е 300%, фалират 15 банки и долара става 3000 лева. Всичко това може да се намери за 20 секунди в нета.

55

Анонимен

преди 7 месеца

След Тодор Живков страната е управлявана само от предатели, с едно-единствено изключение - Жан Виденов

54

Анонимен

преди 7 месеца

Заплатите се преизчислиха на база 1 долар 3 хиляди лева. Това не повлия на цените, останаха си същите спрямо заплатите, но спестяванията изгоряха.

53

Лекар

преди 7 месеца

60, е после дойде Костов и още на другия ден като пуснах чешмата, от едното кранче потече масло, а от другото мед

52

Анонимен

преди 7 месеца

Имаш нет, достатъчно информация има за фирмата му как е възникнала и че е била като дъщерна на ДС компании регистрирани още през 1976 година от отдел на ДС научни изследвания. Имаш гугълче попитай

51

Анонимен

преди 7 месеца

Инфлация при Жан Виденов нямаше, имаше преоценка на парите. А също така и хората загубиха спестяванията си в банките. Но заплатите и покупателанта способност не са падали.

50

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха, сериозно ли било толкова добре през виденовата зима, когато инфлацията е била 230% , а един долар е струвал 3 хиляди лева. Смях

49

Анонимен

преди 7 месеца

Това какъв е дядо му няма никакво значение. Никой не обръща внимание на това как говори, как заеква, ръси само заучени фрази които се говорят на ИТ презентации, мисълта му не тече гладко. Идеалния кандидат за нивото на българския избирател. А те се хванали за дядо му? Защо не извадят информацияза фирмата му която е продал за 260 милиона? Какво толкова е имало в тази фирма, че който я е купил за 260 милиона, и сега няма такива старт-ъп фирми които да се продават за такива пари. Какви активи е имала тази фирма, какви продукти?