31

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов 28 - Не само! Има цели квартали от хора, деот са с празни погледи, миришещи на водка и марихуана, чакащи си паричките в края на месеца и това е...

30

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов, пр0стака тук си ти! Не ме интересува какво е написал някой си! НОИ може да има лични партиди по подобие на частните фондове. Като не разбираш поне мълчи, че се излагаш, неграмотнико!

29

Анонимен

преди 7 месеца

До ВЪПРОС, щот щом печелиш пари си плащаш като всички останали. Никой не е длъжен да плаща вместо теб. Хайде стига тарикати в тази държава!

28

Христо Христов

преди 7 месеца

До 27 "Искаме лични партиди!" - прочети какво е написал 23 за личните партиди, про'с'так неграмотен!

27

...

преди 7 месеца

Давайте! Вземайте от работещите и раздавайте пари... вдигнете данъците. направете ги поне 90% за да има за държавни калинки и пенсионери! Искаме лични партиди! Писна ни да плащаме без да знаем за какво! Време е на всеки според заслугите! Така е честно! На мен никой не ми дава бонуси и за Коледа, и за Великден, и за измислени болести!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Пенсионерите да се обърнат към г-н Пеевски, той ще ги уреди!

25

Анонимен

преди 7 месеца

ХХАХА - честито. БКП ще вземе София, за сефте от ... не съм живял толкова, не помня ...

24

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов 22 - Не знам, дали си бил в Европа скоро, но парите уквало се раздвата "ей така", на много, ама много народ.

23

ДО Радослав

преди 7 месеца

Такава пенсионна система , с индивидуални партиди , има в България от 2000 година - знаеш ли го това ? Нарича се Частен Пенсионен Фонд . Тези фондове се управляват от частни фирми и вече имат *впечатляващи* резултати - всеки един вложен лев е станал 10 стотинки .За такива като теб трябва да се приеме закон за избор - НОИ или ЧПФ .

22

Христо Христов

преди 7 месеца

Трябва да се спре с комунистическата визия, че държавата е длъжна да раздава пари ей така. Тук е евроатлантизъм. 85% гласуват за това. Точка!

21

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 20 - Това е основно във форумите. Има и такива из фирмите, но са основно корпоративни зомбита, дето са облъчени от някакви крайно-десни идеи, че ще трупат милиони и милиони от бизнес, кото не е техен.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Прави ми впечатление, предимно от 25 до 40 год възраст, компетентни дипломирани интернет висшисти, постоянно скачат на пенсионерите и на пенсиите им. Много ще ми е интересно един ден ако изобщо стигнат до пенсия с тая злоба и "компетентност" по всички въпроси, дали ще пеят същата песен. Не е за вярване какво племе се задава

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Радослав Радееее! Те са внасяли 20 лева, когато зпалатите бяха по 200, моето момче! Ти сега внасяш по 200 лева, кгоато са 200, нали? Раде, я кажи, как се спира инфлацията? Че да не, да стане 150 лева един хляб, като се пенсионираш ти, а някой да ти реве, че пенсията трябва да ти стига за 10 хляба ...

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Радослав - Млъкни и не се прави на умен.

17

Анонимен

преди 7 месеца

И София няма да вемете на изборите, ППДБ!

16

Радослав

преди 7 месеца

Вместо добавки, индексация и тн., просто да се мине на индивидуални партиди! Колкото си внесъл, толкова имаш да взимаш и ще си правиш сметката от там нататък. Какво е това? Внесъл 20 лева за половината си трудов стаж и реве за пенсия от 1000 лева на месец! Само с индивидуални партиди ще се изчисти системата от всички които взимат без да им се полага! И ще се спре с тази предизборна дъвка за пенсии, добавки, помощи и тн!

15

Анонимен

преди 7 месеца

За тях 100-200 лева нищо не значат.

14

Истината

преди 7 месеца

Държава управлявана от апашунковци-какво да очаквате?? То пак добре че ви дават и пенсиите- че ако може и ТЯХ ще краднат

13

ВЪПРОС

преди 7 месеца

Аз съм работещ пенсионер , трябва да има данъчни облекчения за такива като мен . В ЕС всеки работещ пенсионер е освободен от вноската за ДОО - близо 30% . Така се изсветлява част от сивия сектор зает от пенсионери .И по темата - в Гърция ще има за Коледа по 400 лева на пенсионер .

12

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 11 - Тези гласове ще им бръкнат някъде, където не им се иска, да се бърка ...