34

да

преди 11 месеца

в ход е новия световен ред! американския бул-амач от "ценности" умира! СЛАВА НА ПУТИН!-стожер на славянството!

33

до 12345

преди 11 месеца

"""Путин се оказа много слаб политик""" ----- Уви...., да, ореолът му на велик "тактикт и манипулатор" се стопи... , а авторитетът му на "гросмайстор", който предвижда ходовете на противника - медиен пиар!!!! Путин се оказа нерешителен и недалновиден чиновник на средно ниво, в обкръжението на нищожни мошеници, които не търпят присъствието на силни, ерудирани, интелигентни личности с висок морал и нравствени качества! Путин снижи рейтинга на Русия от Световен до Регионален, на нивото на Турция!

32

Хахаха

преди 11 месеца

Руска пропаганда пропаганда преди изборите от доцентче на преклонна възраст.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Кой му дава на дървената комунистическа глава Вацев думата.?Комунистите очакват 100 години САЩ да се разпаднат,ама се разпадна комунистическия гнил свят.И сега Рассия ще се спихне и разпадне...

30

Анонимен

преди 11 месеца

До 12345 - "Вярно със съюзници, но релно те са главните играчи!" ХАХАХА....МНОГО СИ СЕ НАПУШИЛ МОЕТО МОМЧЕ! ИЛИ ПРОСТО МОЗЪКЪТ ТИ Е ЗАМЪГЛЕН ПО РОЖДЕНИЕ. ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА!

29

IQ 3.14

преди 11 месеца

....интересно, ако вместо фестивал в израел, хамас бяха атакували събора на ***, дали щеше да е шах и мат за руската дипломация, или пъклен заговор на илюминатите и великите сили.некои хора водка требва да им се продава с рецепта, че като пият 2 на гладно и не знаят кво приказват

28

Анонимен

преди 11 месеца

СВЕТЪТ ФАЛИРА : на 99 лъжи я има 1 истина, я не ! ИЗХОД : фокусирай се върху работа, не вярвай на прехвалени обещания, не сключвай сделки със субекти, които не познаваш от години ! ВСЛУШВАЙ СЕ И ВЪРШИ САМО ТОВА, КОЕТО МОЖЕШ ДА НАБЛЮДАВАШ ДИРЕКТНО ! ЗА ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И БОГАТИ, БЪЛГАРИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И ДА НЕ СЛУШАТ ПРОПАГАНДА ! ПАЛЕСТИНЦИТЕ СЕ ПОВЕДОХА ПО ПРОПАГАНДАТА НА ТИЯ И ОНИЯ И СЕГА ПЛАЩАТ ЗА ТОВА СКЪПО И ПРЕСКЪПО !

27

IQ 3.14

преди 11 месеца

т.нар анализатор е член на партията " Русофили за възраждане на Отечеството ". повече нема кво да се коментира

26

Анонимен

преди 11 месеца

Този умник беше 'превзел"Киев до края на миналото лято.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Тотално изпушил. Коментатори и аналитици чиито прогнози до една са грешни и незбъднати. Да ходи да копа доматите на село вместо да се занимава с геополитика. Писна ми да слушам от подобни елементи как капитализма ще се сгромогляса и колко е шойн в Китай и Русия.

24

Анонимен

преди 11 месеца

До До Вацев - ПРОСТИ И ОЧЕВИДНИ ИЗГЛЕЖДАТ НЕЩАТА САМО ЗА КРЪГЛИТЕ ИДДДДИОТИ КОИТО ГРАМ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ! НО ТРОЛОВЕТЕ В ТОЗИ САЙТ СА НА НИВОТО НЕ РЕДАКЦИЯТА, ДА НЕ КАЖЕ ЧЕ СА СЪЩИТЕ КАТО РЕДАКЦИЯТА!

23

Анонимен

преди 11 месеца

До 12345 - Е, АКО СТАНАТ ПОБЕДИТЕЛИ ТОЗИ ПЪТ, ЩЕ ИМ Е ЗА СЕФТЕ! АМА НЕ ВЪРВИ КЪМ ТЯХНА ПОБЕДА

22

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен - сащ бил губещ - РАЗБИРА СЕ, НАИВЕН ОТВОРКО, ТОВА ВСЕКИ ВЕЧЕ ГО РАЗБРА. НЕ Е ПРИЯТНО, ЧЕ СКОРО ЩЕ ТИ СПРАТ ЦЕНТОВЕТЕ, АМА ФАКТ

21

Анонимен

преди 11 месеца

Ами прав е. Може да бърка в някой детайл но общо взето е прав

20

Анонимен

преди 11 месеца

На Вацев не му дават остри предмети и да остава без надзор

19

Анонимен

преди 11 месеца

Най-голямото струпване на въоръжение повдига много авторитета на Хамас и удря по имиджа на Байдън.

18

Анонимен

преди 11 месеца

До антиглобаглистНе е така! Вчера Украйна загуби 5 340 305 човека, 23 502 495 танка и 12 999 999 лодки!!!

17

Вацев

преди 11 месеца

доста ги разбира нещата. Вие тука си цвилете и мразете. То и без това масово тука сте низки душици, неспособни на дълбока мисъл и друго.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Истинският въпрос е кой изпусна доцент Вацев от психиатрията?

15

АнтиГлобалист

преди 11 месеца

През изминалата седмица ВСУ родължава да търпи големи загуби в Донецкото направление, където загуби над 2 хиляди войници убити и ранени. В останалите сектори на фронта общите загуби на украинските въоръжени сили възлизат на около 3700 души.Освен това украинските военни загубиха 12 самолета, два хеликоптера, 48 лодки, 27 танка и 85 единици артилерийско оборудване от цял ​​свят.