68

До Анонимен 74

преди 7 месеца

Хъм, добре де дай да тръгнем от някъде щото те видя, че си си просто путинофил! Та знаиш ли какво е GPS? и после знаиш ли кой държи правата в/у GPS навигацията? Ако второто ти е толкова трудно то не му отговаряй! :)))))))))

67

Анонимен

преди 7 месеца

Ако натовска държава заглуши GPS сигналите на руска територия, Путин и Медведев как ли ще реагират? Дали ще кажат - няма нищо, ще си потърсим алтернатива?

66

Анонимен

преди 7 месеца

Тука има доста хора са телк 120%. Вие луди ли сте? Как си мислите, че Русия ще изостави хората си в новоприсъединените територии. Това да не ви е Буци?

65

Вмирисани трупове

преди 7 месеца

Не ни трябват вашите вмиpиcaните тpупове. Black Rock CEO Larry Fink: "Когато сключих договор със президент Зеленски ние взехме предвид рисковете от руската инвазия, но сега виждаме unreasonable използване на чернозема от украинците. Има твърде много гробища, прекрасна, плодородна земя се използва ирационално по начин който не е приет в Европа. Това не е просто ваша земя. Ние можем да отделим допълнителни средства за крематориуми, иначе ще трябва да наложим санкци for the misuse of our investment assets," Fink concluded.

64

До Бай Дрън

преди 7 месеца

Знаеш ли каква е разликата обаче! Разликата е, че според цялата путинофлия тука, и според господарите ви от кремъл, война в украйна е нямало няма и няма и да има! това лични путин го каза на дата 2022.02.21 и сега ако няма война а има десетки хиляди избити цивилни граждани на Украйна, то това си е ТЕРОРИЗЪМ!!!! или пък е същото което е направил хитлер с Полша при започването на ВСВ! Кое от дете си избираш! за вас рашистанците е едно и също де! :)

63

Начи като стани така

преди 7 месеца

Начи първо Ковид пандемията изчезна за един ден, после педеразите свиха перките и не се перчат толкова, сега ще видим падащи ора от колесниците на излитащите от летище София айроплани без значение дали бачка гипиеса или не бачка

62

РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ

преди 7 месеца

ВЗРИВЯВАХА И ОРЪЖЕЙНИ СКЛАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ..... ОЧАКВАЙТЕ ДА ПОЧНАТ И ПО ПАНЕЛКИТЕ НА СОФИЯ , ВАРНА И БУРГАС.......

61

Анонимен

преди 7 месеца

а аз се чудя що мапса ме прекарва през треволаци и 'първокласните' бойкови пътища, а то било зарад руснаците :)))))

60

мдамм

преди 7 месеца

копейкаджиите паркират кола за 1 месец на летището, с батерия и GPS jammer, после я сменят с друга, излиза по 500-1000лв на месец с кола под наем и платения паркинг. имат пари, угаждат си. в амазона има джамери от 50 евро до 5000 евро и нагоре, в зависимост от обхвата. нашите милиционери правят акция закопчани колани и защо паркираш тук през това време...

59

Анонимен

преди 7 месеца

Понеже моето съзнание е на електронно ниво искам да Ви обясня за електроните във времето и безкрайността . Електроните имат северен и южен полюс. Ако вземете два електрона и ги доближите Северния полюс на Единия се влюбва в Южния полюс на другия и двете оси на двата електрона са един до друг. Ако ги отделите и двата електрона хвръкнат а безкрайността, когато завъртите единия, мигновенно се завърта и другия. Така че в Безкрайността Времето не Съществува, понеже информацията се изпраща мигновенно

58

Анонимен

преди 7 месеца

Наблюдатели смятат, че действията на България ясно демонстрират политически мотиви и желание да дразни съседите си. Всъщност България е на ръба на икономическа война със Сърбия и Унгария. А Белград и Будапеща има какво да отговорят. Например да блокират транзита на стоки. Регионалните логистични маршрути са по-дълги и по-скъпи. Алтернативи има и за сърби, и за унгарци. Например Белград може да увеличи покупките на ВПГ чрез терминали в Хърватия и Гърция, Будапеща - в Хърватия и Полша. Разбира се, че ще бъде по-скъпо. На България просто не й е по силите такава "икономическа война".

57

Високи технологии

преди 7 месеца

Ами то е достатъчно да насочиш некоя ръждива руска антена към сателита, за да дестабилизираш комуникациите за малко. Проблема на тъпитe руснаци е, че няма как да го правят постоянно ха - ха - ха - ха - ха

56

Анонимен

преди 7 месеца

В русия няма високи технологии. Това заглушаване сигурно го правят с някой ръждив зил с радио антена.

55

Бай Дрън

преди 7 месеца

На война винаги има и ще има цивилни жертви.Включително хуманната държава Израел за има няма три дни, изби хиляди цивилни.

54

Дефинирай

преди 7 месеца

БГ копейка . Има един лаф на пълководец. Кой каквото говори - за себе си говори. Това е неговата гледна точка реално. Така се разбира, че не харесваш едните а харесваш другите, което е нормално в едно плебейско общество.

53

До Анонимен 52

преди 7 месеца

Мдам! така си е, но това стана след дата 2022.02.24! Само да зема да те попитам, понеже те чета, че си си просто путинофил, та знаеш ли какво стана на таз дата? няма да те питам за 2014г. те путинофила не помни толкоз много! Та на 2022.02.24 ко стана?

52

преди 7 месеца

русофидните роват по кофите

51

Анонимен

преди 7 месеца

путлepaсите се опитват да се правят на умни, но не им се удава :)

50

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 48 Заради техническата напредналост на Русия Норвегия и Швеция останаха без камери по пътищата крадени от напреднали руски крадци за да ги слагат на висотехнологичните руски дронове закупени от Алиекспрес.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Като ти свършат пералните, от които взимаш чипове за ракети, почваш да правиш такива магарии -> заглушаваш им сателитети на свръх напредналите